هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دقیقا منم بهMEHRAN ARBABI
و
Mehdi Cageتو پروفایلشون لینک میدم, فردا هم عکس میگرم اگه لازم شد تا ببینم رو هوا یک چیزی نمیگم:d
حرف شما درست ولی ادعا کردن بعضی ها از این که تصاویر xo بهتره خوب خیلی زور داره آدم قبول کنه حتی مساوی هم نیستند و xo بهتره

یه عده خودشونم نمیدونن چرا فنه xbox هستن. من فکر میکنم چون نسله قبل زود هک شد و همه خریدن و باهاش خاطره دارن
الان همه دنیا دارن میگن ps4 قویتر از x1 هست ولی فن ها قبول نمیکنن. به هر حال آینده اینو ثابت میکنه.
یه کم که بازیها نسله جدید بشن و بخوان از قدرته کنسول استفاده کنن اون موقع میشه مقایسه کرد

اتفاقن بهش گفتم همین رو
بهش گفتم یکی از دوستام یه کنسول پلی 4 از نوع core i5 خریده :)):d
میخواهد به همین روشی که گفتی یه i7 بندازه چه کار کنه ؟
گفت مشکلی ناره یه 2 ماه دیگه که برد هاش وارد ایران بشه بیا واست انجام میدم ولی نمیشه بهت نشون بدم باید تو تعمیرگاه باشه و... یه سری دلایل چرت و پرت !!:-o

و گفت cpu ها 3 نوعن : گفت مثل همون که شما میری اینتل میگیری این ها هم همونن : مالزی و چینی و کاستاریکا کدوم رو میخواهی ؟
بعد منم گفتم دستت دردد نکنه فعلا خودم یه pc خوب دارم بعدا که یه i7 اومد میام ازت میخرم :d

میپرسیدی ببینی چی مصرف کرده که چنین تراوشات ذهنی داشته!!!کاستاریکا کی تو کاره تولید لوازم کامپیوتری بوده اصلا! حالا چین و مالری واسه کسی که بی اطلاع باشه باورپذیر تره! واقعا اینجاس که میگن ببین با کیا شدیم 70 میل...

میپرسیدی ببینی چی مصرف کرده که چنین تراوشات ذهنی داشته!!!کاستاریکا کی تو کاره تولید لوازم کامپیوتری بوده اصلا! حالا چین و مالری واسه کسی که بی اطلاع باشه باورپذیر تره! واقعا اینجاس که میگن ببین با کیا شدیم 70 میل...

یک سری از سی پی یوهای اینتل ساخت کاستاریکا هست

بهترین cpu های اینتل ساخت کاستاریکان

در حال حاضر cpu های اینتل ساخت کاستاریکا، ویتنام ، اسرائیل ، چین و آمریکا هستند که عمده cpu های بازار رو کاستاریکا و مالزی و چین تشکیل می ده

در حال حاضر بهترین شن ها رو کاستاریکا و بعد از اون مالزی داره، تقریا سی پی یو های ساخت کاستاریکا 50 تا 100 تومن گرون تر از مالزی ان به خاطر بهتر بودن شن کاستاریکا
توی overclocking همه دنبال cpu های کاستاریکا با ولتاژ پایین هستند

اینطور نباشد (!:دی) که تو تاپیکای XOne بحث مقایسه ای ممنوع و شامل برخورد باشد ولی اینجا آزاد!:دی
هر چیزی جای خودش رو داره. بحث های مقایسه ایتون رو ببرین تو تاپیکای مربوطه. اینجا فقط در خصوص PS4 و مباحث مربوطه بحث بشه.
پست مقایسه ای بعدی پاک و با متخلف برخورد میشه.

دوستان کیف مسافرتی برای PS4 ساخته شده؟

بله

51836920335911990148.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
بهترین cpu های اینتل ساخت کاستاریکان

در حال حاضر cpu های اینتل ساخت کاستاریکا، ویتنام ، اسرائیل ، چین و آمریکا هستند که عمده cpu های بازار رو کاستاریکا و مالزی و چین تشکیل می ده

در حال حاضر بهترین شن ها رو کاستاریکا و بعد از اون مالزی داره، تقریا سی پی یو های ساخت کاستاریکا 50 تا 100 تومن گرون تر از مالزی ان به خاطر بهتر بودن شن کاستاریکا
توی overclocking همه دنبال cpu های کاستاریکا با ولتاژ پایین هستند

