هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بهش میگفتی:

البته فکر بد نکنیدا این منظورم لایک:-":-":d:d به یارو لایک میدادی:)):d

اره واقعا !! باید این جور ادم ها رو از اینجور بلا ها سرشون در اورد :))

در کل چرا ما نباید یه نمایندگی رسمی داشته باشیم و مثل ادم بریم کنسول رو بخریم ؟ چرا نباید لانچ داشته باشیم ولی عرب ها داشته باشند ؟
چرا امازون و... تو کشور ما شعبه ندارن ؟
چرا این فروشندگان نصیب ایران و ایرانی شدن ؟
اصلا چرا من ایران متولد شدم ؟
و چرا های دیگه .....:(

WOW
میگفتی همین کار رو جلوی خودت انجام بده فیلم میگرفتی ازش !

اتفاقن بهش گفتم همین رو
بهش گفتم یکی از دوستام یه کنسول پلی 4 از نوع core i5 خریده :)):d
میخواهد به همین روشی که گفتی یه i7 بندازه چه کار کنه ؟
گفت مشکلی ناره یه 2 ماه دیگه که برد هاش وارد ایران بشه بیا واست انجام میدم ولی نمیشه بهت نشون بدم باید تو تعمیرگاه باشه و... یه سری دلایل چرت و پرت !!:-o

و گفت cpu ها 3 نوعن : گفت مثل همون که شما میری اینتل میگیری این ها هم همونن : مالزی و چینی و کاستاریکا کدوم رو میخواهی ؟
بعد منم گفتم دستت دردد نکنه فعلا خودم یه pc خوب دارم بعدا که یه i7 اومد میام ازت میخرم :d

هاوک بر روی مموریهای کنسول های جدید ؟!

PS4-VS-Xbox-One-Launch-Game-Titles-Comparison-3.jpg

زمان زیادی از ریلیز کنسول های نسل جدید نمیگذره برای همین یک سری شک و تردید در مورد قدرت واقعی این کنسول ها مثل استفاده از مقدار رم و بقیه چیز ها وچود داره !

کنسول Xbox One طوری که حدس زده شده از 5 گیگ از 8 گیگ رم کلی دستگاه توی بازی های جدیدش استفاده میکنه و PS4 هم حدود 5.5 گیگ از 8 گیگ استفاده میکنه !

Andrew Bowell معتقد که زمان زیادی طول نمیکشه تا بازی سازها از تمام رم موجود روی کنسول ها حتی تا اخرین بایتش استفاده کنن ! این همیشه یک سری از مشکلا کنسول های نسل قبلی بوده ولی خوشبختانه توی نسل جدید به راحتی امکان پذیره ! همچنین گفته که Xbox One چون از eSRAM استفاده میکنه ممکنه دچار یه سری مشکلات بشه !

but take that as an assurance that the next generation of consoles isn’t going anywhere any time soon.

و در اخر هم گفت : کنسول های نسل جدید به همین راحتی کنار نمیرن ! باهاشون زیاد کار داریم

ps4_vs_durango_memory_bandwidth.png

PS4-vs-Xbox-One.jpg

اتفاقن بهش گفتم همین رو
بهش گفتم یکی از دوستام یه کنسول پلی 4 از نوع core i5 خریده :)):d
میخواهد به همین روشی که گفتی یه i7 بندازه چه کار کنه ؟
گفت مشکلی ناره یه 2 ماه دیگه که برد هاش وارد ایران بشه بیا واست انجام میدم ولی نمیشه بهت نشون بدم باید تو تعمیرگاه باشه و... یه سری دلایل چرت و پرت !!:-o

و گفت cpu ها 3 نوعن : گفت مثل همون که شما میری اینتل میگیری این ها هم همونن : مالزی و چینی و کاستاریکا کدوم رو میخواهی ؟
بعد منم گفتم دستت دردد نکنه فعلا خودم یه pc خوب دارم بعدا که یه i7 اومد میام ازت میخرم :d

وای ... وایییییییییی... اینقدر خندیدم تو چشام اشک جمع شده. تورو خدا این یارو رو به من نشون بده. خوراکه ساخت کلیپ دوشواری بعدیه، مث بمب میترکونه ویدئوش

این خلاقیتش تو خالی بندی منو اسیر خودش کرده. من برم میگم حتما کاستاریکاییشو برام بندازه ...

باز این بحث های رزولیشن شروع شد. 1ماه پیش همه سر اینا دعوا کردیم و نتیجه هم معلوم شد.
فن های ایکس باکس: مال ما بهتره
فن های پلی: مال ما بهتره.
پ.ن اینا رو ول کنین و بشینین لذتش رو ببرین.:)

من دارم اشتباه میبینم یا واقعا گرافیک bt4 رو xo بیشتر از ps4 ؟؟؟؟:-o

والا عکس های یه بازی نمیشه گفت مقایسه ی خوبی باشن، سخت افزار ps4 قوی تره اما طیبعی هست که سازنده های بازی های مختلف هر چقدر بیشتر از منابع یه کنسول بهره بگیرن و بیشتر روش دقیق شن، گرافیکش بهتر از آب در میاد... bf4 رو نمی دونم، ولی به هر حال بازی هایی پیدا میشن که نسخه ی ps4 شون ضعیف تر از xone شون باشه، چون سازنده وقت بیشتری واسه دومی گذاشته یا مسائل دیگه...

نه بابا چی چی بیشتره این عکس ر که نمیدونم ولی مقایسه ی فریم ریت و رزولوشنش چند وقت پیش بود 4 خیلی سر تر بود این عکس ها فکر نکنم درست باشه

نمیخواید قبول نکنید نکنید ولی شفافیت نسخه ی اکس باکس واقعا همینطوریه .

نمیخواید قبول نکنید نکنید ولی شفافیت نسخه ی اکس باکس واقعا همینطوریه .

اگه گرافیک به اینه که پر رنگ تر باشه پس xo از pc هم سرتره که با عقل جور در نمیاد دیگه این لینگ گویای همه چی هست که سخت افزار xo مثل اینکه یه نقص هایی داره
توی pc رنگ کمتر است توی 4 یکم رنگ بیشتره توی xo خیلی رنگ زیاده اگه هر چی پر رنگ تر باشه گرافیکش بهتره پس نسخه ی pc بتل 4 از هر 2 کنسول ضعیفتره که این کاملا غلط چرا واقعیت ر قبول نمیکنید این بحث از اول اشتباه بود این ثابت شده که گرافیک ps4 از وان قوی تره حداقل تو همه ی بازی هایی که اومده دیگه نمیخوایید ببینید این بحثش جداست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or