هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان بنده اگه بخوام تو psn ثبت نام کنم ادرس باید کجا بزنم؟ دستگاه ریجن 2
من یک ادرس دارم که توی ps3 از اون استفاده میکردم اما اون ادرس برای امریکا بود ولی ps4 من ریجن 2 و میخوام اکانت اروپا درست کنم
فقط امریکا ادرس میخواد بقیه جاها ادرس نمیخواد اگه خواست ادرس خونه خودتونو بده :d
واسه اروپا اکانتتو بزن uk

دوستان بنده اگه بخوام تو psn ثبت نام کنم ادرس باید کجا بزنم؟ دستگاه ریجن 2
من یک ادرس دارم که توی ps3 از اون استفاده میکردم اما اون ادرس برای امریکا بود ولی ps4 من ریجن 2 و میخوام اکانت اروپا درست کنم

Address: Flat 3, 14 Mallow St
City: London
Country : UK انگلستان

Postal code: EC1Y 8RQ
tel: 0044123456789
:d

دوستانی که میخوان بازی بخرن ! نیان بپرسن چی بخریم کدومو بخریم ، چون هر کسی سلیقه ی خاصه به خودش رو داره و نظر خودش رو میگه! برید خودتون با دیدن تریلر ها ، تصاویر ، نقد و بررسی ها و ... بازی مورد علاقتون رو انتخاب کنید. با این روش پیش برید هیچ وقت پشیمون نخواهید شد.

گزینه دانلود وجود نداره چون ps4 در حاله حاضره اجازه ذخیره کردن فایلی صوتی و تصویری رو از طریق third party و یا HDD و دانلود اصلا نمیده . فقط share هست که فعلا اجازه ضبط تصویر و فیلم رو داره که اون قابلیت استخراج نداره ! فقط میشه برای شبکه های اجتماعی . شاید در اینده اضافه بشه اما کی معلوم نیست !
فیلمهای 4k واقعی هم نمیدونم قرار به استور اضافه بشه به این زودیها یا نه - D: اما خب مثلا یه موزیک ویدیو 4 دقیقه حجمی به 1 گیگ میرسه تو y ou tube . حالا اگر به این حساب باشه شاید 120 دقیقه فیلم به 20-30 گیگ برسه ! D:
در هر صورت فعلا نیاز به نته خوب داری فقط.
جناب تو خود سايت SONY گفته تو قسمت VIDEO UNLIMited قسمت بالا سمت راست هستش ولى يه همچين گزينه اى فعلاً من كه نمى بينم. احتمالاً در آپديتى كه درآينده SONY ميده اضافه ميشه همينطور فيلم هاى 3D و 4K.
هر فيلم هم حدود 40 تا 50 گيگ هست البته فشرده شده.بابت نت هم فعلاً ارزونترين و سريعترين هاى وب هست.

آخرین ویرایش:
جناب تو خود سايت SONY گفته تو قسمت VIDEO UNLIMited قسمت بالا سمت راست هستش ولى يه همچين گزينه اى فعلاً من كه نمى بينم. احتمالاً در آپديتى كه درآينده SONY ميده اضافه ميشه همينطور فيلم هاى 3D و 4K.
بازهم ممنون.
گفته برای PS4 هست ؟ نه !
همونطور که گفتم PS4 اجازه ذخیره سازی و استخراج هیچ فایلی رو نمیده و این قابلیت فقط محدود به Share هستش
بله توی Vita- PS3 اون گزینه موجود هست چون قابلیت دانلود مستقیم وجود داره
اما ps4 در حال حاضر فقط میشه stream کرد و بس .

داشتم بازم تو توییتر naughty dog میچرخیدم یه عکس دیگه از crash پیدا کردم که گذاشته بودن قبلا::whistling:

64865199837292348163.jpg

آخرین ویرایش:
حافظه قابل استفاده هارد PS4 چنده؟فکر کنم کمی بیشتر از Xone بود . یه سوال دیگه اینکه الان چه رنگ کنترلرهایی واسه خرید به جز رنگ مشکی موجوده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or