بله در رده های بالا این طور هستند
مثلا سری های رده بالای i7

طبق برسی ها نشون داده است که سری معمولی core i بین مالزی و کاستاریکا و چین فرقی نیست ! چون همه شون تحت لیسانس اینتل و برای این که گرون تره دلیلش این که این جا ایرانه :D در خارج :D قیمت ها فرقی نداره
من خود 2 سری داشتم یکیشون کاستاریکا و یکشون مالزی بوده و تغییری توش ندیدم چین رو تست نکردم

پ.ن :
خوب حالا می رسیم به تفاوت ها.
می شه گفت از لحاظ کارایی هیچ یک از چیپ های ساخت مالزی با کاستاریکاها هیچ تفاوتی ندارند. تنها تفاوت ها وقتی بروز می کنه قصد اکستریم اورکلاکینگ رو داشته باشید. که در ایم حالت درصد چیپ هایی که ساخت کاستاریکا هستند در میان چیپ های بسیار خوب بالاتر از مالزی هاست. ولی هیچ دلیلی وجود نداره که بشه 100% راجب کشور سازنده اظهار نظر کرد.
می شه از جمله بالا چندتا برداشت کرد که شاید درست یا غلط باشند، می شه گفت شن های سواحل کاستاریکا بهتره از مالزی هستند ، پس اگر پول در جیب دارید و قصد سفر (لب دریا) دارید حتماً برید کاستاریکا "آژانس هوایی بلبل سفر"
biggrin.gif
اگر پولتون به کاستاریکا نمی رسه ، خوب برید مالزی
biggrin.gif
اگر 200000 بیشتر ندارید برید محمودآباد
laugh.gif
اگر 20000 بیشتر ندارید شاید بتونید پستر ساحل رو از توپ خونه بخرید
laugh.gif

همین داستان برای 3770 های موجود در بازار هستش. فروشنده نمی دونه برای چی ولی کاستاریکا رو 100 تومن گرونتر قیمت می ده ، این در حالی هستش که حتی برای اور روی ایر هم تفاوت چندانی وجود نداره.

آخرین ویرایش:
بله در رده های بالا این طور هستند
مثلا سری های رده بالای i7

طبق برسی ها نشون داده است که سری معمولی core i بین مالزی و کاستاریکا و چین فرقی نیست ! چون همه شون تحت لیسانس اینتل و برای این که گرون تره دلیلش این که این جا ایرانه :D در خارج :D قیمت ها فرقی نداره
من خود 2 سری داشتم یکیشون کاستاریکا و یکشون مالزی بوده و تغییری توش ندیدم چین رو تست نکردم

پ.ن :
خوب حالا می رسیم به تفاوت ها.
می شه گفت از لحاظ کارایی هیچ یک از چیپ های ساخت مالزی با کاستاریکاها هیچ تفاوتی ندارند. تنها تفاوت ها وقتی بروز می کنه قصد اکستریم اورکلاکینگ رو داشته باشید. که در ایم حالت درصد چیپ هایی که ساخت کاستاریکا هستند در میان چیپ های بسیار خوب بالاتر از مالزی هاست. ولی هیچ دلیلی وجود نداره که بشه 100% راجب کشور سازنده اظهار نظر کرد.
می شه از جمله بالا چندتا برداشت کرد که شاید درست یا غلط باشند، می شه گفت شن های سواحل کاستاریکا بهتره از مالزی هستند ، پس اگر پول در جیب دارید و قصد سفر (لب دریا) دارید حتماً برید کاستاریکا "آژانس هوایی بلبل سفر"
biggrin.gif
اگر پولتون به کاستاریکا نمی رسه ، خوب برید مالزی
biggrin.gif
اگر 200000 بیشتر ندارید برید محمودآباد
laugh.gif
اگر 20000 بیشتر ندارید شاید بتونید پستر ساحل رو از توپ خونه بخرید
laugh.gif

همین داستان برای 3770 های موجود در بازار هستش. فروشنده نمی دونه برای چی ولی کاستاریکا رو 100 تومن گرونتر قیمت می ده ، این در حالی هستش که حتی برای اور روی ایر هم تفاوت چندانی وجود نداره.

توی اورکلاک تفاوت کاستاریکا رو می بینید
توی تمام event های overclocking از پردازنده های کاستاریکا و low voltage استفاده می شه
این چیز بدیهی ای هست نیاز به اثبات و ... نداره
بماند ربط به این تاپیک نداره توی فرومی مثل لیون کامپیوتر تشریف بیارید بحث می کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or