هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

همونطور که گفتم ریجنه دستگاه برای خریده پلاس مهم نیست عزیز
شما باید دقت کنی هنگام ساخت اکانت چه کشوری رو انتخاب کردی . باید مطابق با اون کشور کارت psn و پلاس خریداری بشه

تا اونجا که حافظم یاری میکنه UK رو انتخاب کردم
حالا کدوم کشور UK هم پرسیده به نظرتون ؟

از کجا میشه چک کرد ؟

دوستان این هدست به ps4 هم میخوره؟! مال ps3 هست
files_products_20131231311%5B44b98ba1c8e4e59bbd7f044b7ced6c50%5D.jpg

فعلا نه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------[LTR]

video_vector_02.jpg

[TABLE="class: wikitable"]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Region code[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]Area[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]0[/TH]
[TD]Informal term meaning "worldwide". Region 0 is not an official setting; discs that bear the region 0 symbol either have no flag set or have regions 1–6 flags set. Region 0 is commonly referred to as "Region Free", especially when talking about DVD and Blu-ray Disc players.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]1[/TH]
[TD]United States, Canada, Bermuda, Caribbean, U.S. territories[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]2[/TH]
[TD]UK, Europe, Middle East, Egypt, Japan, South Africa, Swaziland, Lesotho, Greenland, French Overseas departments and territories[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]3[/TH]
[TD]Southeast Asia, South Korea, Taiwan, Hong Kong, Macau[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]4[/TH]
[TD]South America, Central America, Mexico, New Zealand, Australia, Papua New Guinea and much of Oceania[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]5[/TH]
[TD]Bangladesh, India, Nepal, Afghanistan, Sri Lanka, Ukraine, Belarus, Russia, Kazakhstan, Pakistan, Africa (except Egypt, South Africa, Swaziland, Lesotho), Central Asia,Mongolia, North Korea[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]6[/TH]
[TD]China[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]7[/TH]
[TD]Reserved for future use, MPAA-related DVDs and "media copies" of pre-releases in Asia[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]8[/TH]
[TD]International venues such as aircraft, cruise ships, spacecraft, etc.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2"]ALL[/TH]
[TD]Region ALL discs have all eight flags set, allowing the disc to be played in any location, on any player.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/LTR]
[LTR]
The Blu-ray Disc region coding scheme divides the world into three regions, labeled A, B, and C.
[TABLE="class: wikitable"]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Region code[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Area[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]A[/TH]
[TD]Includes most North, Central, and South American and Southeast Asian countries plus Taiwan,Japan, Hong Kong, Macau, and Korea.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]B[/TH]
[TD]Includes most European, African, and Southwest Asian countries plus Australia and New Zealand.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]C[/TH]
[TD]Includes the remaining central and south Asian countries, as well as China and Russia.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/LTR]

آخرین ویرایش:
سلام فرق ریجن2 (
اماراتی : دستگاهایی که از دبی میان ) رو جعبشون
CUH-1002A B01 خیلی کمن ... تک و توک گیر میاد و ریجن 2 (
UK : دستگاهایی که برای اروپا و انگلیس هستن ) رو جعبشون
CUH-1003A B01 چیه؟

CUH-1003A B01=UK

بخاطر کابل برقش ۳شاخه که فیوز دار

آقا من یه سوال دارم ولی نمیدونستم کجا مطرح کنم گفتم اینجا مطرح کنم بهتر باشه شاید در هر صورت شرمنده :
آقا من تا 2700 بودجه دارم به نظرتون سیستم رو ارتقا بدم بهتره یا Ps4 بخرم ؟ آخه الآن بازی های رو OC بهتر انجام میشه و کرک هم میشه . نظرتون چیه ؟

آقا من یه سوال دارم ولی نمیدونستم کجا مطرح کنم گفتم اینجا مطرح کنم بهتر باشه شاید در هر صورت شرمنده :
آقا من تا 2700 بودجه دارم به نظرتون سیستم رو ارتقا بدم بهتره یا Ps4 بخرم ؟ آخه الآن بازی های رو OC بهتر انجام میشه و کرک هم میشه . نظرتون چیه ؟
بازی با کنسول بهترین گزینست !!

اگه بازی اورجینال میگیری خب کنسول ارزون تره
اگر بازی کرک می خوای بگیری هزینه ی ارتقای سیستم بالاتر ولی بازهاش رو میتونی رایگان دانلود کنی!!!
منتهی اگر از سیستمت فقط واسه گیم می خوای استفاده کنی همون کنسول بهتره

من میخوام PS4 بخرم چنتا سوال داشتنم:d
1- آپدیت اولیه PS4 حجمش چقدره؟
2- اگه هدفون بزنم تو دسته صدای بازی کامل از طریق دسته پخش میشه؟
3- پلاسی که تو جعبه کنسول هست بدون کردیت کارت هم میشه ازش استفاده کرد؟ یا پلاس جدا باید بگیرم؟

3- پلاسی که تو جعبه کنسول هست بدون کردیت کارت هم میشه ازش استفاده کرد؟ یا پلاس جدا باید بگیرم؟
1-307
3-خیر باید جدا بگیری

2. بله پخش میشه مشکلی نیست D:

به نظرم PS4 بگیر بازی های انحصاریش 100 تا PC رو میارزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or