هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه تستی یکی با PS VITA و PS4 گرفته با فاصله 50 مایل به وسیله اینترنت که ویدیوش رو دیدم به این صورت هست.

سرعت اینترنت PS4

85 مگابیت دانلود و 45 مگابیت آپلود

سرعت اینترنت PS VITA

20 مگ آپلود و 20 مگ هم دانلود.

طرف گفته بسیار روون بازی ها اجرا میشه و فقط بعضی اوقات لگ بسیار کمی مشاهده میشه ولی با این تفاسیر بسیار بسیار بعید به نظر می رسه با اینترنت های ایران بشه با PS4 و ویتا از طریق اینترنت ارتباط برقرار کرد...البته اگر حتی مشکلی از لحاط سرعت اینترنت وجود نداشته باشه ولی میشه این رو محتمل دونست که مثلا داری با فاصله چند کیلومتری PS4 رو با ویتا ریموت میکنی بعد وسط بازی یوهو صفحه قیلترینگ بیاد رو ویتا :|

بچه ها من الآن حدود 300-400 تومن پول دارم به نظرتون چیکارش کنم ؟
1.بازی بخرم
2.PS Camera بگیرم
3.هدست بگیرم
4.فلش یا چیز دیگه ای بگیرم

1. الان توی کل بازیهای دستگاه 2 تاش ارزش خریدن دارن(از نظر من واسه بازی تا Infamous صبر کن)
2.دوربین در حال حاظر Literally به هیچ دردی نمیره
3.هدست خوبه
4.فلش رو میخوای چیکار؟:d

سلام بر دوستان ... بهترین بازی که الان برای ps4 هست چیه که بشه یه مدت سرگرم شد چون بازیاش گرونه باید سالی یکی بگیریم :|
بعد از کش و قوس های فراوان با خودم :d تصمیم گرفتم ps4 بگیرم و اگه خدا بخواد دو هفته دیگه میرسه دستم گفتم از دوستانی که عناوین رو تا الان تجربه کردن راهنمایی بخوام... نظر خودم fifa 14 هستش... یه سوال دیگه هم داشتم اینه که اگه کنسول مشکل داشته باشه خدای نکرده دیگه بدبختیم:d و هیچ راهی برای درست کردنش نیست؟ (با توجه به این که در ایران زندگی میکنیم و کلا ساپورت نیستیم از هر نظر) اخه شنیدم بعضی از کنسول ها مشکل داره که البته یک در هزاره... که خدا کنه شانس داشته باشم و همون یکی خرایه به پست ما نخوره:|

سلام بر دوستان ... بهترین بازی که الان برای ps4 هست چیه که بشه یه مدت سرگرم شد چون بازیاش گرونه باید سالی یکی بگیریم :|
بعد از کش و قوس های فراوان با خودم :d تصمیم گرفتم ps4 بگیرم و اگه خدا بخواد دو هفته دیگه میرسه دستم گفتم از دوستانی که عناوین رو تا الان تجربه کردن راهنمایی بخوام... نظر خودم fifa 14 هستش... یه سوال دیگه هم داشتم اینه که اگه کنسول مشکل داشته باشه خدای نکرده دیگه بدبختیم:d و هیچ راهی برای درست کردنش نیست؟ (با توجه به این که در ایران زندگی میکنیم و کلا ساپورت نیستیم از هر نظر) اخه شنیدم بعضی از کنسول ها مشکل داره که البته یک در هزاره... که خدا کنه شانس داشته باشم و همون یکی خرایه به پست ما نخوره:|

اگر هزینه ها براتون زیاده بهتر اینکار رو بکنید:
فعلا اینارو بگیرید:
اگر دنبال یک بازی انحصاری و با گرافیک بالا هستید برید سراغ Killzone SF
اگر دنبال یک مولتی پلیر فوق العاده هستید برید سراغ BF4.
Fifa هم نگیرید بهتره. چون فرق آنچنان فاحشی بین دو نسل کنسول نداشته.
اگر یک ریسینگ NFS R

عید:
خب از یک طرف 100درصد پولتون رو برای این 3 بازی نگه دارید:
Watch Dogs
inFamous Second Son
Drive Club

-

کنسول ها هم خرابیشون کمه و نگران نباشید. اینقدر به دلتون بد راه ندید. کنسول شما هم مثله همه انشالله سالم هست.

برای مولتی فیفاو بتلفیلد عالیه برای سینگل وداستانی هم assassins creed حرف نداره

دوستان به نظرتون پی اس 4 رو مدلِ اسلیمش رو هم میسازن؟!
یکی میگفت منتظرم مثه 3 مدل اسلیم و سوپر اسلیمش رو تولید کنن اون موقع 4 میخرم!:-b (دلیل از این قانع کننده تر وجود نداره!!!!! )
بعد برا من سوال شد که همچین چیزی میشه؟!
آخه 4 و وان با 360 و 3 خیلی فرق دارن از همه لحاظ فک نکنم بخوان حالا حالاها اسلیم بسازن!
مدل اسلیم و سوپر اسلیم 3 رو کی معرفی کردن؟! 2010 ؟!
البته با پیشرفت روز افزون تکنولوژی مطمئناً براشون کاری نداره اسلیمِ 4 رو هم تولید کنن ولی هرچی فک میکنم تو کَتَم نمیره:d
اون پی اس 3 بود این 4 از لحاظ قطعات خیلی با هم فرق دارن!به نظره خودمم الان هم خیلی ابعادش خوبه و استلیه عالیُ شیکی داره

دوستان به نظرتون پی اس 4 رو مدلِ اسلیمش رو هم میسازن؟!
یکی میگفت منتظرم مثه 3 مدل اسلیم و سوپر اسلیمش رو تولید کنن اون موقع 4 میخرم!:-b (دلیل از این قانع کننده تر وجود نداره!!!!! )
بعد برا من سوال شد که همچین چیزی میشه؟!
آخه 4 و وان با 360 و 3 خیلی فرق دارن از همه لحاظ فک نکنم بخوان حالا حالاها اسلیم بسازن!
مدل اسلیم و سوپر اسلیم 3 رو کی معرفی کردن؟! 2010 ؟!
البته با پیشرفت روز افزون تکنولوژی مطمئناً براشون کاری نداره اسلیمِ 4 رو هم تولید کنن ولی هرچی فک میکنم تو کَتَم نمیره:d
اون پی اس 3 بود این 4 از لحاظ قطعات خیلی با هم فرق دارن!به نظره خودمم الان هم خیلی ابعادش خوبه و استلیه عالیُ شیکی داره

مطمئنا اسلیم داره ولی اون چیزی که تو 1 و 2 و 3 دیدیم نیست ، چون معماری 4 طوری شده که از فضا به بهترین شکل استفاده شده و خیلی فشرده
هستش ، اگر اسلیمی تولید بشه شاید تفاوتی در ظاهر داشته باشه همچنین برطرف کردن نواقص و معایب جزئی طرح فعلی.
کسی که گیمر باشه و واسش عناوین روز مهم باشه نمیتونه تا عرضه ی اسلیم احتمالی صبر کنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or