هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با سلام
من هم امروز دستگاه رو تحویل گرفتم
البته هنوز باهاش کار نکردم ولی تا ۱ ساعت دیگه روشنش میکنم ممنون میشم بفرمایید اول باید چه نکاتی رو رعایت کرد ؟
و اینکه چرا بازی های ریجن ۱ روشون all نوشته و لی ۲ رو عدد همون ریجن رو نوشته ؟
با تشکر از جواباتون

دوستان من میخوام یکی بگیرم هم از نطر قیمت هم از نظر رجین الان رجین 3 از بقیه قیمتش پایینتره به نطرتون مشکل blue pulse نداره؟ یا بعدا برا انلاین به مشکل نمیخورم? اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم.بعد یه چیزی به نظرتون چرا تو ایران رجین 3 قیمتش از بقیه رجین ها کمتره.میخوام ببینم مشکل خاصی داره یا نه.

دوستان من میخوام یکی بگیرم هم از نطر قیمت هم از نظر رجین الان رجین 3 از بقیه قیمتش پایینتره به نطرتون مشکل blue pulse نداره؟ یا بعدا برا انلاین به مشکل نمیخورم? اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم.بعد یه چیزی به نظرتون چرا تو ایران رجین 3 قیمتش از بقیه رجین ها کمتره.میخوام ببینم مشکل خاصی داره یا نه.

هیچ فرقی نداره فقط جای ضربدر و دایره فرق میکنه
یعنی مثلا توی ریجن 1 و 2 ضربدر دکمه اوکی هست تو ریجن 3 دایره دکمه اوکی هست

خوب سوني ساعت 5 بعد از ظهر 6 ژانويه به وقت ساحل غربي آمريكا در شهر لاس وگاس و در نمايشگاه CES كنفرانس داره كاز هم گويا شركت ميكنه و سخنراني داره شايعه شده كه آمار فروش سال 2013 رو براي PS4 اعلام ميكنن كه تخمين زده ميشه رقمي بين 4 تا 5 ميليون باشه
تا الان مشخصات گوشي جديد سوني قبل از كنفرانس لو رفته
اينجا ميتونيد ببينيد

اگه درست حساب كتاب كرده باشم كه معمولا نميكنم:d بايد ساعت 4.5 صبح به وقت ما باشه كه ميشه كمتر از 4 ساعت ديگه
زنده هم پخش ميشه. مونين بشتابيد كه از دستتون نره

ويرايش:

استريمش شروع شد ولي متاسفانه نتونستم دنبال كنم
اين تاپيكش تو گفه كه دقيقا از همين صفحش استريم شروع شده يه ناخنكي زدم صفحه ها ي جلوتر رو نگاه كردم صحبت از صداي 4K بود :d

آخرین ویرایش:
خوب سوني ساعت 5 بعد از ظهر 6 ژانويه به وقت ساحل غربي آمريكا در شهر لاس وگاس و در نمايشگاه CES كنفرانس داره كاز هم گويا شركت ميكنه و سخنراني داره شايعه شده كه آمار فروش سال 2013 رو براي PS4 اعلام ميكنن كه تخمين زده ميشه رقمي بين 4 تا 5 ميليون باشه
تا الان مشخصات گوشي جديد سوني قبل از كنفرانس لو رفته
اينجا ميتونيد ببينيد

اگه درست حساب كتاب كرده باشم كه معمولا نميكنم:d بايد ساعت 4.5 صبح به وقت ما باشه كه ميشه كمتر از 4 ساعت ديگه
زنده هم پخش ميشه. مونين بشتابيد كه از دستتون نره
میشه یه سایت بدون شیلتره بزاری که سرعتش خوب باشه برای دیدن کنفرانس

ببین این هندیا که یک هزارم ماهم کشورشون سرمایه نداره نمایندگی سونی دارن و ما...
افسوس...
هند جز 20 کشور پیشرفته و جز اولین کشور هایی که ماهواره پرتاب کرده.:|
................

اقا سوال اگه بخوای ریجن 2 و یا 3 بگیری کدوم رو انتخاب میکردی ؟؟ کاری با تفاوت هاش ندارم ولی حتما خرابی ریجن 3 خیلی کمتره؟
الان موندم کدومو بخرم؟

21476880774512256318.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or