هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چرا ps4 فیلم سه بعدی نمی خونه ؟ ولی تو ps3 l می خونه ؟
قبلا هم توی FAQ اشاره شده بود که ساپورت نمیکنه در حاله حاضر ... قرار در اینده اضافه بشه حالا با کدوم اپدیت و کی معلوم نیست . ps3 هم در ابتدا این قابلیت نداشت.

بازی های پلی 3 رو پلی 4 هم قابل اجراست؟ داخل جعبه چیا فابریک داره؟ دسته و دستگاه فقط هست؟
خیر
دسته . دستگاه و earphone و کابلهای مربوطه و دفترچه راهنما .

جواب سوالات مشکلات مردم با کنسول:|
و اینکه میدونم sold out شده...
برای پیش خرید میخواستم بدونم کجا برم...
مغازه های سونی همه پیش خرید رو میشه انجام داد :)

فرق خاصی ندارن. 1 برای امریکا و 2 برای اروپاس ، 3 هم برای اسیاس .

فرقشون هم از لحاظ کنسولی اینه که کنسول های ریجن 1 و 2 اوکیشون با ضربدر ه ، ریجن 3 اوکیش با دایره اس . همین.
الان با توجه سرعت اینترنت ایران و موقعیتش (هم جغرافیایی هم سیاسی) کدوم ریجن از همه بهتره؟

ییخشید ۱ سوال دیگه تو جعبه ps4 سه تا کد رندم هست که ماله پلاس و ۱۰دلار استور و موزیم انلیمیتت هسن وارد می کتم هر کدام تو استوری بعدش کارت کردیت می خواهد چیکار کنم ؟

85390150322947408485.jpg

ییخشید ۱ سوال دیگه تو جعبه ps4 سه تا کد رندم هست که ماله پلاس و ۱۰دلار استور و موزیم انلیمیتت هسن وارد می کتم هر کدام تو استوری بعدش کارت کردیت می خواهد چیکار کنم ؟
نیاز به credit card واقعی هست برای تمدید . اون فقط روی چند روزی که اشاره کرده free میده و بقیه باید پرداخت بشه . اگر نداری که نمیشه استفاده کرد. Music هم باز کردیت کارد میخواد چون تمدید میشه بعد از trial.

جواب سوالات مشکلات مردم با کنسول:|
و اینکه میدونم sold out شده...
برای پیش خرید میخواستم بدونم کجا برم...

روز ۱۱ ژانویه، بار زیادی وارد امارات میشه ...
میتونید خرید کنید اگه تو امارات هستید یا آشنا تو امارات دارید، صفحه های قیمت کنسول رو ببین چندتا آخری که اسم چندتا مغازه رو من و نیما چندتا بچه های دیگه آوردیم.

ممنون از سرعت عمل و راهنمايي دوستان

Sent from my iPhone using Tapatalk pro
D:
مبارک باشه
نکاتی خاصی نیست که رعایت کنی ! استفاده کن دستت میاد همه چیزش ( چیزه خاصی هم نداره والا ) یه OS ساد و محدوده و روان و سرراست داره D: سوالی بود مطرح کن
update های خودش توی background دانلود میکنه البته قابلیت pause نداره اما میتونی بازی کنی و هر کاری ... دانلودها پاز نمیشه . در حالت stand by هم میتونی دستگاه رو بزاری .... هم دسته شارج میشه و هم به دانلود ادامه میده... در صورت نیاز نداشتن هم turn off کن ....
اکانتت هم primary رجیستر کنی ( اکانته اصلیت ) بقیه رو میتونی sub کنی .

:)
کلا ps4 ریجن لاک نداره الا online content ها ....
البته من یه kz sf ریجن 1 داشتم که پشتش زده بود region 1 یعنی all نداشت .

دوستان متاسفانه هر چه تلاش میکنم تا به psn کانکت بشم ارور میده و هر بار میگه نمیتونی به سرور وصل بشی.
بعضی دوستان میگن باید قند شکن شیر کنی و برای بار اول از این طریق کانکت شد .اگر کسی این مشکل رو داشته و رفع کرده لطفا راهنمایی کنه:-s

دوستان متاسفانه هر چه تلاش میکنم تا به psn کانکت بشم ارور میده و هر بار میگه نمیتونی به سرور وصل بشی.
بعضی دوستان میگن باید قند شکن شیر کنی و برای بار اول از این طریق کانکت شد .اگر کسی این مشکل رو داشته و رفع کرده لطفا راهنمایی کنه:-s

دانلود kerio sharing pdf

ممنون دوست عزیز

موقعی که دستگاه در حالت استند بای هست آپدیت ها دانلود میشن ؟ چون من ظهر امتحان کردم که بعد از روشن شدن زده بود download failed

و اینکه توی اپلیکیشن آیفون به نام playstation store یه گزینه به نام second screen داره تا حالا تونستین استفاده کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or