هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با یلام خدمت شما عزیزان
تروخدا کمک کنید من یه ps4 خریدم تا الان نزدیک به ۲ تومن پول دادم برام بازی ریختن میشه لطفا یه راهنمایی کامل بزارید من اگر خودم بخام بازی بریزم روش اول باید اکانت هکی بزنم روش بعد دیتا بازی رو دانلود کنم با psx helper بریزم روش
تروخدا کسی میتونه کمک کنه هزینه بازی ریختن خیلی زیاده برام

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
با یلام خدمت شما عزیزان
تروخدا کمک کنید من یه ps4 خریدم تا الان نزدیک به ۲ تومن پول دادم برام بازی ریختن میشه لطفا یه راهنمایی کامل بزارید من اگر خودم بخام بازی بریزم روش اول باید اکانت هکی بزنم روش بعد دیتا بازی رو دانلود کنم با psx helper بریزم روش
نصب بازی روی ps4 پیچیده هست!
توصیه من اینه اگر فریمور کنسولت میخوره کپی خور کنش و کاملا رایگان بازی کن

اگر نیست خب برو سراغ اکانت
باید اکانتو از جای معتبر بگیری که اورجینال ایمیل و پس و غیر بالانسی باشه تا خطر بن نداشته باشه اکانتو بزن تو کنسول بعد باید دیتا بازیا رو نصب کنی

ولی من اکانتو خودم میزنم و دیتا رو میدم مغازه دار چون فقط 10 تومن میگیره می ارزه بجای اینکه اینهمه برا psx زحمت بکشی

با یلام خدمت شما عزیزان
اتفاقا راحته اکانت قانونی بخر تموم کن بفروش، خیلی ضرر کنی روی هر بازی 30 40 تومن

باید اکانتو از جای معتبر بگیری که اورجینال ایمیل و پس و غیر بالانسی باشه تا خطر بن نداشته باشه اکانتو بزن تو کنسول بعد باید دیتا بازیا رو نصب کنی

ولی من اکانتو خودم میزنم و دیتا رو میدم مغازه دار چون فقط 10 تومن میگیره می ارزه بجای اینکه اینهمه برا psx زحمت بکشی
پیچیده؟. Lol

• Like
با یلام خدمت شما عزیزان

پیچیده؟. Lol
اگه نوب باشی آره من خودم 6 ماه بطول کشید تا قضیه ظرفیت هارو فهمیدم

سلام اگه کنسول توی منو باشه هوای داغ بده بیرون مشکل داره.
اگه فن خنک کننده بخرم مشکل حل میشه
کنسول مدل فت هست ۵ سالی میشه دارمش تا حالا داخلشو تمیز نکردم ممکنه با خاطر خاک کرفتگی باشه
سعی کن کنسول رو جایی بزاری که اطراف کنسول باز باشه محیط گذاشتن کنسول کوچک نباشه . که باعث نشه کنسول بشدت گرم کنه . اگه خودت میتونی یه بار هم داخلشو تمییز کن .

• Like
ببنید الان من سه تا اکانت روی کنسولم هست توی لایبرری یکیشون میرم نزدیک به 31 بازی اینستال نشده داره اگر دیتا اونارو بگیرم و با psx بریزم روی کنسول میشه بازی کرد یا اگر به نت وصل کنم بازیها قفل میشه؟

• Like
ببنید الان من سه تا اکانت روی کنسولم هست توی لایبرری یکیشون میرم نزدیک به 31 بازی اینستال نشده داره اگر دیتا اونارو بگیرم و با psx بریزم روی کنسول میشه بازی کرد یا اگر به نت وصل کنم بازیها قفل میشه؟
شانسیه ولی psx خیلی وقت میبره ببر بده مغازه دار دیتاشون رو نصب کنه واست

ببخشید انقدر سوال میکنم اخه تازه خریدم
برای بازی pes2021 مخام پچ نصب کنم مگه باید با یک اکانت وارد بشید اکانت هم ساختم ولی اگر وارد بشم بازیها قفل میشه چیکار باید کنم
بازم ممنون از جواباتون

