هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

می دونم :d
این دوستمون میگه کد داخل جعبه واسه چیه منم میگم واسه من کد نداره!
اون سری KIllzone هایی که روزه لانچ اومده بود یک برگه کد داشت توش به اسمه ShadowMArshal یه همچین چیزی . که البته همه کدها تاریخ گذشته و اوسطه ماه پیش قابل استفاده بود ...

سلام. دوستان دوتا سوال داشتم.

1- آیا میشه فقط از یک پلاس یکساله هم برای ps4 و هم برای ps vita استفاده کرد ؟!!

2- آیا پلاس هم رجین بندی داره ؟!! رجین ps4 من یک هستش و رجین ps vita دو. این مشکلی برای اشتراک پلاس ایجاد نمی کنه.

سلام. دوستان دوتا سوال داشتم.

1- آیا میشه فقط از یک پلاس یکساله هم برای ps4 و هم برای ps vita استفاده کرد ؟!!

2- آیا پلاس هم رجین بندی داره ؟!! رجین ps4 من یک هستش و رجین ps vita دو. این مشکلی برای اشتراک پلاس ایجاد نمی کنه.

1- بله
2- ریجنش ربط به کشور اکانت داره نه به کنسول ، باید کارت پلاسی که می گیری با کشوری که اکانت ساختی یکی باشه ، مثلا پلاس آمریکا رو نمی تونی توی اکانت انگلیس وارد کنی و ...

سلام دوستان نمیدونم چی شد امروز رفتم توپخونه فقط برای قیمت اما خدا خواست یه دستگاه ریجن دو با یه بازی خریدم شد 2300 الان دستگاه که روشن کردن بدون هیچ مشکلی کار میکنه به اینترنت وصل کردم پیغام اپدیت 1.52 بود فکر کنم داد داره دانلود میکنه فقط وقتی میخوام دستگاه رو stnd by کنم کلا خاموش میشه و اپدیت متوقف این بخاطر ورژن اولیه دستگاه هست یا ایراد از چیز دیگس؟

سلام دوستان نمیدونم چی شد امروز رفتم توپخونه فقط برای قیمت اما خدا خواست یه دستگاه ریجن دو با یه بازی خریدم شد 2300 الان دستگاه که روشن کردن بدون هیچ مشکلی کار میکنه به اینترنت وصل کردم پیغام اپدیت 1.52 بود فکر کنم داد داره دانلود میکنه فقط وقتی میخوام دستگاه رو stnd by کنم کلا خاموش میشه و اپدیت متوقف این بخاطر ورژن اولیه دستگاه هست یا ایراد از چیز دیگس؟
دوست من مباركه ايشالا
بريد تو setting يه قسمتي هست تنظيمات مربوط به standby هست ببينيد اونجا گزينه هاش تيك دارن يا نه ؟؟ دانلود هست و ٢ تا گزينه ديگه

سلام
سه تا سوال:
پلاس یک ماهه رو چه کنسول با چه ریجنی هست؟
از ویزا کارت هدیه که هنوز اعتبار داره میشه برای فعال کردن پلاس 1 ماهه استفاده کرد؟
با همین ویزا کارت میشه از psn خرید کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or