هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

راستی بچه ها خبری در مورد هک ps4 شده ؟ اصلا امکان داره هک بشه ؟ ممکنه از one زود تر هک بشه ؟
نشده
ما که نمیدونم میشه یا نه ! کار هکر ها هست.
با سیستم و پایه ای که کنسولهای نسل جدید دارن فکر کنم هکشون چند سال طول بکشه ( ps3 که طول کشید ) ویتا هم که نشده ...
دیگه Ps4 بماند ! اگه تصمیم به خرید داری اصلا به هوای اینکه چند ماه دیگه هک نشه نخر که نمیشه به این زودیا.

یکم در دادن پست هاتون دقت بیشتری کنید.
اینکه پاک نمیشن دلیل بر این نیست که دیده هم نمیشن !!
الان 7-8 تا پست اخیر که پاک شدند اصلاً به مباحث PS4 مربوط نمیشدند.

آخرین ویرایش:
یعنی نمیشه تشخیص داد بازی های کدوم کنسول بیشتر پخش میشه ؟ عین xbox 360 که الآن بازی هاش کپی شده و همه جا هست ؟
پس اگه دنبال کنسولی هستیم که زود هک بشه باید بریم سمت Xone?

یعنی نمیشه تشخیص داد بازی های کدوم کنسول بیشتر پخش میشه ؟ عین xbox 360 که الآن بازی هاش کپی شده و همه جا هست ؟
پس اگه دنبال کنسولی هستیم که زود هک بشه باید بریم سمت Xone?
معلوم نیست کدوم کنسول زودتر هک بشه. نسل قبل xbox 360 زود هک شد و معلومه که بازیاش همه جا راحت پیدا میشه

کلا هر چی دختر ناز و مامانی و خوشگل هستش سونی فنه...:love:

- - -ویرایش - - -

خوبه اینقدر صبر کرده آخر دستش رسید...
46738813612062054825.png

albums3268-picture49982.jpg

بخاطر همین فرد من رسما اعلام میکنم که تبدیل به فن سونی شدم :)

Sent from my Xperia Z1

امیدوارم هک نشه چون دوباره مثل ps3 بازی ها ی اورجینال بی ارزش میشه
دوست عزيز شما پول داري و ارزش بازي هاي ps3 و ps4 مهم ولي كسي كه يه همچين درامدي نداره كه برا هر بازي ٣٠٠ تومان پول بده براش ارزش بازي هاي ارجينال هيچ اهميتي نداره و دوست داره هرچه سريع تر هك شه تا بازي رو با قيمت كمتري بخره

دوست عزيز شما پول داري و ارزش بازي هاي ps3 و ps4 مهم ولي كسي كه يه همچين درامدي نداره كه برا هر بازي ٣٠٠ تومان پول بده براش ارزش بازي هاي ارجينال هيچ اهميتي نداره و دوست داره هرچه سريع تر هك شه تا بازي رو با قيمت كمتري بخره
خوب به ما ربطی نداره که نمی خواییم هر ننه قمری بیاد psn مثلا همین live اولاش عالی بود بعد هک چه شد یه آدم های بیشعوری اومده بودن توش که نگو این psn هم که این آخری هر یه وری اومده بود توش هنوز بلد نبود دسته ر دستش بگیره خدایی خودتون قضاوت کنید (منظورم به کسی نیس پس ...)

نظر شما محترم ولی منم پولدار نیستم اخه ادم در ماه نهایت میخواد ۱دونه بازی بخره دیگه پول جمع میکنه میگیره شما تا چند ماه میتونی با مولتیش حال کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or