mdtnt
کاربر سایت
دوستانی که فیفا 14 دارن واسه شما هم فقط 7 تا تیم داره؟؟؟
نه کامل است من بارسلونا با خیلی از تیم ها بازی کردم
دوستانی که فیفا 14 دارن واسه شما هم فقط 7 تا تیم داره؟؟؟
يكم صبور باش دوست من بازيت داشته نصب ميشده ٧ مين بعد آماده شدهدوستانی که فیفا 14 دارن واسه شما هم فقط 7 تا تیم داره؟؟؟
دوستانی که بازی کیلیزون دارن لطفا به این سوالم پاسخ بدید
کیلزونتون ریجن چنده و اگه ریجنش به جز 3 هست
دکمه تادیدش تو منوهای بازی چیه؟؟؟
واسه من کیلزونم ریجن 3 هست و منو های بازی هم مثل منوهای دستگاه هست و دایره تادیده و ضربدر بک(انصراف) هست(البته فقط تو منو های گیم و تو گیم پلی عادیه ها)
لطفا ی تست بکنید جواب بدید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که بازی کیلیزون دارن لطفا به این سوالم پاسخ بدید
کیلزونتون ریجن چنده و اگه ریجنش به جز 3 هست
دکمه تادیدش تو منوهای بازی چیه؟؟؟
واسه من کیلزونم ریجن 3 هست و منو های بازی هم مثل منوهای دستگاه هست و دایره تادیده و ضربدر بک(انصراف) هست(البته فقط تو منو های گیم و تو گیم پلی عادیه ها)
لطفا ی تست بکنید جواب بدید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اره کنسولم ریجن 3 هست ولی شما به سوالم دقت نکردید(الان فیفا دارم ریجن 2 تمام تائید هاش ضربدر هست)
خواستم ببینم واسه کیلزون ریجن 2(منظورم گیم ریجن 2 هست نه کنسول)دکمه تائید منوش تو بازی چی هست؟؟؟؟
کیلزون من دکمه تائیدش دایره هست:-oسلام
عزیز جان منم ریجن 3 دارم کیلزونم دارم تاییدش ضربدر هست
اینی که گفته شد فقط در منو تایید دایرس برا همه بازی ها این جوریه ریجن بازی هم فرقی نمیکنه
یعنی منی که ریجن 3 دارم ریحن 2 فیفا هم بگیرم تایید ضربدر هست
اون دوستمون که گفتن تو ریجن 3 فیفا جای شوت وسانتر عوض شده اونم به خاطر این بود که ایشون دسترو الترنیت نکرده بودن
کیلزون من دکمه تائیدش دایره هست:-o
ps دسته Pc رو پشتیبانی میکنه ؟؟؟؟؟2 سوال داشتم یکی ps دسته pc پشتیانی میکنه و دومی میشه با کنسول فیلم دید ؟ فرمت زیرنویس پشتیبانی میکنه؟ ممون میشم پاسخ دهید
فقط با دوربین کار میکنه - بدون دوربین باشه یک حالت ویدیو داره که مثلا نشون میده چه قابلیتهایی این app داره .دوستان این play room اگه دوربین ps4 نداشته باشی کارایی نداره یا بدونه دوربینم میشه ؟
احتمالا بشه توی setting عوض کرد!کیلزون من دکمه تائیدش دایره هست:-o
دوستان می خواستم assassin's creed IV رو بگیرم امروز دیدم یک offer داده و اون هم season pass هست که قیمتش بجای ۵۹.۹۹ دلار ، ۱۹.۹۹ هست.
خواستم بدونم این season pass چیه و تفاوتش با نسخه فول بازی چی هست که قیمتش پایین تره و صرف میکنه یا نه.
از نظر حجم بازی چی با نسخه فول یکی هست ؟