هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من چطوری بفهمم ریجن دستگاهم یک یا دو
نه اصلا ريجن دستگاه هيچ ربطي به اكانت و psn card و غيره نداره بلكه تنها چيزي كه مهم ريجن اكانت شماست
اگه اكانتت امريكا باشه بايد psn card امريكا بگيري اگه امارات بايد امارات
توي نسل قبل چون توي بازي ها online pass داشت بايد ريجن بازيت هم با اكانتت يكي باشه ولي تو اين نسل چون بازي ها online pass نداره نميدونم ولي بهتره يكي باشه چون برا دريافت dlc ها شايد لازم شه

- - -ویرایش - - -

the code you entered may not be correct or may no longer be validid olease check your entry e-98000134
وقتی + رایگانو میزنم اینو میگه
براي استفاده از + بايد يه كرديت كارد مثل visa يا master داشته باشي

نه اصلا ريجن دستگاه هيچ ربطي به اكانت و psn card و غيره نداره بلكه تنها چيزي كه مهم ريجن اكانت شماست
اگه اكانتت امريكا باشه بايد psn card امريكا بگيري اگه امارات بايد امارات
توي نسل قبل چون توي بازي ها online pass داشت بايد ريجن بازيت هم با اكانتت يكي باشه ولي تو اين نسل چون بازي ها online pass نداره نميدونم ولي بهتره يكي باشه چون برا دريافت dlc ها شايد لازم شه

- - -ویرایش - - -

براي استفاده از + بايد يه كرديت كارد مثل visa يا master داشته باشي
شانس مارو دستگاه ریجن یک هستش پی اس ان ایدیشم همون یکه حالا کردی کارت میخواد تا فعالش کنم خدایاااااااااااااااااا چرا اخه چراااااااااااااااا

شما از این مطالبی که در این سایت گذاشته چی می فهمید ؟؟؟لینک زیر
http://www.ps3hax.net/2013/11/rumour-two-ps4-games-uploaded-to-torrent-websites

یه گروهی ادعا کرده ک تونسته از دیسک گیمهای ps4 اطلاعات رو بگیره!!!
ملت هم دارن بحث می کنن که ایا هک اتفاق افتاده یا نه!
کلا خیلی زوده واسه این بحث ها!

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

سری 2 کنسول های PS4 کی ریلیز میشه ؟که کامل ایراداتشو بگیرن بعد اقدام به خرید کنیم....به نظر من اگر تا 4 5 ماه دیگه صبر کنیم هم قیمتش خیلی پایین میاد و هم بعضی جاها با گارانتی 1 ساله عرضه خواهند کرد که بسیار بسیار عالی خواهد شد...به نظر من اصلا عجله نکنید بزارید سری 2 ریلیز شه.

سری 2 کنسول های PS4 کی ریلیز میشه ؟که کامل ایراداتشو بگیرن بعد اقدام به خرید کنیم....به نظر من اگر تا 4 5 ماه دیگه صبر کنیم هم قیمتش خیلی پایین میاد و هم بعضی جاها با گارانتی 1 ساله عرضه خواهند کرد که بسیار بسیار عالی خواهد شد...به نظر من اصلا عجله نکنید بزارید سری 2 ریلیز شه.
قرار فبریه تا مارچ سونی به اندازه کافی کنسول وارده بازار کنه :)

رسیدیم صفحه 4 4 4 ! :دی
میگم خیلی نمیخواد خودتونو اذیت کنید صبر کنید قراره 2-3 سال دیگه سونی PS4 اسلیم تولید کنه هیچ ایرادی نداره تازه 100 دلار هم ارزونتر یعنی میتونید هم قیمت PS3 بخریدش ! :|

----

fb ـه سونی ایتالیا تصویر عجیبی روی صفحه اصلیشون گذاشته و نوشته: “We have been naughty, and we’re proud of it. 6.01.14.”
دو روز دیگه رونمایی از Crash ؟! :دی

این 6 ژانویه روز مهمی برای ایتالیاییست که با نام Befana میخوننش و تعطیل رسمی هم هست. طبق روایت ایتالیایی باور داشتن، ششم هر ژاویه Befana (یا یه جن یا پری) میاد به بچها هدیه میده. و به بچهای شیطون (naughty) زغال میداده. تصویر بالا :d

فوق العاده اس !! :-o

24748830484322699001.jpg
:bighug:

و اینم Happy New Year! به سبک پروردگار JOURNEY :(( ( چقد من این بدمصبو دوس دارم ! :|)

00589023882364029494.jpg

اصلا نابودم کردی ... هر وقت یاد اون 15 دقیقه پایانی بازی میفتم ... سرخود ... تمام چهار ستون بدنم به لرزه میفته ... باشکوه ترین چیزی بود که به عمرم دیدم و فکر کنم خواهم دید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or