هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تا اونجا که حافظم یاری میکنه UK رو انتخاب کردم
حالا کدوم کشور UK هم پرسیده به نظرتون ؟

از کجا میشه چک کرد ؟

برو تو پروفایلت ... باید کشور اکانتت رو زده باشه .... ولی راحت ترین کار اینه .. psn profile رو سرچ کن ... id رو تو این قسمت سرچ مرکزی بزن و میره تو قسمت تروفی هات ... پرچم کشورت هم اون گوشه بالا سمت چپ نشون میده

من نمیدونم این گارانتی چه صیغه ایه این کاسبا راه انداختن ! سونی که تو ایران برا این چیزا گارانتی نداره اصلا ! مگه اینکه منظورش ضمانت خودش باشه که بگه اگه کنسول خراب بود با یکی دیگه تعویض میکنه !

تو ایران حتی چیزایی که گارانتی واقعی شرکتی دارن بدرد نمیره....حالا لپ تاپ باشه، گوشی باشه....گارانتی تلوزیون هم حتی وقتی میبری پول میگیرن برای تعمیر عوضی ها....اصلا گارانتی لوازم الکترونیک و Entertainment یه کلاهبرداریه برای گرفتن 300-400 تومن اضافه از خریدار، چون وقتی که باید کاری انجام بدن هیچ چیز شامل گارانتی نیست.

- - -ویرایش - - -

سینگل های جفتشون که ظاهرا بدرد نمیخوره و فقط مولتی هاشون خوبه. مولتی بتلفیلد هم که بهتر از کیلزونه

اتفاقا KZ بازی Single ش خیلی جذابتر از B4 هستش....گرافیک فوق العاده، گیم پلی روون، داستانی که سعی میکنه قشنگ باشه(ولی نیست)...یه مرحله آخر هم داره که تکه اصلا! اونی که بیشتر وقتش رو آنلاین میگذرونه باید B4 رو بگیره و اونی که بازی Single رو بیشتر Fancy میکنه باید KZ رو بگیره.

سلام .. منم battlefield 4 رو پیشنهاد میکنم !! بازیش که معمولی هستش !! همه اینجور بازی ها از نوادگان medal of honor هستند همشون مثل هم هستند ولی وقتی battlefield رو آنلاین کردم و با یوزر های دیگه بازی کردم یاد خدا بیامرز metal Gear online افتادم:(:)) که دیگه گیم آنلاین نمیاد رو دستش !! kZ هم بد نیست به هر حال باید هر 2 تاشو بازی کرد دیگه :-??بعدا میشه با 20 25 تومن چنجش کرد البته بستگی به تمیز بودن دیسک داره و مدت زمان استفاده

شکل و ظاهر محیط PSN با هنگامی که با PS3 وصل میشی فرقی داره ؟؟؟؟؟؟ چه فرق هایی ؟؟
store یکی هست! فرقی نداره D:
اما خوده محیط دستگاه که متفاوته. بخش friends و msg هم نستب به گذشته پیشترفته قابل توجهی داشتن

دوستان بازى Tomb rider كسى دانلود كرده بازى كنه ارزش خريد داره؟
من خریدم . توی تاپیک هم توضیح دادم عکس هم گزاشتم D:

حجمه بازی 22.2gb هست . update هم داشت 33 مگ بود.

بازی توی 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه البته بعضی قسمتها شاید به 45-50-55 هم برسه ( توی DF که میانگین فریم ریت رو 50 داده بود ) اما بیشتر مواقع نرم و 60 هست . از نظر گرافیکی لارا واقعا خارق القعاده هست. موهاش واقعا از tressFX نسخه نسله قبلی به نظرم بهتره ... خودش که واقعا عالی هست . از چهره گرفته تا پوستش و خون و جزییاتی که روی بدنش هست واقعا عالی هست ....
از نظر محیطی هم کمابیش مشابه قبلی هست اما بیشتر شدن اشیا توی محیط رو دیدم. دیگه مثل عکس خشک نیست و درختان و ... توی محیط تکون میخورن. افکت particle خیلی بهتر شده ... حتی موقع سوختن اجسام پس از اتش خیلی بیشتر توی دید میزد.

بیشترین تغییری که دیدم به غیر از lara این بود که رنگ امیزی و سیستم نورپردازی کلا توی بعضی قسمتها خیلی عوض شده و به واقعی تر شدن محیط کمک کرده که به نظرم خیلی خوبه. بعضی قسمتها هم کلا texture work بازی متفاوت هست و انگاری texture های متفاوت برای این نسخه طراحی کردن .

