هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه های عزیز یه سوال دارم یکی از دوستام Ps4 گرفته و Bf4 هم خریده الان میگه وقتی میرم توش میگه اکانت Origin باید بسازی و این نمیتونه درست انجام بده و الان گیر کرده
کار خاصی باید انجام بده یا راحته
بعد یه سوال دیگه این که توی دستگاه های ریجن 1 شنیدم یه پلاس 1 ماهه مجانی گذاشتن که بدون کریدیت کارت میشه ازش استفاده کرد ممنون میشم جواب بدید

در دراز مدت ایراد پیدا میکنه و قسمت میکانیکیش مشکل ایجاد میکنه چند نموشن

وقتی دیسک داخل درایور میرود دیسک داخل نمیره و اگر داخل برود دیسک را نمیتواند بخواند وگاهی میخواهد دیسک را پس بدهد بیرون ولی نیتواند و درایور شروع میکنه به تولید نویز و....

پس بهتر است دیسک را درآوری
الان این استنادها رو از کجا اوردی ؟
یعنی یک کمپانی به بزرگی سونی driver طراحی میکنه و در نظر نمیگیره اگر قرار باشه Bluray داخل دستگاه باشه مدت زمان طولانی مشکل پیش بیاد یا نه ؟ D: نمیشه که
الان من نزدیکه 2 هفتس ACIV توش هست و مشکلی پیش نیومده . در ضمن بازیا از روی HDD خونده میشه و فقط زمان اولیه از روی Bluray به مدت خیلی کوتاه چک میشه پس فشاری به driver نمیاد که قرار باشه خراب بشه . اون دسته ای که مشکل داشته مربوط به مساعل دیگه میشه ....به هر حال سری اول همیشه با مشکلات روبرو هست . کلا منظور اینکه به نظره من چیزی که میگی شامله حاله همه کنسولها نمیشه و ممکنه دسته ای باشه که از اول این مشکل رو داشته.

df دروغ گو >:p :دی
دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم . DF اومده استناد کرده GPU های PS4 و One رو بر حسب 2 تا GPU که به نظر میرسه از نظر قدرت محسباتی باgpu های کنسول یکی باشن اما در اخر هم این مقایسه به نظرم درست نیست چون معماری و بهینه سازی روی کنسول خیلی متفاوت هست .
البته TR هم که این نسخه رو برپایه کنسول نسل جدید ساختن بایدم performance خوبی داشته باشه ...

بچه های عزیز یه سوال دارم یکی از دوستام Ps4 گرفته و Bf4 هم خریده الان میگه وقتی میرم توش میگه اکانت Origin باید بسازی و این نمیتونه درست انجام بده و الان گیر کرده
کار خاصی باید انجام بده یا راحته
بعد یه سوال دیگه این که توی دستگاه های ریجن 1 شنیدم یه پلاس 1 ماهه مجانی گذاشتن که بدون کریدیت کارت میشه ازش استفاده کرد ممنون میشم جواب بدید
چرا درست انجام نمیده ؟ اروره خاصی میده ؟ البته دیروز psn قطع بود من شخصا الان امتحان نکردم ببینم وصل هست یا نه. اما فکر کنم هم میتونی اکانت جدید بسازی هم اکانته psn رو لینک کنی .
اگر بدون کردیت کارت میشه استفاده کرد شما فقط میری داخل استوره و گزینه redeem رو انتخاب میکنی و کد رو وارد کرده و confirm میکنی و تمام .

آخرین ویرایش:
من تا چندساعت دیگه میخوام برم بگیرم Ps4 یعنی الان Psn قطعه امروز ممنون میشم یه چک کنید چون میخوام امروز بیام اکانت بسازم و مولتی بزنم
یکی از بچه ها که امروز تست کرده بیاد بگه
بعد یه سوال دیگه اینکه اکانت کجا رو بسازم بهتره و بازی های بهتری داره من خودم میخوام اکانت امریکا درست کنم

سوال های عمومی مربوط به اکانت و ریجن و آپدیت دستگاه و جواب سوال های خودتون میتونین در تاپیک زیر پیدا کنید پس از پرسیدن سوال های تکراری خود داری کنید اگه جواب سوال شما در اون تاپیک نیست همون جا سوال کنید جواب داده میشه .

