اون سری KIllzone هایی که روزه لانچ اومده بود یک برگه کد داشت توش به اسمه ShadowMArshal یه همچین چیزی . که البته همه کدها تاریخ گذشته و اوسطه ماه پیش قابل استفاده بود ...می دونم :d
این دوستمون میگه کد داخل جعبه واسه چیه منم میگم واسه من کد نداره!
اون سری KIllzone هایی که روزه لانچ اومده بود یک برگه کد داشت توش به اسمه ShadowMArshal یه همچین چیزی . که البته همه کدها تاریخ گذشته و اوسطه ماه پیش قابل استفاده بود ...می دونم :d
این دوستمون میگه کد داخل جعبه واسه چیه منم میگم واسه من کد نداره!
سلام. دوستان دوتا سوال داشتم.
1- آیا میشه فقط از یک پلاس یکساله هم برای ps4 و هم برای ps vita استفاده کرد ؟!!
2- آیا پلاس هم رجین بندی داره ؟!! رجین ps4 من یک هستش و رجین ps vita دو. این مشکلی برای اشتراک پلاس ایجاد نمی کنه.
فکر نمیکنم امکانش باشهدوستان از سایت سونی چطوری میشه Add کرد بچه های دیگرو که تو فرند های ps4 اضافه بشن؟
دوستان به نظرتون سونی مشکل پخش فایل های صوتی و تصویری رو برطف میکنه؟؟؟
برای ps4چه سیستم صوتی باید بخرم که بهش وصل بشه؟ ایا اسپیکر های لاجیتک و... به ps4 میخوره؟ یا فقط باید سینما خانگی بخریم واسش؟
دوست من مباركه ايشالاسلام دوستان نمیدونم چی شد امروز رفتم توپخونه فقط برای قیمت اما خدا خواست یه دستگاه ریجن دو با یه بازی خریدم شد 2300 الان دستگاه که روشن کردن بدون هیچ مشکلی کار میکنه به اینترنت وصل کردم پیغام اپدیت 1.52 بود فکر کنم داد داره دانلود میکنه فقط وقتی میخوام دستگاه رو stnd by کنم کلا خاموش میشه و اپدیت متوقف این بخاطر ورژن اولیه دستگاه هست یا ایراد از چیز دیگس؟
بريد تو setibg تنظيمات standby تيك دانلود رو بزنيدسلام کنسول داشت بازی اپدیت میکرد استند بای کردم اپدیت قطع شد چی کار کنم تو استند بای قطع نشه؟