هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان بنده یک پلاس یک ساله خریدم ریجن2
ولی شنیدم که ریجن 1 و 2 تفاوت قیمت دارم اونطور که دیدم تفاوتشون در حد چند 5 هزار تومن و زیاد نیست به نظرتون ارزش داره بفروشم دوباره امریکا بگیرم؟
بعد 35 یورو میشه 50 دلار؟
بعد پلاس اروپا بازی های بهتری میزاره یا امریکا؟
دستگاهی هم که میخوام بگیرم ریجن2 البته میدونم مرتبط یستند با هم
ممنون

آخرین ویرایش:
بچه ها من یکی از اقوامم میره فرانسه بامداد ۴ روزه

از اون جا PS4 بگیره چقدر به صرفه تره ؟؟ اونجا PS4 چند یورو هست ؟؟ بهد قیمت باندلا چقدر فرق میکنه ؟؟ اونجا پیدا میشه ؟؟

بچه ها من یکی از اقوامم میره فرانسه بامداد ۴ روزه

از اون جا PS4 بگیره چقدر به صرفه تره ؟؟ اونجا PS4 چند یورو هست ؟؟ بهد قیمت باندلا چقدر فرق میکنه ؟؟ اونجا پیدا میشه ؟؟
اونجا ميتونه راحت از Fnac يا Micromania خريد كنه
اينم سايت هاشون:
http://m.micromania.fr/
Fnac : Informatique, jeux vidéo, livres, photos, jouets, électroménager neuf et occasion.
مثل اينكه فعلا ندارن.
بانل كيلزون رو زده٩٠٠€...

آخرین ویرایش:
با مالیات یا بدون مالیات ؟؟ آخه تو فرودگاه یه مقدارشو برمیگردونن

بعد چه نسخه ایش ؟؟
علي به اشنان بگو موقه اي ميخواست ps4 رو بخره حتماً پاسپورت ببره كه بهش برگه ي گرفتن تكس رو هم بدن
فك ميكنم حدود ٤٠€ بهش برگردونند:)
روزه پروازم حداقلش ٣ ساعت زود تر بره فرودگاه ( ٢ ساعتش كه معموليه، گرفتن تكس هم يه ساعت معطلي داره:|)

مطمئنی پول کم میکنه؟ الان من اون 14 روزی که همراه دستگاه مجانی بود رو وارد کردم کردیت کارت داداشم رو هم دادم. بعد 14 روز ازش پول کم میکنه؟ هیچ سوالی نمیپرسه؟؟
14 روز نمیدونم
اما روی 1 هفته اینطور هست
باید میخوندی ! D:
اگر اطلاعات credit card رو میخواد ممکنه کم کنه . چرا اتفاقا توی توضیحاتشم نوشته . سوالی نیست ! ( من 7 روزه رو قبلا امتحان کرده بودم برای همین )

با مالیات یا بدون مالیات ؟؟ آخه تو فرودگاه یه مقدارشو برمیگردونن

بعد چه نسخه ایش ؟؟

موقع خرید هم حتما اشاره کنن tax refund رو ×_×

یک مقدارش رو توی فرودگاه برمیگردونن وقتی رسید نشون بده

نسخه ؟ منظور باندل هست ! همون basic باید باشه . البته اونم اگر باشه باندل خیلی کمیاب شده .

توی fnac و macromania که sold out هست که دوستمون لینکش رو دادن. با توجه به این فکر نمیکنم کنسول به اسونی گیر بیاد چون نوشته برای اپریل و june پیش خرید کنید.. ممکنه متفرقه ها با قیمت بالا داشته باشن . به هر حال فعلا کنسول زیاد توی بازار نیست .

موفق باشی و انشالا که گیرت بیاد.

بازيم خواستي بخري دقت كن كه پشته بازي نوشته باشه audio=english و ...
اگر فقط زبونه فرانسرو زده بود نخر!!!
_____
اگر هيچ چيزي ننوشته بود راجب زبان. يعني انگليسي هم داره،:)

14 روز نمیدونم
اما روی 1 هفته اینطور هست
باید میخوندی ! D:
اگر اطلاعات credit card رو میخواد ممکنه کم کنه . چرا اتفاقا توی توضیحاتشم نوشته . سوالی نیست ! ( من 7 روزه رو قبلا امتحان کرده بودم برای همین )

یک مقدارش رو توی فرودگاه برمیگردونن وقتی رسید نشون بده

نسخه ؟ منظور باندل هست ! همون basic باید باشه . البته اونم اگر باشه باندل خیلی کمیاب شده .

توی fnac و macromania که sold out هست که دوستمون لینکش رو دادن. با توجه به این فکر نمیکنم کنسول به اسونی گیر بیاد چون نشوته برای اپریل و june پیش خرید کنید.. ممکنه متفرقه ها با قیمت بالا داشته باشن . به هر حال فعلا کنسول زیاد توی بازار نیست .
موفق باشی.
دقيقا من چند سايت ديگه مثل Darty و.. نگاه كردم نداشتن، خريدن PS4 از اونجا فعلا امكان پذير نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or