هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام خدمت دوستان
یک سوال دارم
چون من می خواهم ps4بخرم سوالم اینه
برای بازی آنلاین هم کارت آنلاین یا پلاس می خواهد یا فقط برای خرید ازpsnبه کارت نیاز دارم
ممنون مشم اگه جواب بدید

برای انلاین زدن طبق سیاست های جدید سونی توی این نسل به اشتراک پلاس (سالی 160 تومن) نیاز هستش!

Last edited by a moderator:
من تونستم با این قیمت ps4بخرم
تو دبی میدادن 1650 درهم که میشه1ملیونو450هزار تومن
ولی فکر نکنم تو ایران انقدر انصاف داشته باشن
کم کم 1800 میدن

دوستان پیشنهاد میدید چه موقع کنسول رو بذارم رو استند بای؟؟؟؟
نهایتا اگه میخوای تا 1-2 ساعت اینده بازی کنی ... بیشتر بهتره خاموشش کنی ... یا مثلا بخوای دانلود کنی .

بعد به هرجا که بخوای میتونی منتقل کنی؟ مثل فلش یا هارد
خیر
فقط توی کنسول میمونه
عکسها رو میشه از طریقه msg و fa ce book به اشتراک گزاشت و فلیمها هم f ac beook ! البته twi tter هم میشه.
اصلا Ps4 ساپورت نمیکنه flash و Hdd های external رو.

داداش پشت دستگاه من اینا رو نوشته فقط
complise with
ida standard
db102988
اینارو ی جا نوشته و سمت چپش نوشته safety mark
131347-11
و
made in china fox
4-487-073-01
مشخص نیست ساخت چه تاریخیه؟؟؟از خطری ها نباشه
دوستان این قسمت براق ps4 چرا اینقدر خط و خش بر میداره؟؟؟
1سوال دیگه اینکه گهگاهی موقع کیلزون بازی کردن لگ میزنه و تصویر حدود 2ثانیه کند میشه....این قضیه مشکوک نیست(مثلا تایم مشخصی نداره.ی بار بعد 10 مین بازی کردن میاد و ی بار بعد 2 ساعت هم نمیزنه)

داداش پشت دستگاه من اینا رو نوشته فقط
complise with
ida standard
db102988
اینارو ی جا نوشته و سمت چپش نوشته safety mark
131347-11
و
made in china fox
4-487-073-01
مشخص نیست ساخت چه تاریخیه؟؟؟از خطری ها نباشه
دوستان این قسمت براق ps4 چرا اینقدر خط و خش بر میداره؟؟؟
1سوال دیگه اینکه گهگاهی موقع کیلزون بازی کردن لگ میزنه و تصویر حدود 2ثانیه کند میشه....این قضیه مشکوک نیست(مثلا تایم مشخصی نداره.ی بار بعد 10 مین بازی کردن میاد و ی بار بعد 2 ساعت هم نمیزنه)

اگر شما مدتی هست و خریدی و داری بازی میکنی و مشکلی نبوده دیگه دستگاهت مشکلی نداره !!!! نگرانش نباش ....
بهتره یک پارچه ای چیزی روش بندازی موقعی که بازی نمیکنی. من این کارو کردم و صبح هم موقع بازی خاکش رو پاک میکنم با دستمال عینک . تا الانم خطی روش نیفتاده اصلا
این قضیه کند شدن اینطوری که تشبیه میکنی ممکنه مربوط به فریم ریت هم باشه که افت فریم ریت توی بازیای طبیعی هست .... در ضمن frame rate بازی کیلزون unlock هست و معمولا توی 30-40 میچرخه پس احساس میشه بعضی موقعها یکمی کندتر میشه ( چون به 30 میرسه ) دیگه اگر به اندازه چند ثانیه فریم افت میکنه اینا طبیعی هست D:

دوستان یه قسمتی به نام update with usb فکر کنم توی system software update هست اگه اشتباه نکنم.از اون قسمت نمیشه با usb آپدیت کرد؟اخه دیدم همه توی حالت safe mode با usb آپدیت کردن.

دوستان یه قسمتی به نام update with usb فکر کنم توی system software update هست اگه اشتباه نکنم.از اون قسمت نمیشه با usb آپدیت کرد؟اخه دیدم همه توی حالت safe mode با usb آپدیت کردن.
ميشه داداش ولي توصيه نميشه ،خيليا با همين روشي كه ميفرماييد آپديت كردن هيچ مشكلي هم به وجود نيومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or