هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

همونجور که فراز عزیز گفت نظر منمps4 با اینکه من کلا از لحاظ دوست داشتن بیشتر ماکروسافت و ایکسباکس وان میپسندم.اما دلایل خریدم ۱۰۰دلار ارزونتر نخواستن اینترنت اجباری‏(‏در صورتی که اگر وان بگیری روز اول که دستگاه باز کنی بازی کنی اگر اینترنت دسترسی نداشته باشی دستگاه بلااستفادس.‏)‏و یک نگاهم به اینده داشتم بیشتر این دستگاه برایه الان نگرفتم همونطور که پلی۳ نشون داد سونی به ثاپورت پلتفورمش بیشتر توجه داشت تو نسله پیش و هنوز که هنوزه میبینید شاهکار انحصاری براش میزنه امیدوارم همین روند برایه ۴ادامه بده.و اخرین دلیلمم بازم بر میگرده به تجربه نسل پیش و خرابیه اول نسل۳۶۰ خواستم اینبار بر عکس عمل کنم اول۴ بگیرم.اما خیالت از بابت خرابی هر دو کنسول راحت باشه بین هر دوکنسول تو این سایت فقط متاسفانه یک نفر خرابی داده‏(‏۴)اما خوشبختانه ایشون خارج بودن و تونستن پس بدن و پولشون پس بگیرن پس خیالت از بابت خرابی راحته راحت هردو شرکت از نسله پیش درس گرفتن.به نظرم اول ۴بگیر بعدا اگر خواستی وان بگیر منکه همینکار میکنم.
یعنی واسهع بازی کردن با XOne باید به نت وصل باشیم؟! چه مسخره! :|

با خوندن پستت تصمیم گرفتم برنم PS 4 بگیرم یهو یه نفر اومد گفت شوک هاش مشکل داره و کچل شده و موهاش ریخته و اینا! :دی پشیمون شدم باز! :)) :دی

نیما جان جنسش و حالا کار ندارم ولی خیلی راحت و با هزینه خیلی کمی میتونی یه محافظ پلاستیکی برای انالوگها بندازی
فکر میکنم مال ps3 هم بخوره بهش ...

78160262620873988655.jpg
مسعودجان اینا برای انالوگای 360 ـــــه اصلا فکر نکنم به دسته ی 4 درست بخوره! ببریمش زیاد جالب نمیشه:-/

به این نکات قبلا اشاره شد و حق با شماس اما من دوتا راحکار زدم اولیش با جیر رو انالوگ بستم و برایه دسته دوم هم از دستمال کاغذی استفاده میکنم چون این لیز خوردن انگشت شصت در بازی فیفا خیلی برام پیشامده مخصوصا وقتی که دستت کلی عرق میکنه
نویدجان چجوری به انالوگ بستیش؟ اگر امکانش هست یه عکس بگیر ببینیم چه شکلی شده!

مسعودجان اینا برای انالوگای 360 ـــــه اصلا فکر نکنم به دسته ی 4 درست بخوره! ببریمش زیاد جالب نمیشه:-/نویدجان چجوری به انالوگ بستیش؟ اگر امکانش هست یه عکس بگیر ببینیم چه شکلی شده!
داداش من پی سی ندارم الانم با موبایلم نمیتونم عکس بزارم اما بد نشده البته من با دسته ۱ که داشت پلاستیک انالوگش خراب میشد اینکار کردم دسته ۲ حیفم امد اخه هنوز نو از همون دستمال کاغذی استفاده میکنیم.من جیرو اندازه سره پلاستیکش بریدم گذاشتم روش بعد با کش دورش محکمه محکم بستم ین بیلبیلکش کلفتر شده دیگه انگشتمم لیز نمیخوره

یعنی واسهع بازی کردن با XOne باید به نت وصل باشیم؟! چه مسخره! :| با خوندن پستت تصمیم گرفتم برنم PS 4 بگیرم یهو یه نفر اومد گفت شوک هاش مشکل داره و کچل شده و موهاش ریخته و اینا! :دی پشیمون شدم باز! :)) :دی
وان برایه اولین بار که حتمی باید وصلش کنی به اینترنت تا یه اپدیت بشه اما برایه بازی کردن احتیاجی به اینترنت نداره.اما بازی باید حتمی نصب بشه هنگام نصب بازیم باید به اینترنت وصل باشی همین.در مورد کچلی هم مورد اونقدر حاد نیست که بخوای بخاطرش کنسول نخری!برایه منم پیش امده اما خب میشه بازی کرد فقط از لحاظ ظاهری خیلی دقت کنی میفهمی!مشکلش حاد نیست.

سلام من battlefield4 گرفتم بعد تو بستش یک هفته psn plus رایگان داشت. الان می خوام ریدیمش کنم می گه کردیت کارت باید داشته باشی چیکار کنم؟
اگر credit card داری که میزنی و میتونی trial رو بگیری . چون این فقط 1 هفته رایگان هست از 1 ماه که minimum پلاس هست. بقیه رو ازت پول کم میکنه . اگر نداری که نمیشه استفاده ای ازش بکنی .

مسعودجان اینا برای انالوگای 360 ـــــه اصلا فکر نکنم به دسته ی 4 درست بخوره! ببریمش زیاد جالب نمیشه:-/

نوید .. داداش این و من از این لینک دیدم ... تو همین سایته پره ... فروشنده هم زده به ps4 میخوره .. اگه اینجا دیدید بخرید
اگه گیر نیومد از همین سایت بگیر شیپینگ رایگان به ایران هم دارن بعضی فروشنده ها میاد در خونتون ... هر کی خرید 2 مشت بیشتر بخره به بچه ها هم بده :d سایش پیلتره ... تو ps4 رو سرچ کن یه عالمه با اشکال و طرحای مختلف میاد

سلام به همگی دیروز دستگاه منم رسید ...

این کد پلاسو که خودش داده میزنم میگه ویزا کارت بده ...؟ سایتی بود که گذاشته بودین پیداش نکردم

من دستگاهم ریجن 1 بود روز اول 7 ساعت کلا روشن بود مشکلی براش پیش نیوممد یعنی خیالم راحت ؟

سلام به همگی دیروز دستگاه منم رسید ...

این کد پلاسو که خودش داده میزنم میگه ویزا کارت بده ...؟ سایتی بود که گذاشته بودین پیداش نکردم

من دستگاهم ریجن 1 بود روز اول 7 ساعت کلا روشن بود مشکلی براش پیش نیوممد یعنی خیالم راحت ؟
خیالت راحت داداش
اخه مگه چقدر خرابی داشته که اینقدر میترسی...برو لذتشو ببر

اگر credit card داری که میزنی و میتونی trial رو بگیری . چون این فقط 1 هفته رایگان هست از 1 ماه که minimum پلاس هست. بقیه رو ازت پول کم میکنه . اگر نداری که نمیشه استفاده ای ازش بکنی .

مطمئنی پول کم میکنه؟ الان من اون 14 روزی که همراه دستگاه مجانی بود رو وارد کردم کردیت کارت داداشم رو هم دادم. بعد 14 روز ازش پول کم میکنه؟ هیچ سوالی نمیپرسه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or