trophy فقط به صورت online نشون میده ظاهرابازم تغییر نمیکنه
تروفیا رو چرا وقتی افلاینی نشون نمیده؟ میگه باید به اینترنت وصل باشی![]()
سلام.ببخشید می خواستم بدونم چرا ps4 cpu فرکانسش از ps3 کمتره ولی قوی تره ؟ الان لپ تاپ منم سی پی یوش 1.6 هست ولی مدل قبلیش 2.66 یعنی الان مال من ضعیف تره ؟بعد به نظرتون ps4 کی کپی خور میشه ؟اگه حالا حدودی بخوایم بگیم؟یا اصلا کپی خور میشه یا نه؟![]()
ببخشيد مشكل هاي رايج ps4 چي هست كه دقت كنم اگر ديدم نخرم ؟؟؟؟
آيا اونجا همه چي اكي باشه و تست كنه حله يا ممكنه بعدا باز مشكلي به وجود بياد ؟؟؟
يه توضيح كامل بديد ممنون ميشم برم خريد كنم
؟ اپدیت چه بازی ؟دوستان عکس میزارید ببینیم کجا میشه رفت دید اپدیت بازی چنده شاید منم رفتم بخرم فردا بدونم
سلام.دوست عزیز با دیدن خرید فروش زیاد این کنسول تو ایران هیچ اماره خرابی تو این سایت داده نشده (داخل ایران تو سایت بازی سنتر).پس خیالت راحت انشالله به هیچ مشکلی بر نمیخوری گوش شیطون کر تو این دو ماه که حسابی از دستگاه هم کار کشیدیم هم من هم دوستانی مثله اقا فراز یا بابک جان اقا رضا و بقیه دوستان هیچ مشکلی پیش نیامده برایه خود دستگاه دیگه تا ببینیم بعدا چی پیش میاد. کمکم باید گفت اون خرابی لانچ بدست فراموشی بسپارید.اگرکنار میایی با قیمتش که هنوزم میگم ۲۰۰ تومن بیشتر از ارزش واقعیش به فروش میرسه.برو بخر مبارکت باشه.ببخشيد مشكل هاي رايج ps4 چي هست كه دقت كنم اگر ديدم نخرم ؟؟؟؟ آيا اونجا همه چي اكي باشه و تست كنه حله يا ممكنه بعدا باز مشكلي به وجود بياد ؟؟؟يه توضيح كامل بديد ممنون ميشم برم خريد كنم
اگه مشكل هاي خاصي تو كنسول ها هست و ميتونه گريبان بنده رو بگيره ممنون ميشم بهم بگيدسلام.دوست عزیز با دیدن خرید فروش زیاد این کنسول تو ایران هیچ اماره خرابی تو این سایت داده نشده (داخل ایران تو سایت بازی سنتر).پس خیالت راحت انشالله به هیچ مشکلی بر نمیخوری گوش شیطون کر تو این دو ماه که حسابی از دستگاه هم کار کشیدیم هم من هم دوستانی مثله اقا فراز یا بابک جان اقا رضا و بقیه دوستان هیچ مشکلی پیش نیامده برایه خود دستگاه دیگه تا ببینیم بعدا چی پیش میاد. کمکم باید گفت اون خرابی لانچ بدست فراموشی بسپارید.اگرکنار میایی با قیمتش که هنوزم میگم ۲۰۰ تومن بیشتر از ارزش واقعیش به فروش میرسه.برو بخر مبارکت باشه.
