هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

و اینم Happy New Year! به سبک پروردگار JOURNEY :(( ( چقد من این بدمصبو دوس دارم ! :|)

00589023882364029494.jpg

داداشم بهش میگه ژاکت خانوم:d

اصلا این جورنی ورای تصور بود !!
اصلا نمیشه توصیفش کرد ! :-s
I Was Born For This رو چی بگم آخه من خدا !!!!!!! :((

یعنی کسی که اینجارو بازی کرده باشه تحت تاثیر قرار نگرفته باشه گیمر نیست !!
بهترین صحنه ی تاریخ برای من :-s

48754945184676159408.jpg

الان این یعنی چی؟!!:d به نظرم این فوق العاده تره:))
1358883704854282_large.jpg
خسته نباشي :| يعني يكي از برترين سكانس هاي بازي امسال رو نگرفتي :| اين نيل دراكم ه اگر اشتباه نگفته باشم اسمش رو در حالي كه داره يه زرافه رو نوازش مي كنه و اشاره داره به همون سكانس فوق العاده TLoU :((

خسته نباشي :| يعني يكي از برترين سكانس هاي بازي امسال رو نگرفتي :| اين نيل دراكم ه اگر اشتباه نگفته باشم اسمش رو در حالي كه داره يه زرافه رو نوازش مي كنه و اشاره داره به همون سكانس فوق العاده TLoU :((
اتفاقا اون صحنه رو خیلی هم خوب یادم میاد ولی چه ربطی داره اونجا جوئل داره زرافه رو نوازش میکنه تو اون موقعیت اینجا نمیدونم کیه داره به زرافه علف میده!:d
ولی اگر طرف نیل دراکم کارگردان بازی باشه من حرفی ندارم!:d
بابت اف تاپیکم عذر میخوام

بچه ها کسی خبر از لانچ دوبی نداره؟نمیدونین چند تا دستگاه توی لانچ وارد دوبی میشه؟
لانچ دوبی که گذشت کنسول الان کمه تو دبی و به قیمت اصلیش اصلا گیر نمیاد مگر پیش فروش !

اوکی من دیگه سوال نمیپرسم
شوخی کردم داداش هرچی می خوای بپرس تا جای که بتونیم و بدونیم و بچه ها بتونن و بدونن جواب می دن :bighug:

Last edited by a moderator:
تبریک سال میلادی جدید از طرف استودیوی سونی ژاپن:bighug:
11403688413_3a5c1449ee_b.jpg

ما هم به این استودیوی خلاق تبریک میگیم، توی این سالی که گذشت واقعا عناوین خوبی رو منتشر کردیم، امیدواریم هر چه زودتر شاهکاری که در دست ساخت دارن The Last Guardian ، هر چه زودتر به دست طرفداران برسه!!:x

لانچ دوبی که گذشت کنسول الان کمه تو دبی و به قیمت اصلیش اصلا گیر نمیاد مگر پیش فروش !

شوخی کردم داداش هرچی می خوای بپرس تا جای که بتونیم و بدونیم و بچه ها بتونن و بدونن جواب می دن :bighug:

این پیش فروشا صحتو سوقم دارن؟؟؟

و اینکه دستگاه سالم میدن سایت مانی سافت مثلا" بعدش...1سوال دیگه چرا پیش فروش ارزوتره ؟؟ اگه زیاد بخوام چجوریه کسی میدونه مثلا 12کنسول این پیش فروشا طرح خود ایرانیاس یا طرح لانچ های خارجیه ..؟؟؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

بچه ها کسی خبر از لانچ دوبی نداره؟نمیدونین چند تا دستگاه توی لانچ وارد دوبی میشه؟
چندتاش که معلوم نیست ! به تعداده پیش خریدها وارد میکنن. به هر حال توی این ماه هم خبری از کنسول نیست
همه کنسولها میره برای فبریه و مارچ
سونی گفته فبریه و مارچ به اندازه کافی کنسول توی بازار خواهد بود
کلا بیش از حده انتظار ps4 درخواست داشته برای همین این مشکل پیش اومده.

سلام چنتا سوال

بنظرتون هک میشه ؟

الان چنده ؟

ریجین چندشو بگیرم؟

و دمتون گرم :)

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
معلوم نیست حالاحالاها هک بشه یا نه با توجه به پیشینه ps3 - vita
ریجنش مهم نیست .... ریجنه اکانت مهم هست . فقط 3 رو بگیری جای مربع و ضربدر به عنوانه کلید action متفاوت هست.

یکی از فانتزیام اینه که کوانتیک دریم سریال breaking bad رو بازیشو به صورت انحصاری بر ps4 بسازه!!!!!!!!!! واااااااااااااای یعنی میشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

اینا مگه زوج نیستن پس چرا دوتا خریدن؟؟!!
والا الان یک نفرش هم با خودش کلنجار میره tv نگاه کنه یا ps4 بازی کنه (مثل خودم !_!) ! همون بهتره از این چیزا 2 تا تو خونه موجود باشه D:

پس با این حساب از دوبی پیش خرید کنیم خیلی خیلی سود میبریم . پیش خریدکنیم میتونیم بگیم برامون خودشون پست کنن ایران یا نه ؟؟
دوسته عزیز اگه واسه خرید عجله ندارین صبر کنین بهمن ماه کنسول های جدید با قیمت پایین تر می رسه که فکر نکنم قیمتش با دبی + هزینه ارسال زیاد فرقی بکنه که آدم ریسک خرابی کنسول و دردسرهای برگشت و تعویض هم بکنه!! اینجا بعضی جاها با مهلت تست می فروشن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or