هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نظر شما محترم ولی منم پولدار نیستم اخه ادم در ماه نهایت میخواد ۱دونه بازی بخره دیگه پول جمع میکنه میگیره شما تا چند ماه میتونی با مولتیش حال کنی

منم حق ب شما میدم
من هم مثه بقیه هیچ درامد ندارم...
اما ترجیح میدم پولامو جمع کنم یک بازی ارجینال بگیرم و تا چند ماه لز مولتیش لذت ببرم... تا اینکه هر بازی چرتی رسید بگیرم.
همین الانشم ک بازی کپی میخرم هر دو یا سه ماهی یدونه... آخرین چیزی هم ک گرفتم جی تی ای وی بوده...
درضمن دوستان دقت کنن فقط دو ماه از سال پر بازی هست و عناوین خوب ... وگرنه بقیش مثل تابستون واقعا بازی نیست...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

من خودم همه اینارو میدونم دارم سعی می کنم با سوال کردم تایپیک رو کامل تر کنم :|

- - -ویرایش - - -

بعدشم شما اگه ناراحتی جواب نده :| هستن بچه های با مرامی که جواب بدن :|

آماده اید بچه ها ؟!
نشـــــنیدم صداتونو :دی
البته جیباتون بیشتر باید اماده باشه...

بازیهایی که سال 2014 برای PS4 ریلیز خواهند شد:

• Infamous: Second Son

• DriveClub

• The Division

• The Crew

• The Elder Scrolls Online

• The Witcher III Wild Hunt

• Thief

• Watch Dogs

• The Order 1886

• The Evil Within

• Mad Max

• Destiny

• Dragon Age inquisition

• Dying Light

• Final Fantasy XIV

• MGS V Ground Zeroes

----

همه اینها در کنار بازیهای indie و F2P که تعدادشون کم هم نیست مثل PlanetSide 2 و Outlast و Transistor و Deep Down و The Witness و ...
بازیهای بزرگ دیگری مثل Uncharted و Kingdom Hearts III هم هستن که خیلی نمیشه برای ریلیزشون تو 2014 امیدوار بود ...

دوست عزیز بسیااار لطف کردی بابت آماده کردن این لیست ... عناوینی که اگر قسمت باشه و جیبم آماده تر از همیشه میگیرم این چنتا خواهد بود

• The Division
که بسیییار منو حیرت زده کرده و کلا با اتمسفر بازی شدیدا حال میکنم ... گرافیک و گیم پلی هم تمیییز .... لاصه در لیست خرید 100 درصدی هست ...

The Order 1886

هم منو تحت تاثیر قرار داده ... حال و هوای بازی بسیییار سنگین و دلچسبه و من لذتشو بردم با همین چنتا عکسی که ازش منتشر شده
با اون معماری دهه ی 40 لندن ... به به قدم زدن صفااایی داره تو این ازی

Infamous: Second Son

رو با اون ویدیوویی که از گیم پلی لو رفته ود رو دیدم اصلا ب دلم ننشست .. و به هیچ عنوان خریداری نمیشه ...

Dying Light
هم بازی بدی به نظر نمیااد باشه با عکسها و تریلری که ازش دیدم ... گرافیک چشم نوازی داره ... اما امیدوارم گیم پلی هم گییرا باشه که لذتشو ببریم

• MGS V Ground Zeroes
هم شاید گرفتم برخلاف اینکه هیچ کدوم از نسخه های قبلی رو بازی نکردم ...

Drive Club

چشم امیدی بهش دارم اما خدا کنه نا امیدم نکنه ... دلمون هوای یدونه ریسینگ مشتی کرده ...

The Witcher III Wild Hunt

نسخه های قلیشو بازی نکردم ... فک نکنم اینم بازی کنم ....

Thief

هم با این همه سر صداش چون اول شخص بود حالمو بهم زد ... اگه سوم شخص بود چه چیز توپی که نمیشد ...

The Evil Within
هم با تریلر های منتشر شده به نظر بد نمیاد ... قبول دارید چند وقته طعم یه استرس و وحشت زیاد توی یک بازی رو نچشیدیم؟

بقیه هم که اصلا بهشون فک نمیکنم حتی
Watch Dogs

مخلص همه هم هستیم با احترام به همه ی سلایق ...

wow wow wow wow wow KIYA
Where dafaq is WITCHER 3 :| ???????
2015 میاد ؟ مگه میشه :|
روزی کنسول خریدم ( نسل بعدو میگم ) به عشقه ویچره نه هیچ چیز دیگر :دی چون عملا چیزی نظرمو اونجوری جلب نکرده :دی ( این پستو به نفعتونه که نقل قول نکنید چون بی منطق ترین جوابا رو میگیرین :دی )
فقط اون قسمت که پرسیدم ویچر کی میادو هرکی میدونه بگه :|

دوستان یک مشاوره میخواستم ازتون به نظرتون من یک ps4 بخرم با xone
یا اینکه یک ps4 بگیرم پول xone رو نگه دارم برای بازی های ps4 نظرتون چیه؟

دوست عزیز بسیااار لطف کردی بابت آماده کردن این لیست ... عناوینی که اگر قسمت باشه و جیبم آماده تر از همیشه میگیرم این چنتا خواهد بود

• The Division
که بسیییار منو حیرت زده کرده و کلا با اتمسفر بازی شدیدا حال میکنم ... گرافیک و گیم پلی هم تمیییز .... لاصه در لیست خرید 100 درصدی هست ...

The Order 1886

هم منو تحت تاثیر قرار داده ... حال و هوای بازی بسیییار سنگین و دلچسبه و من لذتشو بردم با همین چنتا عکسی که ازش منتشر شده
با اون معماری دهه ی 40 لندن ... به به قدم زدن صفااایی داره تو این ازی

Infamous: Second Son

رو با اون ویدیوویی که از گیم پلی لو رفته ود رو دیدم اصلا ب دلم ننشست .. و به هیچ عنوان خریداری نمیشه ...

Dying Light
هم بازی بدی به نظر نمیااد باشه با عکسها و تریلری که ازش دیدم ... گرافیک چشم نوازی داره ... اما امیدوارم گیم پلی هم گییرا باشه که لذتشو ببریم

• MGS V Ground Zeroes
هم شاید گرفتم برخلاف اینکه هیچ کدوم از نسخه های قبلی رو بازی نکردم ...

Drive Club

چشم امیدی بهش دارم اما خدا کنه نا امیدم نکنه ... دلمون هوای یدونه ریسینگ مشتی کرده ...

The Witcher III Wild Hunt

نسخه های قلیشو بازی نکردم ... فک نکنم اینم بازی کنم ....

Thief

هم با این همه سر صداش چون اول شخص بود حالمو بهم زد ... اگه سوم شخص بود چه چیز توپی که نمیشد ...

The Evil Within
هم با تریلر های منتشر شده به نظر بد نمیاد ... قبول دارید چند وقته طعم یه استرس و وحشت زیاد توی یک بازی رو نچشیدیم؟

بقیه هم که اصلا بهشون فک نمیکنم حتی
Watch Dogs

مخلص همه هم هستیم با احترام به همه ی سلایق ...
به نظرم از بین اون بازیهایی که Kiya گذاشته The Order 1886 و The Witcher III و MGS V و Dragon Age و destiny و FFXV رو حتما باید تجربه کرد بقیه هم عالی هستن ولی اینا تو اولویتن .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or