ر :d
میمیرن یکدونشو به ما بدن
یعنی چی plus 10 year :-o
یعنی اینا کنسول بعدی سونی رو هم Anticipate کردن....از الان واسه ده سال دیگه هم رو این حساب کردن که مشتری سونی خواهند بود....به این میگن فن بوی! یاد بگیرید عزیزان!
مدل Japan خیلی کمیاب هست اما دلیلی بر برتریش هم یسن. فقط شعبه جاپن کارخونه Foxconn این ps4 رو به طوره محدود تولید کردهسلام من ساکن تهرانم کسی میدونه ps4 ساخت ژاپن کجا گیر میاد ؟ یه سر توپخونه رفتم پیدا نکردم
راسیش برای من هیچ خشی برنداشته . موقع شب هم دستما نرم میزارم روش .... صبح هم خاکش رو پاک میکنم !دوستان این قسمت براق ps4 چرا اینقدر خط و خش بر میداره؟؟؟
1سوال دیگه اینکه گهگاهی موقع کیلزون بازی کردن لگ میزنه و تصویر حدود 2ثانیه کند میشه....این قضیه مشکوک نیست(مثلا تایم مشخصی نداره.ی بار بعد 10 مین بازی کردن میاد و ی بار بعد 2 ساعت هم نمیزنه)
طریقه خریدن Plus برای همه ریجنها یکی هست. یا PSN کارت مربوطه رو میخری یا PSN کارت پلاس رو میخری و یا اگر به credit card دسترسی داری از اون استفاده میکنی.دوستان یه سوال برام پیش اومده......من اکانت psn که روی ps3دارم ریجن 3 هست...امارات.......یه دونه اکانت هم جدید ساختم ریجن 1 واسه ps4.....میخواستم بدونم میتونم با این اکانت جدید وارد اکانت orgin خودم که روی ps3 و ریجن 3 هست واردبشم .....واسه بازی فیفا میگم ............اگه امکانش هست یه راهنمایی کنید.....واسه ریجن 3 چطور باید پلاس بخرم......
The controller is AR enabled via a camera, and the idea is that users can build controllers in the shape of various objects and have games and applications track their movements accordingly
سونی تازگیا به شدت زده توی ثبت Patent های مختلف کی رونمایی میشند اینا خدا داند:
----------------------
رابطتتون با پکچر میدونم چقدر درخشانه :d اینم یک خبر از پیش گویی های ایشان
سونی ماهیانه 1 میلیون و 400 هزار دستگاه PS4 تولید می کند
مدل Japan خیلی کمیاب هست اما دلیلی بر برتریش هم یسن. فقط شعبه جاپن کارخونه Foxconn این ps4 رو به طوره محدود تولید کرده
"ماله دوستم که زمانه لانچ از اروپا اورده بود Made In Japan بود که زمانی که روشنش کرد Blue Pulse میداد و دستگاه کلا خراب بود " D:
منظور اینکه کلا به چشمه اینکه چون MAde In Japan و هست و برتری داره نگاه نکید !
موفق باشی.
ممنون ولی کارخونه فاکس کان تو ژاپن شعبه نداره. مدل ژاپنی سونی ساخت کارخونه ی خود سونی تو کیزارازوی ژاپنه به خاطر همینه که رو دستگاه به از عبارت made in japan عبارت skz نوشته شده یعنی SKZ KISARAZU همون جایی که پلی 1 و 2 و سری محدودی از 3 تولید شد در هر صورت این خرابی رو که گفتید باعث تاسفه یعنی دیگه از مدل ژاپنیش بعید بود!