هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

يه چيزي مي گم براي تمامي كساني كه ميخوان KZ:ShF بخرن اون هم براي مولتي ايش فقط !!! سوني تا يه مدت ديگه يا قسمت مولتي ايش رو جداگونه به فروش مي ذاره و بعد مدتي هم تخفيف خفن روش ميده يا اين كه بعد از يه مدتي به طور كامل قسمت مولتي ايش رو براي پلاس ها مجاني مي كنه ( قسمت دوم فعلا" براي 4 روز ميشه ولي من مي گم احتمالا" كلي براي پلاس مجاني مي كندش ! ولي احتمال اين كمتره ) من خودم امكانش خيلي كمه بخرم تا بشينم سينگل بازي كنم و حرص بخورم :|
اون مورد دوم امکان نداره!
چون واسه بازی کردن انلاین کلا باید پلاس باشی یعنی هرکی انلاین میاد پلاس داره پس چیزی نیست که بگی برای فروش بیشتر پلاس اینکارو کنند!
فک نمی کنم سونی حالا حالا ها همچین برنامه ای برای بازی که تازه داده داشته باشه

98304268949123146451.png

عزيزان اگه كسى جواب ما رو ميدونه بگه ممنون ميشم.
من قبلاً با PS3 براحتى فيلم و سريالهاى روز رو اجاره يا ميخريدم.
ولى با PS4 به مشكل برخوردم جورى كه با هزار بدبختى و با كريوو تونستم وارد Store بشم و اجاره يا خريد فيلم بكنم ولى گزينه دانلود هيچ جا نمياد حتى تو Vide Unlimited هم نمياد و فقط اجازه مستقيم نگاه كردن رو ميده كه كيفيتش خيلى پايين مياد.و نميشه نگاه كرد.
اگه كسى ميدونه بگه گزينه دانلود بعد از خريد يا اجاره فيلم و سريال كجاست ؟ ممنون ميشم.
به خدا بخاطر فيلمهاى 4K كه در آينده اى نزديك ميخواد به Store اضافه بشه رفتم TV 4K گرفتم.حالا دستمون مونده تو الك انگارى حالا حالاها نمى تونم 4K ببينم.

عزيزان اگه كسى جواب ما رو ميدونه بگه ممنون ميشم.
من قبلاً با PS3 براحتى فيلم و سريالهاى روز رو اجاره يا ميخريدم.
ولى با PS4 به مشكل برخوردم جورى كه با هزار بدبختى و با كريوو تونستم وارد Store بشم و اجاره يا خريد فيلم بكنم ولى گزينه دانلود هيچ جا نمياد حتى تو Vide Unlimited هم نمياد و فقط اجازه مستقيم نگاه كردن رو ميده كه كيفيتش خيلى پايين مياد.و نميشه نگاه كرد.
اگه كسى ميدونه بگه گزينه دانلود بعد از خريد يا اجاره فيلم و سريال كجاست ؟ ممنون ميشم.
به خدا بخاطر فيلمهاى 4K كه در آينده اى نزديك ميخواد به Store اضافه بشه رفتم TV 4K گرفتم.حالا دستمون مونده تو الك انگارى حالا حالاها نمى تونم 4K ببينم.
گزینه دانلود وجود نداره چون ps4 در حاله حاضره اجازه ذخیره کردن فایلی صوتی و تصویری رو از طریق third party و یا HDD و دانلود اصلا نمیده . فقط share هست که فعلا اجازه ضبط تصویر و فیلم رو داره که اون قابلیت استخراج نداره ! فقط میشه برای شبکه های اجتماعی . شاید در اینده اضافه بشه اما کی معلوم نیست !
فیلمهای 4k واقعی هم نمیدونم قرار به استور اضافه بشه به این زودیها یا نه - D: اما خب مثلا یه موزیک ویدیو 4 دقیقه حجمی به 1 گیگ میرسه تو y ou tube . حالا اگر به این حساب باشه شاید 120 دقیقه فیلم به 20-30 گیگ برسه ! D:
در هر صورت فعلا نیاز به نته خوب داری فقط.

با سلام خدمت دوستان سونی فن عزیزم:d

اینجانب بعد از خرید Xbox one به دلیل وسوسه شدید و همچنین علاقه بسیار فراوان به چند عنوان بی نظیر سونی که در آینده میخوان بیان قصد خرید PS4 دارم.به همین دلیل چند سوال داشتم:

1 - من که میخوام الان PS4 بخرم آیا عنوانی در حال حاضر وجود داره که فعلا تا اومدن عنوان های مورد علاقم باهاش سرگرم بشم؟بازی های مولتی پلتفورم رو واسه Xbox one تهیه میکنم منظورم فقط انحصاری هستش.

2 - آیا سرورهای PSN و بخش استورش چیلتر شده؟اگر آره راه خرید DLC و ... چیه؟(راه مطمئن و قانونی که با مشکل بن مواجه نشیم)
3 - و اینکه کلا پیشنهادتون به منی که الان یه کنسول نسل بعدی دیگه دارم چیه؟آیا فعلا وایسم تا بعد از عید PS4 بخرم یا همین الان بخرم؟

ممنون:)

1 - من که میخوام الان PS4 بخرم آیا عنوانی در حال حاضر وجود داره که فعلا تا اومدن عنوان های مورد علاقم باهاش سرگرم بشم؟بازی های مولتی پلتفورم رو واسه Xbox one تهیه میکنم منظورم فقط انحصاری هستش.

فعلا لذت این دو تا رو ببر
Killzone: Shadow Fall
Knack

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان سونی فن عزیزم:d

اینجانب بعد از خرید Xbox one به دلیل وسوسه شدید و همچنین علاقه بسیار فراوان به چند عنوان بی نظیر سونی که در آینده میخوان بیان قصد خرید PS4 دارم.به همین دلیل چند سوال داشتم:

2 - آیا سرورهای PSN و بخش استورش چیلتر شده؟اگر آره راه خرید DLC و ... چیه؟(راه مطمئن و قانونی که با مشکل بن مواجه نشیم)
3 - و اینکه کلا پیشنهادتون به منی که الان یه کنسول نسل بعدی دیگه دارم چیه؟آیا فعلا وایسم تا بعد از عید PS4 بخرم یا همین الان بخرم؟

کیلزون.درایو کلابم دوماه دیگه میاد
یه لحظه کریو رو شیر میکنی کانکت میشه دفعه های بعدی دیگه اینجوری نیست بن هم نمیشی چون مشکل از داخل کشوره
بعد عید بخر

دوستان بنده اگه بخوام تو psn ثبت نام کنم ادرس باید کجا بزنم؟ دستگاه ریجن 2
من یک ادرس دارم که توی ps3 از اون استفاده میکردم اما اون ادرس برای امریکا بود ولی ps4 من ریجن 2 و میخوام اکانت اروپا درست کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or