pooyafaraji
کاربر سایت
رو جعبه دستگاه عکس یه کره زمینه کوچیکه اگه تو عکس کنار کره زده باشه 1 ریجن یکه اگه زده باشه 2 ریجن دو.سلام
من چطوری بفهمم ریجن دستگاهم یک یا دو
رو جعبه دستگاه عکس یه کره زمینه کوچیکه اگه تو عکس کنار کره زده باشه 1 ریجن یکه اگه زده باشه 2 ریجن دو.سلام
نه اصلا ريجن دستگاه هيچ ربطي به اكانت و psn card و غيره نداره بلكه تنها چيزي كه مهم ريجن اكانت شماستسلام
براي استفاده از + بايد يه كرديت كارد مثل visa يا master داشته باشيthe code you entered may not be correct or may no longer be validid olease check your entry e-98000134
وقتی + رایگانو میزنم اینو میگه
شانس مارو دستگاه ریجن یک هستش پی اس ان ایدیشم همون یکه حالا کردی کارت میخواد تا فعالش کنم خدایاااااااااااااااااا چرا اخه چراااااااااااااااانه اصلا ريجن دستگاه هيچ ربطي به اكانت و psn card و غيره نداره بلكه تنها چيزي كه مهم ريجن اكانت شماست
اگه اكانتت امريكا باشه بايد psn card امريكا بگيري اگه امارات بايد امارات
توي نسل قبل چون توي بازي ها online pass داشت بايد ريجن بازيت هم با اكانتت يكي باشه ولي تو اين نسل چون بازي ها online pass نداره نميدونم ولي بهتره يكي باشه چون برا دريافت dlc ها شايد لازم شه
- - -ویرایش - - -
براي استفاده از + بايد يه كرديت كارد مثل visa يا master داشته باشي
شما از این مطالبی که در این سایت گذاشته چی می فهمید ؟؟؟لینک زیر
http://www.ps3hax.net/2013/11/rumour-two-ps4-games-uploaded-to-torrent-websites
قرار فبریه تا مارچ سونی به اندازه کافی کنسول وارده بازار کنهسری 2 کنسول های PS4 کی ریلیز میشه ؟که کامل ایراداتشو بگیرن بعد اقدام به خرید کنیم....به نظر من اگر تا 4 5 ماه دیگه صبر کنیم هم قیمتش خیلی پایین میاد و هم بعضی جاها با گارانتی 1 ساله عرضه خواهند کرد که بسیار بسیار عالی خواهد شد...به نظر من اصلا عجله نکنید بزارید سری 2 ریلیز شه.
فوق العاده اس !! :-o
:bighug:![]()
و اینم Happy New Year! به سبک پروردگار JOURNEY( چقد من این بدمصبو دوس دارم !
)
![]()