هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون دوست عزیز

موقعی که دستگاه در حالت استند بای هست آپدیت ها دانلود میشن ؟ چون من ظهر امتحان کردم که بعد از روشن شدن زده بود download failed

و اینکه توی اپلیکیشن آیفون به نام playstation store یه گزینه به نام second screen داره تا حالا تونستین استفاده کنین
اگه download fail داده بود احتمالا قطع شده بود
میتونی توی power setting بخشه stand by گزینه net رو تیک بزنی که روشن باشه
second screen هم گمونم با playroom کار میکنه . کلا بستگی داره سازنده ها ازش استفاده کنن یا نه. هیچ کدوم از بازیا که استفاده ای از second screen نداشته D:

دوستانی که کنسول رو مستقیم خریداری کردن
می خوام بدونم اگه بخوام یکی از اون ور مستقیم خریداری کنم ارزش داره ....
دوم کسایی که خرید کردن معمولا چقدر زمان می بره دستم برسه؟
سوم اگه برسه گرفتنش راحته یا به دردسر می خورم ؟

Andrew House در کنفرانس سونی در CES 14 سرویس جدید پلی استیشن PlayStation Now رو معرفی کرد که همون Gaikai سابق خودمونه ! :دی بازیهای PS1 و PS2 و PS3 روی هر دیوایس سونی که میتونه به اینترنت خیلی پرسرعت متصل بشه !

همچنین تایید کرد PS4 تابحال 4.2 میلیون فروش داشته که خیلی به هدفشون نزدیکه ( 5 میلیون تا ماه مارس ) !

از VR Headset هم خبری نبود Kaz Hirai از یه کانسپت ( Life Space UX ) که به زودی به مرحله تولید میرسه ( تابستان 2014 ) رونمایی کرد که یه جور پروژکتوره که میتونه تصویر 4K تا 147 اینچ رو خروجی بده .

آخرین ویرایش:
با سلام بچه های گل !

میخواستم بدونم وضع خرابی های کنسول چطوره ؟
من اینقدر میترسم بالاخره رجین 1 و 2 و 3 کدوم رو بگیریم ؟
رجین 1 قیمت خوب گیر اومده بخرم ؟ خرابی ممکنه داشته باشه ؟
این استرس خرید 4 مارو کشت ؟
الان رجین 2 و 3 ار 1 بهترن ؟

دوستان سلام. من قصد خرید یک ( SONY PLAYSTATION 4 (ASIA SPEC که فکر کنم رجین 3 هستش رو دارم. حالا میخوام بدونم چه تفاوتی بین رجین 3 با 1 و 2 هستش ؟!! چند جا خوندم که تنها از لحاظ دستور جای دکمه ها فرق دارهو ایا این فقط در منوی کنسول هستش یا در داخل بازی هم همینطوره ؟!! ایا میشه راحت باهاش به psn وصل شد بدون محدویت جغرافیایی ؟!! منون میشم یک توضیح کلی بهم بدین. اگر اطلاعاتتون دست و پا شکسته هم بود دریغ نکنید.

دوستان سلام. من قصد خرید یک ( SONY PLAYSTATION 4 (ASIA SPEC که فکر کنم رجین 3 هستش رو دارم. حالا میخوام بدونم چه تفاوتی بین رجین 3 با 1 و 2 هستش ؟!! چند جا خوندم که تنها از لحاظ دستور جای دکمه ها فرق دارهو ایا این فقط در منوی کنسول هستش یا در داخل بازی هم همینطوره ؟!! ایا میشه راحت باهاش به psn وصل شد بدون محدویت جغرافیایی ؟!! منون میشم یک توضیح کلی بهم بدین. اگر اطلاعاتتون دست و پا شکسته هم بود دریغ نکنید.

بله عزیز خیالت راحت باشه

با سلام بچه های گل !

میخواستم بدونم وضع خرابی های کنسول چطوره ؟
من اینقدر میترسم بالاخره رجین 1 و 2 و 3 کدوم رو بگیریم ؟
رجین 1 قیمت خوب گیر اومده بخرم ؟ خرابی ممکنه داشته باشه ؟
این استرس خرید 4 مارو کشت ؟
الان رجین 2 و 3 ار 1 بهترن ؟
2

سلام
از دوستان خواهش دارم تموم فروشگاه هایی که توی دوبی کنسول را پیش فروش میکنن و به گفته دوستان تا 11 ژانویه تحویل میدن را به بنده معرفی کنن چون میخوام به یکی از دوستانم سفارش بدم واسم چند تا دستگاه پیش خرید کنه.
ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or