من که از نسخه قبل خیلی خیلی لذت بردم و فنه بازی هستم شدید . پس این بازی هم عالی خواهد بود ! ( که هست لول )
اما اگر پیشتر روی Pc بازی کردید دیگه لازم نیست بخرید مگر اینکه روی Ps3 رفتید بد نیستش با این گرافیک و فریم ریت یک بار دیگم برید ....

اینم چند تا عکس از صحنه های اغازین بازی که امروز گرفتم

ارمان کیفیتش چجوریه ؟؟ (فارسی بنویس :d)
Very Good indeed, beyond my expectations ...
D:
" خیلی خوب . از حده انتظار خودم که بهتر بود ! "

سلام
برا دیدن فیلم باید به اینترنت وصل شد؟ فیلمو که میزارم تو دستگاه ارور میده که باید به اینترنت وصل شم ارورش اینه:
(to play Blu-ray or dvd videos you must enable the disk playback feature this is required only once. connect the ps4 to the internet and try again(mw-31484-0

سلام
برا دیدن فیلم باید به اینترنت وصل شد؟ فیلمو که میزارم تو دستگاه ارور میده که باید به اینترنت وصل شم ارورش اینه:
(to play Blu-ray or dvd videos you must enable the disk playback feature this is required only once. connect the ps4 to the internet and try again(mw-31484-0
فقط برای بار اول وصل شو.برای دفعات بعدی نیاز نیست

y50v3fjrow298rgihpy.png
:d:))

ببخشید دوستان من قبلا فقط از pc برا بازی استفاده میکردم و ps4 اولین کنسولیه که خریدم واسه همین یه مقدار تو کار کردن باهاش ناواردم چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنید مفصل توضیح بدید خیلی عالی میشه:
1: چه جوری از طریق وایرلس به اینترنت وصل شم؟
2: اگه بخوام از قسمت مولتی پلیر بازی ها استفاده کنم دقیقا به چه چیزایی لازم دارم و باید چه کار کنم؟
3:نحوه استفاده از playstation store چه جوریه و چه استفاده هایی داره؟
4:میشه از دیسک بازی ها یه کپی رو کامپیوتر بگیرم که اگه یه وقت مشکلی برا دیسک بازی پیش اومد بتونم از روش دوباره رو یه دیسک بلوری رایت کنم یا به خاطر اورجبنال بودن نمیشه؟

ببخشید دوستان من قبلا فقط از pc برا بازی استفاده میکردم و ps4 اولین کنسولیه که خریدم واسه همین یه مقدار تو کار کردن باهاش ناواردم چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنید مفصل توضیح بدید خیلی عالی میشه:
1: چه جوری از طریق وایرلس به اینترنت وصل شم؟
2: اگه بخوام از قسمت مولتی پلیر بازی ها استفاده کنم دقیقا به چه چیزایی لازم دارم و باید چه کار کنم؟
3:نحوه استفاده از playstation store چه جوریه و چه استفاده هایی داره؟
4:میشه از دیسک بازی ها یه کپی رو کامپیوتر بگیرم که اگه یه وقت مشکلی برا دیسک بازی پیش اومد بتونم از روش دوباره رو یه دیسک بلوری رایت کنم یا به خاطر اورجبنال بودن نمیشه؟
1. میری بخشه setting و روی NEtwrok کلیک میکنی :) بعدش میزنی Set up internet connection و اونجا پس و ... رو وارد میکنی و حله ! تنظمینات هم Auto بزار.
2.باید پلاس بخری از استوره. ببین اکانتت چه ریجن هست ( کشوری که هنگام ساخت اکانت انتخاب کردی ) باید برای پلاس بخری . یک ساله فکر کنم 60 دلار هست ریجن امریکا . میتونی 14 روز مجانی هم بگیری از استور .
3. برای خرید بازی هست و dlc و فیلمها و app . هیچی روی استور کلیک میکنی و وارد بخش میشه. هر قسمت هم دسته بندی خودش رو داره . برای redeem هم گزینه اش توی ستون سمته جپ هست ( redeem کدهای کارتهای psn و پلاس )بعد میتونی بازی اینا بخری
4. خیر . به دلیله orig بودن چنین امکانی وجود نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or