Tαylor Swift
کاربر سایت
شما میتونی وارد منو بشی و این گزینه رو off کنی......! داخل تنظیمات بگردی یه گزینه براش هست! الان اسمشو یادم نمیادپس یعنی بعضی وقت ها بدون کسب اجازه شروع به دانلود می کنه و این خیلی بدــه .
شما میتونی وارد منو بشی و این گزینه رو off کنی......! داخل تنظیمات بگردی یه گزینه براش هست! الان اسمشو یادم نمیادپس یعنی بعضی وقت ها بدون کسب اجازه شروع به دانلود می کنه و این خیلی بدــه .
شما میتونی وارد منو بشی و این گزینه رو off کنی......! داخل تنظیمات بگردی یه گزینه براش هست! الان اسمشو یادم نمیاد
کجا پیچیده شد؟:dمشکل پیچیده شد :d
شما در نظر بگیر من می خوام آپدیت/پچ یه بازی رو دان کنم . در این صورت به گفته ی آرمان خان باید اول on کنم تا بتونم دانلود کنم . بعد وقتی اون گزینه on بشه ممکنه بدون اجازه
کنسول شروع به دانلود آپدیت/پچ انواع بازی ها بکنه و این خیلی بدـه . بعد وقتی شما میگی off کن خب کل این قضیه میره سوال :d یعنی باید کلا" قید آپدیت/پچ رو بزنم :d
سلام کجای پشت دستگاه نوشته ساخته نوامبر؟ می شه بی زحمت عکسشو بزارید
هنوز نخریدم می خوام تو فروشگاه با فروشنده طی کنمکنسولو برگردون پایینه پایین یه برچسب مشکی رنگ
چه جوری نوشته نوامبر یا عددی نوشته؟چه جوری نوشته چه جوری می شه فهمید؟کنسولو برگردون پایینه پایین یه برچسب مشکی رنگ
از بعضیا ماه نوشته از بعضیا عددی نوشتههنوز نخریدم می خوام تو فروشگاه با فروشنده طی کنم
- - -ویرایش - - -
چه جوری نوشته نوامبر یا عددی نوشته؟چه جوری نوشته چه جوری می شه فهمید؟
ممنون از جوابتون کسی عکسی نداره؟از بعضیا ماه نوشته از بعضیا عددی نوشته
کنسولو برگردون پایینه پایین یه برچسب مشکی رنگ
Notificationsاز کجا باید برم قسمت لیست دانلود یا فایل های در حال دانلود؟
Notifications
------------------------
آقا اینم عکسش:
عدد مربوط: 01-844-477-4
![]()
Notification > downloadsاز کجا باید برم قسمت لیست دانلود یا فایل های در حال دانلود؟