هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اقا این قضیه های جیلبریک و هک ps4 چیه؟؟
بالاخره هک شده یا نه؟؟ هرجا تو این وب های خارجی میری نوشتن هک شده اموزشش هم گذاشتن.
یا هرکی برای خودش یه سایت زده نوشته ps4 رو هک کرده...

هنوز یه کنسول دستی (ویتا) رو نتونستن هک کنن! عمرا بتونن ps4 رو بهکن!

99606972843278033168.jpg

اپدیت 1.52 رو با فلش نصب کنیم همه یوزها و سیو ها میپره ؟
نه داداش ربطی نداره من خودم با فلش ریختم اپدیت.به پاکشدن سیو کاری نداره!

- - -ویرایش - - -

دوستان دسته کنسول چند ساعت طول میکشه با کابل شارژ بشه !؟ من 1.5 ساعته زدم بشارژ ولی هنوزم تموم نشده
یه دو ساعتی طول میکشه دستگاه تو حالت استندبای باشه هم شارژ میشه دسته.وقتی چشمک زن دسته خاموش بشه یعنی کاملا شارژ شده.

دوستان دستگاه من هم رسید فقط یه سوالی داشتم فریمور باید روز اول ۱.۵۰ باشه یا دستگاه های جدید آخرین فریمور روش نصبه؟
چون من امروز آپدیت نکردم اول که روشن کردم فیفا رو گذاشتم نصب شد دیگه فریمور رو بررسی نکردم اما بعد از بازی چک کردم دیدم خودش ۱.۵۲ نصب بود حالا نمیدونم ممکنه به خاطر نصب فیفا ۱.۵۲ همراه دیسک بوده باشه؟
الان هم تو بخش آپدیت میگه آخرین فریمور نصب هستش....

دوستان دستگاه من هم رسید فقط یه سوالی داشتم فریمور باید روز اول ۱.۵۰ باشه یا دستگاه های جدید آخرین فریمور روش نصبه؟
چون من امروز آپدیت نکردم اول که روشن کردم فیفا رو گذاشتم نصب شد دیگه فریمور رو بررسی نکردم اما بعد از بازی چک کردم دیدم خودش ۱.۵۲ نصب بود حالا نمیدونم ممکنه به خاطر نصب فیفا ۱.۵۲ همراه دیسک بوده باشه؟

سری جدیدا با اخرین اپدیتل میان.این قاعده تو همه چی هست.گوشی کنسول و...
پ.ن:داداش مبارکت باشه.به شادی استفاده کنی

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

همیشه اخرین اپدیت

آقا یکی بیاد یه راهنمایی جامع بکنه بگه در حال حاظر PS بهتره یا Xone؟! من میخوام بگیرم منتها دو دل شدم کدومو بگیرم. اگه هرکدوم عیبی ایرادی چیزی داره قشنگ توضیح بدین تا یه موقع انتخاب اشتباه انجام ندیم. ممنون.

آقا یکی بیاد یه راهنمایی جامع بکنه بگه در حال حاظر PS بهتره یا Xone؟! من میخوام بگیرم منتها دو دل شدم کدومو بگیرم. اگه هرکدوم عیبی ایرادی چیزی داره قشنگ توضیح بدین تا یه موقع انتخاب اشتباه انجام ندیم. ممنون.
قطعا ps4 بهتره شک نکن چون انحصاری های بهتری داره و قدرتشم اینطور که سایت ها معتبر میگن بیشتره

صد در صد ps4

دوستان کسی هست اینجا که کنسول رو از خارج خریده باشه؟نه اینکه کسی براش آورده باشه
مثلا اروپا یا امریکا یا دوبی و اماراتُ اونورا؟!
اگه کسی هس یه ندایی بده یه چن تا سوال داشتم ازش

همونجور که فراز عزیز گفت نظر منمps4 با اینکه من کلا از لحاظ دوست داشتن بیشتر ماکروسافت و ایکسباکس وان میپسندم.اما دلایل خریدم ۱۰۰دلار ارزونتر نخواستن اینترنت اجباری‏(‏در صورتی که اگر وان بگیری روز اول که دستگاه باز کنی بازی کنی اگر اینترنت دسترسی نداشته باشی دستگاه بلااستفادس.‏)‏و یک نگاهم به اینده داشتم بیشتر این دستگاه برایه الان نگرفتم همونطور که پلی۳ نشون داد سونی به ثاپورت پلتفورمش بیشتر توجه داشت تو نسله پیش و هنوز که هنوزه میبینید شاهکار انحصاری براش میزنه امیدوارم همین روند برایه ۴ادامه بده.و اخرین دلیلمم بازم بر میگرده به تجربه نسل پیش و خرابیه اول نسل۳۶۰ خواستم اینبار بر عکس عمل کنم اول۴ بگیرم.اما خیالت از بابت خرابی هر دو کنسول راحت باشه بین هر دوکنسول تو این سایت فقط متاسفانه یک نفر خرابی داده‏(‏۴)اما خوشبختانه ایشون خارج بودن و تونستن پس بدن و پولشون پس بگیرن پس خیالت از بابت خرابی راحته راحت هردو شرکت از نسله پیش درس گرفتن.به نظرم اول ۴بگیر بعدا اگر خواستی وان بگیر منکه همینکار میکنم.

من یه چیزی میگم ولی نزنید:d:
جنس انالوگا انصافا خوب نیست! من احساس میکنم اگر بخوام هرشب BF4 بزنم باید 3-4 ماه دیگه یه دسته ی دیگه بگیرم:| امیدوارم یه روکشی یا همچین چیزی براش تولید کنن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or