Matin Cena
کاربر سایت
بچه ها میگم چجوری از محیط بازی فیلم میگیرن؟منظورم share نیستا مثلا همین فیلم گرفتن از گیم پلی هاست
دوبار دکمه share رو میزنه فیلم میگیرهبچه ها میگم چجوری از محیط بازی فیلم میگیرن؟منظورم share نیستا مثلا همین فیلم گرفتن از گیم پلی هاست
دوستان امروز رفتم بازار كار داشتم گفتم بزار يه قيمت پلي ٤ هم بگيرم رفتم تو و.. يارو اخرش گفت بهت پيشنهاد ميكنم نخري گفتم چرا گفت سوني يه برنامه اي داده الان CPU اين مدل ها core i5 هست ميخواهد core i7 بزنه و گفت اگه الان بخري اين مدل ضعيف ها گيرت مياد ولي يه چاره هنوز هست اين كه بيايي من بعدا كه مدل جديد عرضه شد من CPU كنسولت رو i7 ميكنم فقط ٢٠٠ تومن هزينه اش هست !!
و اين كه گفت يه ترفندي اومده كه ميشه ps4 رو هك كرد !!!
ديگه اون لحظه بود كه من از مغازش فرار كردم دي
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4
دوستان امروز رفتم بازار كار داشتم گفتم بزار يه قيمت پلي ٤ هم بگيرم رفتم تو و.. يارو اخرش گفت بهت پيشنهاد ميكنم نخري گفتم چرا گفت سوني يه برنامه اي داده الان CPU اين مدل ها core i5 هست ميخواهد core i7 بزنه و گفت اگه الان بخري اين مدل ضعيف ها گيرت مياد ولي يه چاره هنوز هست اين كه بيايي من بعدا كه مدل جديد عرضه شد من CPU كنسولت رو i7 ميكنم فقط ٢٠٠ تومن هزينه اش هست !!
یارو اوسکل بوده فکر کرده همه مثل خودشن cpu ps4 amd هست نه intel که بخواد core i5 باشه
صداي Surround و 5.1 7.1 و نصف قابليت هاش كار نميكنه حتي صدا رو هم نميشه تنظيم كرد ، خريدن G930 اشتباه محضه:dامروز یه ویدئو تو یوتیوب دیدم که طرف هدست بی سیم لاجیتک G930 رو به PS4 وصل کرده بود کامل کار میکرد :dوقتی G930 رو که یه مدل از G35 بالاتره آورده حتما G35 رو هم ساپورت میکنه :bighug:چه محشری بشه PS4 با لاجیتک![]()
WOWدوستان امروز رفتم بازار كار داشتم گفتم بزار يه قيمت پلي ٤ هم بگيرم رفتم تو و.. يارو اخرش گفت بهت پيشنهاد ميكنم نخري گفتم چرا گفت سوني يه برنامه اي داده الان CPU اين مدل ها core i5 هست ميخواهد core i7 بزنه و گفت اگه الان بخري اين مدل ضعيف ها گيرت مياد ولي يه چاره هنوز هست اين كه بيايي من بعدا كه مدل جديد عرضه شد من CPU كنسولت رو i7 ميكنم فقط ٢٠٠ تومن هزينه اش هست !!
والا انالیستها میگن این رو به دلیله رشد سریع tech توی سالهای اخیر . اگر یادت باشه مثلا زمانی که 360 و ps3 اومده بودن از pc های اون زمان واقعا بهتر بودند و خیلی پول میخواست تا یک سیستم به نسبت قویتر از کنسولها ردیف کنی روی Pc اما الان دیگه اون داستان نیست. کنسولهای next gen قدرتشون مثل قدیم از Pc ها بیشتر نیست. به همین صورت هم میزان پیشترفت سخت افزار بالا رفته و به قوله انالیستها انتظار میره عمره مفیده این نسل کمتر از 7 سال بشه. شاید 5 سال ....یه سوال؟! تو یه خبری خونده بودم که کنسول های بعدی یعنی نسل ۹ سری تر میان به بازار؟ راسته یا...
عزیز اینا همشون همین جوری اند منم دیروز داشتم تلفنی قیمت میگرفتم یارو پشت تلفن گفت 2مدل ps4 داریم سری وان ریجن 1 که برد هاش قدیمی واحتمال چراغ ابی زیاده(2,400) و مدل جی ریجن 2 که سونی تازه تولید کرده و برد هاش جدیده و خرابی هم نمیده(2,800) :dدوستان امروز رفتم بازار كار داشتم گفتم بزار يه قيمت پلي ٤ هم بگيرم رفتم تو و.. يارو اخرش گفت بهت پيشنهاد ميكنم نخري گفتم چرا گفت سوني يه برنامه اي داده الان CPU اين مدل ها core i5 هست ميخواهد core i7 بزنه و گفت اگه الان بخري اين مدل ضعيف ها گيرت مياد ولي يه چاره هنوز هست اين كه بيايي من بعدا كه مدل جديد عرضه شد من CPU كنسولت رو i7 ميكنم فقط ٢٠٠ تومن هزينه اش هست !!
بهش میگفتی:دوستان امروز رفتم بازار كار داشتم گفتم بزار يه قيمت پلي ٤ هم بگيرم رفتم تو و.. يارو اخرش گفت بهت پيشنهاد ميكنم نخري گفتم چرا گفت سوني يه برنامه اي داده الان CPU اين مدل ها core i5 هست ميخواهد core i7 بزنه و گفت اگه الان بخري اين مدل ضعيف ها گيرت مياد ولي يه چاره هنوز هست اين كه بيايي من بعدا كه مدل جديد عرضه شد من CPU كنسولت رو i7 ميكنم فقط ٢٠٠ تومن هزينه اش هست !!