Morteza-1992
کاربر سایت
تا اونجا که حافظم یاری میکنه UK رو انتخاب کردم
حالا کدوم کشور UK هم پرسیده به نظرتون ؟
از کجا میشه چک کرد ؟
سینگل های جفتشون که ظاهرا بدرد نمیخوره و فقط مولتی هاشون خوبه. مولتی بتلفیلد هم که بهتر از کیلزونهدوست من دليلتونم بفرماييد
سینگل های جفتشون که ظاهرا بدرد نمیخوره و فقط مولتی هاشون خوبه. مولتی بتلفیلد هم که بهتر از کیلزونه
من نمیدونم این گارانتی چه صیغه ایه این کاسبا راه انداختن ! سونی که تو ایران برا این چیزا گارانتی نداره اصلا ! مگه اینکه منظورش ضمانت خودش باشه که بگه اگه کنسول خراب بود با یکی دیگه تعویض میکنه !
سینگل های جفتشون که ظاهرا بدرد نمیخوره و فقط مولتی هاشون خوبه. مولتی بتلفیلد هم که بهتر از کیلزونه
store یکی هست! فرقی نداره D:شکل و ظاهر محیط PSN با هنگامی که با PS3 وصل میشی فرقی داره ؟؟؟؟؟؟ چه فرق هایی ؟؟
من خریدم . توی تاپیک هم توضیح دادم عکس هم گزاشتم D:دوستان بازى Tomb rider كسى دانلود كرده بازى كنه ارزش خريد داره؟
Very Good indeed, beyond my expectations ...ارمان کیفیتش چجوریه ؟؟ (فارسی بنویس :d)
فقط برای بار اول وصل شو.برای دفعات بعدی نیاز نیستسلام
برا دیدن فیلم باید به اینترنت وصل شد؟ فیلمو که میزارم تو دستگاه ارور میده که باید به اینترنت وصل شم ارورش اینه:
(to play Blu-ray or dvd videos you must enable the disk playback feature this is required only once. connect the ps4 to the internet and try again(mw-31484-0
وا ؟! نه هیچ چیزی لازم نیست و راحت دانلود میکنه! استور هم راحت میره....!دوستان درسته كه يه سري مي گن براي اپديت كردن بايد دوباره از چيز پي ان استفاده كنيم ؟
1. میری بخشه setting و روی NEtwrok کلیک میکنی بعدش میزنی Set up internet connection و اونجا پس و ... رو وارد میکنی و حله ! تنظمینات هم Auto بزار.ببخشید دوستان من قبلا فقط از pc برا بازی استفاده میکردم و ps4 اولین کنسولیه که خریدم واسه همین یه مقدار تو کار کردن باهاش ناواردم چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنید مفصل توضیح بدید خیلی عالی میشه:
1: چه جوری از طریق وایرلس به اینترنت وصل شم؟
2: اگه بخوام از قسمت مولتی پلیر بازی ها استفاده کنم دقیقا به چه چیزایی لازم دارم و باید چه کار کنم؟
3:نحوه استفاده از playstation store چه جوریه و چه استفاده هایی داره؟
4:میشه از دیسک بازی ها یه کپی رو کامپیوتر بگیرم که اگه یه وقت مشکلی برا دیسک بازی پیش اومد بتونم از روش دوباره رو یه دیسک بلوری رایت کنم یا به خاطر اورجبنال بودن نمیشه؟