Victor Sullivan
کاربر سایت
نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ولی اگه یه نفر بخواد از امریکا ps4 بخره الان پیدا میشه ؟؟؟ یا باید پیش خرید کنه ؟؟
ممنون میشم جواب بدین
ممنون میشم جواب بدین
فقط برای پیش خریدها هست که توی این ماه تحویل میدننمیدونم جاش اینجا هست یا نه ولی اگه یه نفر بخواد از امریکا ps4 بخره الان پیدا میشه ؟؟؟ یا باید پیش خرید کنه ؟؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام هم تیمیه عزیز.اقا منم تست کردم اوکی بود البته با کابلش باید وصل کنی رو ویندوز راحت وصل شد جالبه من یک شبیه ساز نینتندو۶۴ گرفتم دسته راحت شناسایی شد.یه خاطر از رویایه نینتندو۶۴ من. زمانی که یه مغازه اورده بودش همیشه میرفتم میچسبیدم پشت ویترین این کنسول میدیدم تا روزی که فروش رفت من دیگه ندیدم کسی اون بفروشه حسه شکست عشقی بدی داشتمعرض سلامکنترلر PS4 را میشه به PC وصل کرد و استفاده کرد؟چون یه سری صحبت ها بود که رو PC هم میشه استفاده کرد.
ریجن تاثیری نداره. هیچ ریجنی برتری نسبت به دیگه هم ندارهریجن 4و 5 و6 اینا میاد ؟ الان ریجن 3 کی میاد؟؟
بعد هر ریجن بالا تر باشه خرابیش کمتره؟
واسه یک ID .من یه سوالی داشتم . من 2 تا account دارم بعد که میخوام Plus کنم یکی از Account هارو . وقتی که یه ID رو Plus کنی با اون یکی ID که Plus نکردی میشه انلاین زد یا واسه هر ID به یه Plus نیازه ؟ اینجا اگه کسی هست ممنون میشم به سوال من پاسخ بده
ریجن 4 استرالیاست مثلا ریجن 3 کشورهای شرق اسیاییریجن 4و 5 و6 اینا میاد ؟ الان ریجن 3 کی میاد؟؟
بعد هر ریجن بالا تر باشه خرابیش کمتره؟
بله میشه با اون اکانتی که پلاس نیست به شرط اکتیو بودن یه اکانت پلاس دیگه رو کنسول انلاین زد و از مزایای پلاس برخوردار بودمن یه سوالی داشتم . من 2 تا account دارم بعد که میخوام Plus کنم یکی از Account هارو . وقتی که یه ID رو Plus کنی با اون یکی ID که Plus نکردی میشه انلاین زد یا واسه هر ID به یه Plus نیازه ؟ اینجا اگه کسی هست ممنون میشم به سوال من پاسخ بده
بستگی بخودت داره اگر اهل مولتی نیستیو روزی صدتا بازی میکنی خب ps3 کپی خورم نگه دار ولی اگه انلاین فقط میزنی و تنوع پذیر نیستی خب بفروش بره من خودم فروختم چون فقط اریج میزدم و انلایندوستان 2 تا سوال دارم البته یکیش یه نظر سنجیه یه جورایی :d:
به نظر شما اگه من برم PS4 بگیرم (البته چند ماه دیگه) بعدش به نظرتون صلاح در این هستش که PS3 رو بفروشم یا اونم نگه دارم ؟ دوستان خودشون چی کار کردن ؟(اگه یه مقداری این سوال به این تاپیک ربط نداره من عذر میخوام اما جای بهتری رو پیدا نکردم)
سوالم هم این هستش که PSN PS4 رایگان نیستش مثل PS3 ؟ یعنی حتماً برا انجام همه ی بازی های آنلاین باید پلاس بگیریم ؟
با تشکر.
بستگی بخودت داره اگر اهل مولتی نیستیو روزی صدتا بازی میکنی خب ps3 کپی خورم نگه دار ولی اگه انلاین فقط میزنی و تنوع پذیر نیستی خب بفروش بره من خودم فروختم چون فقط اریج میزدم و انلاین
در مورد سوال بعدیتم نه رایگان نیست باید حتما پلاس باشی
بچه ها توی ایران ریجن 2 به صرفه تره یا 1 ؟
یه سوال دیگه اونم اینه که پلاس تو ایران قیمتش چنده ؟
اگه اریج باز و انلاین بازی خب همین هزینه رو روی ps4 بکن خبنه من بیشتر اهل آنلاین بازی کردنم (البته اول سینگل رو تموم میکنم و بعد مولتی رو میزنم) وقتی دیدم که مولتیش باحاله بازی رو نگه میدارم،
بیشتر تو این فکر بودم که نکنه نبودِ مولتی بازی هایی مثل بتل 3 و آنچارتد 3 آذارم بده (با فروش PS3)
به نظرتون تا 1 سال دیگه اصلا آدم هایی تو سرور این بازی های PS3 میمونن اصلاً ؟
ممنون
ریجن کنسول یا اکانت؟بچه ها توی ایران ریجن 2 به صرفه تره یا 1 ؟
یه سوال دیگه اونم اینه که پلاس تو ایران قیمتش چنده ؟