هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خوب کدوم کشور هست که توی ایران PSN Card هاش گیر میاد؟

- - -ویرایش - - -

اونوقت وقتی کد PSN Card رو میزنی مثلا توی اکانتت 50$ میاد که مثلا یه بازی خرید کنی میشه25$?
برای اولی اطلاعای ندارم چون ایران نیستم اما فکر کنم امریکا و Uk گیر میاد !؟ نمیدونم D: دوستان راهنمایی کنن

بستگی به قیمت بازی داره خب ! اگر 50 دلار داری یک بازی 25 دلاری بخری 25 دلار میمونه . اگر یه بازی 49.99 بخری هم 1 سنت میمونه !!!!

خوب کدوم کشور هست که توی ایران PSN Card هاش گیر میاد؟

- - -ویرایش - - -

اونوقت وقتی کد PSN Card رو میزنی مثلا توی اکانتت 50$ میاد که مثلا یه بازی خرید کنی میشه25$?

دوستان که قبلا نوشته بودن

امریکا
انگلیس
امارات

بستگی به قیمت خودش اتوماتیت از کریدیت کم میکنه

کنترلر دوال شاک4 الان رو تمام بازی ها پلی3 کار میکنه و فرقی با دوال شاک3 نداره؟ من کنترلر هام خراب شده میخوام یکی جدید بخرم نمیدونم چه کنم

کنترلر دوال شاک4 الان رو تمام بازی ها پلی3 کار میکنه و فرقی با دوال شاک3 نداره؟ من کنترلر هام خراب شده میخوام یکی جدید بخرم نمیدونم چه کنم

اول این که با کابل باید وصلش کنی و به صورت وایرلس نمی تونی ازش روی ps3 استفاده کنی (همین فکر کنم دلیل کافی واسه نخریدنش برای ps3 باشه :d)

دوم این که خیر ، با برخی بازی ها مشکل داره از جمله بازی های معروفی مثل GTA V, GT5 , FIFA14 , ... شاید با آپدیت فرم ویر برطرف بشه در آینده اما در حال حاضر مشکل داره

Happy New Year from the Puppeteer Team :-*

11699599160691146714.jpg

PlayStation®4 : Japan 2.22

اولین تبلیغ تلویزیونی PS4 برای ژاپن منتشر شد

YQx7Fpv-Q10

PS4 در ژاپن 22 فوریه لانچ میشه تقریبا یه سال بعد از رونمایی PS4 در نیویورک !

رویه همه ی یازی ها جواب نمیده .فکر کنم فقط انحصاری ها باشه .فعلا که تلو و بیاند رو میشه باهاش زد

PlayStation®4 : Japan 2.22

اولین تبلیغ تلویزیونی PS4 برای ژاپن منتشر شد

YQx7Fpv-Q10

PS4 در ژاپن 22 فوریه لانچ میشه تقریبا یه سال بعد از رونمایی PS4 در نیویورک !

یه سوال:
این سیاست چه منطقی داره؟
( همین که ps تقریبا 3 ماه دیر تر توی ژاپن لانچ میشه)

یه سوال:
این سیاست چه منطقی داره؟
( همین که ps تقریبا 3 ماه دیر تر توی ژاپن لانچ میشه)

خب سونی با کمبود شدید PS4 مواجه و نمیتونه جوابگوی تقاضا تو سایر مناطق باشه برای همین با عرضه دیرتر توی ژاپن میتونه کنسولای بیشتری رو تو مناطقی مثل آمریکا که Xbox وضعیت بهتری داره عرضه کنه و عقب نیوفته

از طرفی سونی کاملا از بازار ژاپن مطمئنه و عرضه دیرتر آسیبی به فروشش نمیزنه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or