salar_dariush
کاربر سایت
و اینم Happy New Year! به سبک پروردگار JOURNEY( چقد من این بدمصبو دوس دارم !
)
![]()
داداشم بهش میگه ژاکت خانوم:d
و اینم Happy New Year! به سبک پروردگار JOURNEY( چقد من این بدمصبو دوس دارم !
)
![]()
خسته نباشيالان این یعنی چی؟!!:d به نظرم این فوق العاده تره![]()
![]()
اتفاقا اون صحنه رو خیلی هم خوب یادم میاد ولی چه ربطی داره اونجا جوئل داره زرافه رو نوازش میکنه تو اون موقعیت اینجا نمیدونم کیه داره به زرافه علف میده!:dخسته نباشييعني يكي از برترين سكانس هاي بازي امسال رو نگرفتي
اين نيل دراكم ه اگر اشتباه نگفته باشم اسمش رو در حالي كه داره يه زرافه رو نوازش مي كنه و اشاره داره به همون سكانس فوق العاده TLoU
![]()
لانچ دوبی که گذشت کنسول الان کمه تو دبی و به قیمت اصلیش اصلا گیر نمیاد مگر پیش فروش !بچه ها کسی خبر از لانچ دوبی نداره؟نمیدونین چند تا دستگاه توی لانچ وارد دوبی میشه؟
شوخی کردم داداش هرچی می خوای بپرس تا جای که بتونیم و بدونیم و بچه ها بتونن و بدونن جواب می دن :bighug:اوکی من دیگه سوال نمیپرسم
لانچ دوبی که گذشت کنسول الان کمه تو دبی و به قیمت اصلیش اصلا گیر نمیاد مگر پیش فروش !
شوخی کردم داداش هرچی می خوای بپرس تا جای که بتونیم و بدونیم و بچه ها بتونن و بدونن جواب می دن :bighug:
چندتاش که معلوم نیست ! به تعداده پیش خریدها وارد میکنن. به هر حال توی این ماه هم خبری از کنسول نیستبچه ها کسی خبر از لانچ دوبی نداره؟نمیدونین چند تا دستگاه توی لانچ وارد دوبی میشه؟
معلوم نیست حالاحالاها هک بشه یا نه با توجه به پیشینه ps3 - vitaسلام چنتا سوال
بنظرتون هک میشه ؟
الان چنده ؟
ریجین چندشو بگیرم؟
و دمتون گرم
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
والا الان یک نفرش هم با خودش کلنجار میره tv نگاه کنه یا ps4 بازی کنه (مثل خودم !_!) ! همون بهتره از این چیزا 2 تا تو خونه موجود باشه D:یکی از فانتزیام اینه که کوانتیک دریم سریال breaking bad رو بازیشو به صورت انحصاری بر ps4 بسازه!!!!!!!!!! واااااااااااااای یعنی میشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
اینا مگه زوج نیستن پس چرا دوتا خریدن؟؟!!
دیگه تو تابستون در ویترین همه مغازه ها حداقل یه دونه هست....کسی جایی رو میشناسه PS4پیش فروش کنه واسه تابستون؟
دوسته عزیز اگه واسه خرید عجله ندارین صبر کنین بهمن ماه کنسول های جدید با قیمت پایین تر می رسه که فکر نکنم قیمتش با دبی + هزینه ارسال زیاد فرقی بکنه که آدم ریسک خرابی کنسول و دردسرهای برگشت و تعویض هم بکنه!! اینجا بعضی جاها با مهلت تست می فروشن!!پس با این حساب از دوبی پیش خرید کنیم خیلی خیلی سود میبریم . پیش خریدکنیم میتونیم بگیم برامون خودشون پست کنن ایران یا نه ؟؟