اشتباه نوشتم میخواستم ببینم کجا اپدیت کنسولو زده اگه عکس بزارید ممنپن میشم؟
دوست عزیز کار راحتی هست
![]()
ممنون الان برم تو اون گزینه زده اپدیت کنسول چنده؟
داداش حقیقتش اون اول ریسک بود خرید لانچ اما الان اصلا کسی گزارش خرابی نداد خرابیش یا دستگاه تصویر نمیده از hdmi یا چراغ چشمک زن همونطور که ارمان جان گفت.من خودم ساله ۲۰۰۵ یه ۳۶۰ گرفتم هنوز دارمش اما از ساله ۲۰۰۹ به بعد استفادش نکردم یادگاری نگهش داشتم اون ۳چراغ هم بعد ۳تا ۶ماه رخ میداد من تمام روشایه کولینگ و ایکس کلمپ روش انجام دادم از حق نگزریم، اما هنوز روشن میشه!از ۲۰۰۶تا الان من یه پلی ۳ خراب کردم یه اسلیم گرفتم شاید ۹۹.۹۹٪اینجا خلافه این برایه دوستان پیش امده باشه پس نمیشه الان کامل نظر داد حداقل باید ۶ماه بگزره بعد میشه بهتر نظر داد.الان بگیری شماهم مثله ما میشی تستر تا تجربمون برایه کسایی بگیم که ۶ماه بعد بخوان بخرن!اگه مشكل هاي خاصي تو كنسول ها هست و ميتونه گريبان بنده رو بگيره ممنون ميشم بهم بگيد ميدونيد براي چي ميپرسم xbox 360 كه اومد خيلي ها گرفتن و بحث هاي سه چراغ و ،،،،،، الانم به هر كي بگي ايكس باكس ميگه اسليم اگه اركيد هست مال كي هيت و از اين حرفا ميخوام بدونم اگه واقعا مشكلي هست نخرم؟؟؟ ٢ مليون برام پول خيلي خيلي زيادي هست ! ولي از طرفي خيلي مشتاقم هر چه زودتر بگيرم
کدوم مشکل اپدیت داداش؟منکه چیزی ندیدم خودمم اخرین اپدیت انجام دادم بدون هیچ مشکلی!والا آدم يه چيزايي ميشنوه شك ميكنه سوني تو خود ژاپن عرضه نكرده اين خودش خيلي مشكوكه !! اين بحث آپديت جديد كه خيليا مشكل دارن انگار هم هست يكم دو دل شدم واقعيتش
والا آدم يه چيزايي ميشنوه شك ميكنهداداش حقیقتش اون اول ریسک بود خرید لانچ اما الان اصلا کسی گزارش خرابی نداد خرابیش یا دستگاه تصویر نمیده از hdmi یا چراغ چشمک زن همونطور که ارمان جان گفت.من خودم ساله ۲۰۰۵ یه ۳۶۰ گرفتم هنوز دارمش اما از ساله ۲۰۰۹ به بعد استفادش نکردم یادگاری نگهش داشتم اون ۳چراغ هم بعد ۳تا ۶ماه رخ میداد من تمام روشایه کولینگ و ایکس کلمپ روش انجام دادم از حق نگزریم، اما هنوز روشن میشه!از ۲۰۰۶تا الان من یه پلی ۳ خراب کردم یه اسلیم گرفتم شاید ۹۹.۹۹٪اینجا خلافه این برایه دوستان پیش امده باشه پس نمیشه الان کامل نظر داد حداقل باید ۶ماه بگزره بعد میشه بهتر نظر داد.الان بگیری شماهم مثله ما میشی تستر تا تجربمون برایه کسایی بگیم که ۶ماه بعد بخوان بخرن!
اگر تو گيمر كارتي كه مستقيم از خود psn مي بيني ( خصوصا" گيمر كارتي كه توخود BC نشون ميده ) بايد بري داخل اكانتت از طري PC يه سري تغييرات الكي بده مثالا" زمينه گيمر كارت ات رو عوض كن يا بازي محبوب ات رو عوض كن ! اين كارو بكني بايد تغيير كنه
براي PS3 و تو خود همين BC من اين مدلي ميتونستم گيمر كارت رو اپديت كنم
trophy فقط به صورت online نشون میده ظاهرا
کلا بیش از 80% از امکاناته Ps4 همش انلاین هست ! هیچ امکاناته offline قابله توجهی نداره D:
اپدیت فریمور فقط امکانش هست و اپدیت بازیا امکانش نیست.دوستان امکانش هست اپدیت بازیها رو از طریق PC دانلود کنیم ؟!!!
خیلی ناراحت کنندست برای ما ایرانیا مخصوصا من .... دیگه تروفی اینا رو هم برداشتن انلاین کردن![]()
عرضه japan مشکوک نیست. اینا بر میگرده به بازاریابی و marketingوالا آدم يه چيزايي ميشنوه شك ميكنه
سوني تو خود ژاپن عرضه نكرده اين خودش خيلي مشكوكه !!
اين بحث آپديت جديد كه خيليا مشكل دارن انگار هم هست
يكم دو دل شدم واقعيتش
اپدیت رو اولین بار روشن کنی خودش اپدیت میشهممنون الان برم تو اون گزینه زده اپدیت کنسول چنده؟