لینک تاپیک

من تا چندساعت دیگه میخوام برم بگیرم Ps4 یعنی الان Psn قطعه امروز ممنون میشم یه چک کنید چون میخوام امروز بیام اکانت بسازم و مولتی بزنم
یکی از بچه ها که امروز تست کرده بیاد بگه
بعد یه سوال دیگه اینکه اکانت کجا رو بسازم بهتره و بازی های بهتری داره من خودم میخوام اکانت امریکا درست کنم

دوست عزیز شما میتونی جواب سوال های خودت در این تاپیک پیدا کنی http://forum.bazicenter.com/thread85856/ اگه پیدا نکردی همون جا سوال کن جواب داده میشه .

راجب PSN هم در تاپیک خودش سوال کن انقدر سوال های تکراری در تاپیک های مختلف نپرسید هر چیزی جای داره این تاپیک هر سوال هر مطلبه که در مورد PS4 برای مثال خبر ها یا مطالبی که دوستان قراره قرار بدن اینجا قرار میدن اگه سوالی در مورد PSN دارین میتونین در این تاپیک سوال کنید :
http://forum.bazicenter.com/thread84234/page87/

آخرین ویرایش:
دوستان DS4 های رنگی به غیر از آبی و قرمز تو رنگ دیگه ای هم عرضه شدن ؟
اگه کسی فروشگاهی رو میشناسه که با قیمت مناسب برای فروش داشته باشه لطفا به وسیله پ.خ معرفی کنه یه دنیا ممنون.

دوستان DS4 های رنگی به غیر از آبی و قرمز تو رنگ دیگه ای هم عرضه شدن ؟
اگه کسی فروشگاهی رو میشناسه که با قیمت مناسب برای فروش داشته باشه لطفا به وسیله پ.خ معرفی کنه یه دنیا ممنون.
نه فعلا همین رنگهاش عرضه شده !
من قرمزش رو خیلی دوست دارم ×_× به نظرم با رنگه بدنه سیاه جور در میاد ...
میتونی خودتم رنگش کنی D: البته حوصله و دستگاه میخواد لول

نه فعلا همین رنگهاش عرضه شده !
من قرمزش رو خیلی دوست دارم ×_× به نظرم با رنگه بدنه سیاه جور در میاد ...
میتونی خودتم رنگش کنی D: البته حوصله و دستگاه میخواد لول

این عکس رو دیدم هوایی شدم :D

playstation-4-controller-color-skins-unofficial.jpg

فکر کردم همه این رنگا رو داره

اگه فروشگاهی رو میشناسی بفروشه برام پ.خ کن لطفا

سلام تورو خدا یکی جواب منو بده
راهی نیست این فیلمی که ضبط کردمو ببینم؟؟
من افلاین هستم
راهی نیست بشه افلاین دیدش؟:((
توی خود کنسول میتونین ببینین
دکمه share را یکبار فشار بدین، برین توی پوشه بازی و اون فیلم را انتخاب کنین
preview را بزنین (یا فکر کنم Edit)

سوالات زیادی امروز برام پیش اومد
دوستان یک صدای ضعیف ویز ویز از کنسول میاد،البته باید خیلی دقت کنی تا بشنوی، این طبیعیه؟؟؟ البته وقتی کنسولو روشن میکنی و کامل روشن میشه این صدا میاد، خیلیم ضعیفه

دیگه،قضیه این اپدیت و مشکلات و اینا چیه؟؟؟؟؟ من اپدیتش کردم با خودش، به ورژن 1.52 منظورتون همین اپدیته؟؟؟
این کنسول هم مثل قدیم به جز اینترنت، بوسیله سیدی بازی هم اپدیت میشه؟؟؟

این قضیه all region که روی اکثر بازیها هست، یعنی مثل قبل لازم نیست که رجیون دستگاهت با بازی مطابقت داشته باشه تا بشه انلاین بازی کرد؟؟؟؟

زمان انتشار بازی انحصاری"درایو کلاپ" مشخص نشده؟؟؟؟

کلا یک چیزی هم خدمتتون بگم، ظاهرن این کنسول هیچ وجه اشتراکی با نسل قبلیش نداره، نه بازیای نسل قبلو میخونه، نه دسته هاشون به هم میخوره، حتی وقتی ps eye موو رو بهش وصل کردم،پیغام نو ساپورت داد!!!!!
مساله بعدی اینکه این کنسول اصلا از اهنگ پشتیبانی نمیکنه!! کلا فرمتهای mp3 وwma و....رو نمیخونه!!! اصلا تو منوش چنین چیزی نیست!!!این خیلی عجیبه!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or