El sigloBlanco
کاربر سایت
یک ساعت ونیم تا دوساعتکاربران دیگه گفته بودن وقتی باتری خالی هست ، شارژ کامل DS4 نزدیک به دوساعت طول میده که !
الان کدوم بالاخره ، نیم ساعت یا دو ساعت![]()
یک ساعت ونیم تا دوساعتکاربران دیگه گفته بودن وقتی باتری خالی هست ، شارژ کامل DS4 نزدیک به دوساعت طول میده که !
الان کدوم بالاخره ، نیم ساعت یا دو ساعت![]()
سلام.چه ریجنی بگیری فرقی نداره شما هرکدوم ارزونتر بود بگیر!قضیه ریفر دستگاهایه که خراب بود پس فرستادن سونی ایرادشون رفع کرده دوباره بسته بندی کرده رو جعبشم عکس ریفر چسبونده به بازار داده البته با قیمت کمتر.خیالت راحت فعلا از این دستگاها زیاد نیست که بازاریا بیارن برایه اطمینان بیشتر فقط همون شماره سریال خود دستگاه با سریال زیر جعبه چک کن که یکی باشهسلام کلا کدوم ریجن بهتره ؟و این قضیه ریفرشینگ چیه ؟ اگر بود نگیریم کلا توضیحی میدی مرسی
این دستگاه من توی کلیزون خیلی داغ می کنه دور فنشم می ره بالا
من میزم شیشه ایه اینم چون زاویه داره کل گرما رو می زنه سمت شیشه ، شیشه اون قسمتش خیلی داغ می شه
کنسول رو من کجا بزارم از همه بهتره؟
من احتمالا فردا ps4 ریجن 3 بخرم
واسه انلاین بازی کردن مشکلی نداره
یعنی چون ریجن 3 هست بخواک کارت psn بخرم باید کارتم هم ریجن 3 باشه
با تشکر
دوستان این قضیه دایره و ضربدر روی دسته ریجن 3 درست متوجه نشدم
یعنی اینکه جای دکمه ضربدر و دایره روی دسته این ریجن فرق داره یا مثل بقیه ریجن هاست و قفط واسه تائید باید دایره بزنیم به جای ضربدر اونم فقط تو منو اینجوریه یا تو بازی هم همینطور؟؟؟
و ی سوال دیگه
من احتمالا فردا ps4 ریجن 3 بخرم
واسه انلاین بازی کردن مشکلی نداره
یعنی چون ریجن 3 هست بخواک کارت psn بخرم باید کارتم هم ریجن 3 باشه
با تشکر
سلام...دوستان اين ps4 دسته usb ديگه اي رو ساپورت نميكنه ؟! منظوزم دسته معمولي هست نه مال خود ps4
Controllers
(other than PS Move)Bluetooth NO NO Not compatible, however publishers may decide to enable them on a title-by-title basis.
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"] USB[/TD]
کاری به ریجن کنسول نداره هر ریجن بازی ای که دوست داشتی میتونی بگیریبعد یه سوال
من الان ریجن 3 بگیرم
بعد فردا uncharted 4 اومد ریجن 2 بگیرم میتونم بازی کنم؟؟
بعد بازی ها کمتر و بیشتر نیست؟؟
اخه بیوند و گفتن ریجن 3 سانسور شدس
بازیا تو این ریجن سانسور میشه؟؟
عادی هست ... با سایزه کوچکه دستگاه و داخل بودن Power supply انتظار تولید کم درما و یا دوره فن پایین اصلا نداشته باشاین دستگاه من توی کلیزون خیلی داغ می کنه دور فنشم می ره بالا
من میزم شیشه ایه اینم چون زاویه داره کل گرما رو می زنه سمت شیشه ، شیشه اون قسمتش خیلی داغ می شه
کنسول رو من کجا بزارم از همه بهتره؟
WOW عجب ! چون برای من اصلا نشون نمیده . بعد از اینکه تیکه conection رو بر میدارم و روی ایکن تروفی کلیک میکنم ارور میده میگه Connect to Networkهیچ فرقی نمی کنن، اگر ارزونتر هستش باید این رو بخری...هیچ فرقی نیست، فروشنده میخواد سرت کلاه بگذاره میگه 1 و 2 بگیر.
آره امتحان کردم، تروفی هام معلوم میشه وقتی به نت وصل نیستم ولی فقط مال بازیهایی مثل Killzone, Don't Starve, Resogun و اینا. بعد من کنسول رو خریده بودم یک هفته آفلاین بودم و تروفی هایی که میگرفتم تو Killzone کاملا مشخص بودن.
من الان خیلی وقته PS3 آپدیت نکردم ولی آخرین آپدیتی که تا همین 2 ماه پیش اومده بود تروفی های ویتای من رو نشون نمی داد، فقط تعدادشون رو توی تعداد کل من حساب میکرد.
- - -ویرایش - - -
دوستان هيچ راهي نداره دسته ps2 يا usb وصل كرد به ps4 ????