Matin Cena
کاربر سایت
بچه ها من الآن حدود 300-400 تومن پول دارم به نظرتون چیکارش کنم ؟
1.بازی بخرم
2.PS Camera بگیرم
3.هدست بگیرم
4.فلش یا چیز دیگه ای بگیرم
1.بازی بخرم
2.PS Camera بگیرم
3.هدست بگیرم
بچه ها من الآن حدود 300-400 تومن پول دارم به نظرتون چیکارش کنم ؟
1.بازی بخرم
2.PS Camera بگیرم
3.هدست بگیرم
سلام بر دوستان ... بهترین بازی که الان برای ps4 هست چیه که بشه یه مدت سرگرم شد چون بازیاش گرونه باید سالی یکی بگیریم
بعد از کش و قوس های فراوان با خودم :d تصمیم گرفتم ps4 بگیرم و اگه خدا بخواد دو هفته دیگه میرسه دستم گفتم از دوستانی که عناوین رو تا الان تجربه کردن راهنمایی بخوام... نظر خودم fifa 14 هستش... یه سوال دیگه هم داشتم اینه که اگه کنسول مشکل داشته باشه خدای نکرده دیگه بدبختیم:d و هیچ راهی برای درست کردنش نیست؟ (با توجه به این که در ایران زندگی میکنیم و کلا ساپورت نیستیم از هر نظر) اخه شنیدم بعضی از کنسول ها مشکل داره که البته یک در هزاره... که خدا کنه شانس داشته باشم و همون یکی خرایه به پست ما نخوره![]()
برای مولتی فیفاو بتلفیلد عالیه برای سینگل وداستانی هم assassins creed حرف ندارهسلام بر دوستان ... بهترین بازی که الان برای ps4 هست چیه که بشه یه مدت سرگرم شد چون بازیاش گرونه باید سالی یکی بگیریم
بعد از کش و قوس های فراوان با خودم :d تصمیم گرفتم ps4 بگیرم و اگه خدا بخواد دو هفته دیگه میرسه دستم گفتم از دوستانی که عناوین رو تا الان تجربه کردن راهنمایی بخوام... نظر خودم fifa 14 هستش... یه سوال دیگه هم داشتم اینه که اگه کنسول مشکل داشته باشه خدای نکرده دیگه بدبختیم:d و هیچ راهی برای درست کردنش نیست؟ (با توجه به این که در ایران زندگی میکنیم و کلا ساپورت نیستیم از هر نظر) اخه شنیدم بعضی از کنسول ها مشکل داره که البته یک در هزاره... که خدا کنه شانس داشته باشم و همون یکی خرایه به پست ما نخوره![]()
دوستان برای انلاین بازی کردن باید ریجن بازی با ریجن اکانت یکی باشه
دوستان به نظرتون پی اس 4 رو مدلِ اسلیمش رو هم میسازن؟!
یکی میگفت منتظرم مثه 3 مدل اسلیم و سوپر اسلیمش رو تولید کنن اون موقع 4 میخرم!:-b (دلیل از این قانع کننده تر وجود نداره!!!!! )
بعد برا من سوال شد که همچین چیزی میشه؟!
آخه 4 و وان با 360 و 3 خیلی فرق دارن از همه لحاظ فک نکنم بخوان حالا حالاها اسلیم بسازن!
مدل اسلیم و سوپر اسلیم 3 رو کی معرفی کردن؟! 2010 ؟!
البته با پیشرفت روز افزون تکنولوژی مطمئناً براشون کاری نداره اسلیمِ 4 رو هم تولید کنن ولی هرچی فک میکنم تو کَتَم نمیره:d
اون پی اس 3 بود این 4 از لحاظ قطعات خیلی با هم فرق دارن!به نظره خودمم الان هم خیلی ابعادش خوبه و استلیه عالیُ شیکی داره