هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

از کی تا حالا پررنگی شده ملاک گرافیک بهتر و قویتر بودن؟ xo پررنگ تره تا مشکلات دیگه ی بازی رو بپوشونه!
والا تا اونجا که من تو عکسای بالا دیدم نسخه ی xo انقدر پرنگ کرده که فوق العاده تصویر رو مصنوعی کرده! برای ps4 هم اگر ملاکتون پررنگی تصویره بردارید tv تون رو رنگشو زیاد کنید:|

اگه گرافیک به اینه که پر رنگ تر باشه پس xo از pc هم سرتره که با عقل جور در نمیاد دیگه این لینگ گویای همه چی هست که سخت افزار xo مثل اینکه یه نقص هایی داره
توی pc رنگ کمتر است توی 4 یکم رنگ بیشتره توی xo خیلی رنگ زیاده اگه هر چی پر رنگ تر باشه گرافیکش بهتره پس نسخه ی pc بتل 4 از هر 2 کنسول ضعیفتره که این کاملا غلط چرا واقعیت ر قبول نمیکنید این بحث از اول اشتباه بود این ثابت شده که گرافیک ps4 از وان قوی تره حداقل تو همه ی بازی هایی که اومده دیگه نمیخوایید ببینید این بحثش جداست

مثله اینکه شما حرفه من رو متوجه نشید نه؟! من گفتم گرافیک؟! شما فرموده بودین

این عکس ها فکر نکنم درست باشه

که من گفتم درسته و شفافیت روی نسخه ی اکس وان بیشتره. لطفاً اول فکر کنید.

مثله اینکه شما حرفه من رو متوجه نشید نه؟! من گفتم گرافیک؟! شما فرموده بودین

که من گفتم درسته و شفافیت روی نسخه ی اکس وان بیشتره. لطفاً اول فکر کنید.
اون وقت این یعنی شفافیت دیگه:d معنی شفافیت هم فهمیدیم

اون وقت این یعنی شفافیت دیگه:d معنی شفافیت هم فهمیدیم
به بحث مقایسه کاری ندارم که کدوم بهتره
در مورد این عکس.من خودم این مرحلرو 3 بار بازی کردم(دو بار به خاطر مشکل سیو بازی :| ) و اصلا مثل این عکس نیست بازی روی xbox one نمیدونم شاید tv ما مشکل داره که بازی اینقدر تاریک نشون نمیده:d.بهتره بحث مقایسه هم ادامه پیدا نکنه چون خیلی وقت پیش دربارش بحث شد:d.هر کی به نظرش هر نسخه ای بهتره میره همونو میخره:d

به بحث مقایسه کاری ندارم که کدوم بهتره
در مورد این عکس.من خودم این مرحلرو 3 بار بازی کردم(دو بار به خاطر مشکل سیو بازی :| ) و اصلا مثل این عکس نیست بازی روی xbox one نمیدونم شاید tv ما مشکل داره که بازی اینقدر تاریک نشون نمیده:d.بهتره بحث مقایسه هم ادامه پیدا نکنه چون خیلی وقت پیش دربارش بحث شد:d.هر کی به نظرش هر نسخه ای بهتره میره همونو میخره:d
عکس های دیگه چی که لینک گیمفا داده بودم همشون فیک هستند دیگه !؟؟!!
اگه ما ملاکمون این باشه که کدوم بیشتر شبیه pc هست این ملاک درستی و قطعا معلومه که 4 خیلی بیشتر شبیه هست دیگه قبول کردن ر به عقل بسپارید نه به دل

عکس های دیگه چی که لینک گیمفا داده بودم همشون فیک هستند دیگه !؟؟!!
من نگفتم فیک.گفتم برای من این طوری نبود.میتونم عکس بگیرم و بذارم.هر چند آخرش یکی میگه tv دستکاری کرده و ....
از بقیه دوستانی هم که BF4 روی XBOX ONE بازی میکنن میتونی بپرسی که با این عکس بازی مقایسه کنن

باز این بحث های رزولیشن شروع شد. 1ماه پیش همه سر اینا دعوا کردیم و نتیجه هم معلوم شد.
فن های ایکس باکس: مال ما بهتره
دقیقا مشکل این بود که تمام دنیا میگفتن PS4 بهتره ولی یه سری تو بازیسنتر میگفتن که نه!XO رنگ بندی بهتری داره و شارپ تره پس نه تنها از PS4 ,بلکه از PC هم بهتره!
مثلا تو این عکسا نسخه XO از دو نسخه ی دیگه شارپ تره و با همین دلیل نسخه XO بهتر از دونسخه دیگه بود :دی !
195x110
195x110
195x110

195x110
195x110
195x110

195x110
195x110
195x110

دیگه کیفیت و رزولوشن بهتر،فریم ریت بالا تر با افت کمتر،تکنیک هایی مثل AA , Motion Blur,
HBAO و ... که همشون رو کیفیت نهایی تاثیر دارن و نقدهای مختلف رو کلا قبول نداشتن :دی .​

مثلا اصلا همچین چیزی مهم نبود:دی .
As the metrics emerge on key next-gen launch titles, it's clear that Xbox One is under-performing against its rival - not just according to the spec differential, but actually beyondthe difference in raw numbers. Our Battlefield 4 Face-Off preview reveals a 50 per cent resolution boost on PlayStation 4 with no appreciable compromise in effects or performance in single-player gameplay
یا این :دی .
For every other sequence, we see a consistent delta of 10fps in the PS4's favour; from the docking of a rainy, battle-torn Singaporean beach to the ripping in half of an airship carrier. At its peak, the PS4 takes up to a 16fps lead also, leaving the Xbox One stuttering along in the face of alpha effects during the Baku mission's towering explosions.

حالا بگذریم که دایس و بتل شدن استودیو و بازی چیپ ودرپیت :دی .

آخرین ویرایش:
این ها هم pc
الببته همه این ها فوتوشاپ و حاصل تفکرات یه عده خیال پردازه:d
شما تو هر کدوم از این عکس ها که منبع دارن به جز برا خودت که منبع نداره مقایسه کنی میفهمی xo از pc و ps4 خیلی خیلی تیره تره دیگه همه این ها مشکل داشته باشن گفتن این حرف خیلی رو اعصابه

بابا این بحثهای مسخره تاپیک جدا داشت تموم شدو رفت , پلی استیشن و پی سی نزدیک به همن , وانم یک اونورتره!
دقیقا منم بهMEHRAN ARBABI و Mehdi Cage تو پروفایلشون لینک میدم, فردا هم عکس میگرم اگه لازم شد تا ببینن رو هوا یک چیزی نمیگم:d (بحث فقط مربوط به شفافیت بود تو بقیه موارد همه چی مشخص و بحثی نیست :d )

ویرایش:با چند تا پیام مشکل حل شد به همین راحتی :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or