الان اگه plus کامل بخریم نیازی به کردیت کارت نیست
سلام برای پخش فیلم موزیک موزیک ویدیو... از روی رم یا فلش باید چه برنامه ای رو دانلود کنیم؟ اصلا این قابلیت رو داره ps4!!!
فعلا این قابلیت نداره.در اینده با اپدیت اضافه خواهد شدسلام برای پخش فیلم موزیک موزیک ویدیو... از روی رم یا فلش باید چه برنامه ای رو دانلود کنیم؟ اصلا این قابلیت رو داره ps4!!!
بچه ها من یکی از اقوامم میره فرانسه بامداد ۴ روزه
از اون جا PS4 بگیره چقدر به صرفه تره ؟؟ اونجا PS4 چند یورو هست ؟؟ بهد قیمت باندلا چقدر فرق میکنه ؟؟ اونجا پیدا میشه ؟؟
اونجا ميتونه راحت از Fnac يا Micromania خريد كنهبچه ها من یکی از اقوامم میره فرانسه بامداد ۴ روزه
از اون جا PS4 بگیره چقدر به صرفه تره ؟؟ اونجا PS4 چند یورو هست ؟؟ بهد قیمت باندلا چقدر فرق میکنه ؟؟ اونجا پیدا میشه ؟؟
400یورو میشه
علي به اشنان بگو موقه اي ميخواست ps4 رو بخره حتماً پاسپورت ببره كه بهش برگه ي گرفتن تكس رو هم بدنبا مالیات یا بدون مالیات ؟؟ آخه تو فرودگاه یه مقدارشو برمیگردونن
بعد چه نسخه ایش ؟؟
14 روز نمیدونممطمئنی پول کم میکنه؟ الان من اون 14 روزی که همراه دستگاه مجانی بود رو وارد کردم کردیت کارت داداشم رو هم دادم. بعد 14 روز ازش پول کم میکنه؟ هیچ سوالی نمیپرسه؟؟
با مالیات یا بدون مالیات ؟؟ آخه تو فرودگاه یه مقدارشو برمیگردونن
بعد چه نسخه ایش ؟؟
دقيقا من چند سايت ديگه مثل Darty و.. نگاه كردم نداشتن، خريدن PS4 از اونجا فعلا امكان پذير نيست.14 روز نمیدونم
اما روی 1 هفته اینطور هست
باید میخوندی ! D:
اگر اطلاعات credit card رو میخواد ممکنه کم کنه . چرا اتفاقا توی توضیحاتشم نوشته . سوالی نیست ! ( من 7 روزه رو قبلا امتحان کرده بودم برای همین )
یک مقدارش رو توی فرودگاه برمیگردونن وقتی رسید نشون بده
نسخه ؟ منظور باندل هست ! همون basic باید باشه . البته اونم اگر باشه باندل خیلی کمیاب شده .
توی fnac و macromania که sold out هست که دوستمون لینکش رو دادن. با توجه به این فکر نمیکنم کنسول به اسونی گیر بیاد چون نشوته برای اپریل و june پیش خرید کنید.. ممکنه متفرقه ها با قیمت بالا داشته باشن . به هر حال فعلا کنسول زیاد توی بازار نیست .
موفق باشی.