عادیه عزیزسلام یه سوال ببخشید اگه سادس ولی ممنون میشم ج بدید من برای ps4 یه دسته اضافه گرفتم با اون بازی میکنم وقتی میرم توبازی این نور ابیش قرمز میشه طبیعه یا مشکل داره .؟
عادیه عزیزسلام یه سوال ببخشید اگه سادس ولی ممنون میشم ج بدید من برای ps4 یه دسته اضافه گرفتم با اون بازی میکنم وقتی میرم توبازی این نور ابیش قرمز میشه طبیعه یا مشکل داره .؟
سلام یه سوال ببخشید اگه سادس ولی ممنون میشم ج بدید من برای ps4 یه دسته اضافه گرفتم با اون بازی میکنم وقتی میرم توبازی این نور ابیش قرمز میشه طبیعه یا مشکل داره .؟
سلام پدرام جان
کنسول مثل یه هندونه ی در بسته میمونه و هیچ تضمینی نداره مخصوصا داخل ایران که از گارانتی هم خبری نیست
در مورد خرابی هم هر وسیله ی برقی امکان اینو داره که هر لحظه بسوزه و بزنی به برق و روشن نشه ولی شما به این حرفها اعتنایی نکن چون طبق احتمالات احتمال اینکه کنسول شما مشکل داشته باشه بسیار بسیار کمتر از اینه که کنسولتون سالم و سر حال باشه . من خودم با کنسول ریجن آمریکا روزی 10 ساعت دارم بازی میکنم رکورد 19 ساعت مدام فیفا رو هم ثبت کردم :d PS هم خدا رو شکر مثل BMW داره کار میکنه پس دلت رو دریایی کن و توکل بر خدا داشته باش
در مورد ریجن اکانت و دستگاه هم باید بگم نکته ی مهم اینه که ریجن اکانت با بازی یکی باشه اونم اگه بخواهی برای بازی dlc یا محتوای اضافی بخری وگرنه هر بازی با هر ریجنی روی تمام PS4 ها با تمام ریجن ها اجرا میشه البته ریجن کنسول در اجرای فیلمهای بلو ری مهم هست که اونم اگه اهل فیلم دیدن نباشی که دیگه هیچی
bluray که مشکلی نداره . من dvd و bluray رایتی تا حالا امتحان نکردم . اما 3d هم ساپورت نمیکنه در حاله حاضر احتمالا بعدا اضافه میشهدوست عزیز یه سوال من فیلم زیاد میبینم و میخوام با پلی استیشن کلی فیلم بو ری و دی وی دی رایتی ببینم کدوم برا من بهتره؟
سلام دوستان 3 تا سوال مهم داشتم لطفا بهم کمک کنید
1- اگه بازی رجین 1 رو داخل دستگاه رجین 2 بذارم بازی سانسور میشه اخه تو رجین 2 بعضی بازی ها سانسور میشن
3-از کجا بفهمم کدوم دستگاهچه رجینی هست ایا جایی از جعبه مینویسن؟
3-فیلم زیاد میبینم ایا با پلی استیشن 4 میتونم فیلم با زیر نویس ببینم؟فیلم رایتی و غیر اورجینال منظورمه
چرا لیست هم هستدوستان حجم بازی ها چند گیگ هستش؟!(بازی هایی که تا الان اومده)
لیستی چیزی ازش بیرون نیومده؟!مثل لیستی که واسه بازی های وان اومده بود چند گیگ جا لازم دارن
دو تا سوال داشتم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
اولی اینکه چطور میشه فهمید که کنسول ساخت کودوم کارخونست؟مثلا اگر ساخت کارخونه ی foxcoon باشه آرم یا لوگویی پشت دستگاه زده شده؟!!
دومین سوالم هم اینه که از کجا میشه میزان حجم هارد کنسول رو دید؟!!
ممنون میشم اگر به این دو سوال بنده پاسخ بدید
تازه اگه کیلزون بری هر لحظه یه رنگهعادیه عزیز
نهراهی هست که بشه آپدیت بازی ها رو از پی سی دانلود کرد و ریخت روی کنسول؟؟
آپدیت کیلزون حجمش چه قدره؟
آقا یکی سوال ما رو جواب بده میخوام بدونم
اپدیتای خود کنسولو چی ؟ یعنی میشه با پی سی دانلود کرد؟نه
فک کنم ۳۱۰ مگ
آپدیت های خود کنسول رو میتونی با پی سی از سایت سونی دانلود کنیاپدیتای خود کنسولو چی ؟ یعنی میشه با پی سی دانلود کرد؟
من یک جا خوندم که اپدیتا رو قبل از لانچ داده بودن