Pedram ag
کاربر سایت
موافقم، ps4 عمودی زیبا نیست
تنها ps3 اون هم مدل فت بود که به شکل ایستاده هیبت و زیبایی خاصی داشت
![]()
البته سلیقه ای هست.من خودم ابستاده رو ترجیح میدم
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
موافقم، ps4 عمودی زیبا نیست
تنها ps3 اون هم مدل فت بود که به شکل ایستاده هیبت و زیبایی خاصی داشت
![]()
برو power savaing و تیک نت رو بزن از زیر مجموعه ی stand by!دوستان وقتی کنسول میبرم رو Standby دانلودم قطع میشه و وقتی روشنش میکنم دانلود قطع شده میزنم از همونجا شروع میشه !
چیکار باید کرد؟
آرهمن نت رو قطع ميكنم از اول نمياد، چند بار نت رو قطع كردم دوباره Resume كردم مشكلي نداشته.
Uncharted که تایید شده بودآقایون
بالاخره چی شد TLOU و آنچارتد برای پی اس 4 عرضه میشن یا نه؟!
آنچارتد 4 رو که میدونم چون ازش تریلر هم پخش کردن ولی میخواستم بدونم لَست رو برای 4 میسازن یا نه؟!!!!
من اصن به عشقِ لست و آنچارتد میخوام 4 بخرم:d
آقایون
بالاخره چی شد TLOU و آنچارتد برای پی اس 4 عرضه میشن یا نه؟!
آنچارتد 4 رو که میدونم چون ازش تریلر هم پخش کردن ولی میخواستم بدونم لَست رو برای 4 میسازن یا نه؟!!!!
من اصن به عشقِ لست و آنچارتد میخوام 4 بخرم:d
ولی به نظرم اگه لَست رو هم روی 4 بسازن خیلی عالی میشه (البته سری دومش رو که دوستمون گفت)
چون همیجوری گرافیکش عالی هست اگرم روی 4 بسازن که دیگه معرکه میشه
برا منم بعضی از بازی ها موقع اجرا یخورده صداش بلند میشه! ولی زیاد نیست! حدود 7-8 ثانیست! عادیه:dدوستان یه چندتا سوال دارم از کسایی که کنسول رو دارن ! میخوام ببینم که این چیزایی که میگم برای شما هم هست یا نه : وقتی میزنید بازی رو Play کنه یه صدای خوفی از کنسولتون بلند میشه ؟ هارد خرخر خیلی کمی داره ؟
برای من اون نوار نور روی کنسول به تهش که میرسه نورش خیلی کم میشه یه تیکه یه ذره نورش بیشتره ! ( ! خیلی خفیفه ولی میگم شاید سوخته باشه اون یه تیکه ! توی رنگ سفید هم بیشتر معلومه ! ! ! چیزهایی عجیبی نیستن ولی ادم نگران میشه