• Like
با یلام خدمت شما عزیزان

هیچ سختی نداره ...الان تو همین امضام اکانت psn profile ام هست همه بازیهایی که اینجا هست رو با اکانت هکی رفتم و در مجموع به 1 تومن هزینه نکردم یه اکانت هکی از جای معتبر با کلی بازی جدید حداکثر 300 تومن یه اینترنت سیم کارت رایتل(حالا من رایتل دارم تو با هرچی) یکماهه با 300 گیگ حجم میشه 16 تومن (البته حجم کم میاد باید دو بار بگیری) تموم دیگه .
حالا 2 تومن دادی احتمالا بخاطر اکانت قانونی هست که فرقش اینه که میتونی آنلاین بشی اما اکانت هکی اگه آنلاین بشی ممکنه بازی ها قفل بشن که با باید یه اکانت دیگه با همون ریجن بگیری . واسه من 50 50 بوده قفل شدن هام مثلا اولین اکانتی که گرفتم روش RDR2 بوده و تا الان بعد 2 سال قفل نشده ولی یه اکانت دیگه بعد 3 روز قفل شد.
هیچ ریسک دیگه ای هم نداره فقط از کانال های درست حسابی بخر و ایمیل هم عوض نشده باشه.

ببخشید انقدر سوال میکنم اخه تازه خریدم
برای بازی pes2021 مخام پچ نصب کنم مگه باید با یک اکانت وارد بشید اکانت هم ساختم ولی اگر وارد بشم بازیها قفل میشه چیکار باید کنم
بازم ممنون از جواباتون

3 تا اکانت و تو یکیش 31 بازی حتما هکی هست. ازش بپرس آنلاین بشی کنسول بن میشه یا نه و بپرس اکانت بالانسی هست یا اصلی....چون مشکوکه اینهمه بازی.
جدای اینا برای نصب با PSX اول باید آنلاین بشی و بازی رو تو لیست دانلودت بزاری (اونجا بازی با آخرین آپدیت میره واسه دانلود و فضای هارد رو اشغال میکنه) حدود 100 مگ دانلود کنی بعد pause بزنی و بعد از تاپیک psx آموزش گرفتن لینک و دانلود کردنش رو بخون بعد میتونی بصورت آفلاین بازی رو بریزی .

/////////////
الان به چه صورت داری بازی میکنی؟ از خودت اکانت نداری؟ وارد اکانت های اونا میشی و بازی میکنی؟
الان پست نصب پچ واسه pes رو خوندم گیج شدم.

• Like
سلام وقت بخیر . دوستان من دستگاهم 6.72 که هکش کردم. آیا این امکان وجود داره که سیو های بازی ها رو دانلود کنم و داخل کنسول خودم بریزم و از اون سیو ها استفاده کنم ؟

• Like
هیچ سختی نداره ...الان تو همین امضام اکانت psn profile ام هست همه بازیهایی که اینجا هست رو با اکانت هکی رفتم و در مجموع به 1 تومن هزینه نکردم یه اکانت هکی از جای معتبر با کلی بازی جدید حداکثر 300 تومن یه اینترنت سیم کارت رایتل(حالا من رایتل دارم تو با هرچی) یکماهه با 300 گیگ حجم میشه 16 تومن (البته حجم کم میاد باید دو بار بگیری) تموم دیگه .
حالا 2 تومن دادی احتمالا بخاطر اکانت قانونی هست که فرقش اینه که میتونی آنلاین بشی اما اکانت هکی اگه آنلاین بشی ممکنه بازی ها قفل بشن که با باید یه اکانت دیگه با همون ریجن بگیری . واسه من 50 50 بوده قفل شدن هام مثلا اولین اکانتی که گرفتم روش RDR2 بوده و تا الان بعد 2 سال قفل نشده ولی یه اکانت دیگه بعد 3 روز قفل شد.
هیچ ریسک دیگه ای هم نداره فقط از کانال های درست حسابی بخر و ایمیل هم عوض نشده باشه.
خب شما با خود کنسول دان میکنی یا psx?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or