هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

در ضمن بعدها می خوام همین هارد رو با بازی هاش به پلی استیشن ۵ وصل کنم؛ باز هم باید بکاپ بگیرم واسه اینکار یا همینکه روی هارد هستن ps5 می شناسه بازیا رو؟

سلام یه سوال داشتم
بازی ظرفیت ۳ را چجوری با سوویچ اکانت میشه روی اکانت خودمون بازی کنیم؟؟؟
آیا دسته اضافه داشته باشیم این کار شدنی هست؟؟
جالبه اگه اینکار شدنی باشه دیگه لازم نیست کلی پول بیشتر برای ظرفیت ٢ بدیم.

• Like
Reactions: Keyvan_OvO
من متوجه منظورت نشدم که سوییچ اکانت چجوریه؟ هر چند اکانت ظرفیت ٣ هم ندارم فقط ظرفیت ٢ دارم
یعنی وقتی بازی ظرفیت ۳ داشته باشی میری تو اکانت خودت که بازی کنی بازی تو صفحه لودینگش گیر میکنه و نمیتونی بازی کنی
فقط تو همون اکانت خود بازی میشه بازی کرد

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان من تازه عضو بازی سنتر شدم ممنون میشم راهنمایی کنید .یک کنسول PS4 دارم که ورژنش 4.70هستش .شنیدم که میشه هکش کرد.بهترین ورژن برای هک کردن که کنسولم را بهش ارتقا بدم کدومه؟و اگه راهنمایی دیگه ای هست ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام یه سوال داشتم
بازی ظرفیت ۳ را چجوری با سوویچ اکانت میشه روی اکانت خودمون بازی کنیم؟؟؟
آیا دسته اضافه داشته باشیم این کار شدنی هست؟؟
فقط بازیهایی که دونفره آفلاین دارن میتونی راهش هم اینه بازیو با اکانتی که فروشنده بهت داده run میکنی بعد دکمه PS رو میگیری از قسمت power گزینه سوئیچ یوزر رو میزنی

سلام به همه دوستان من تازه عضو بازی سنتر شدم ممنون میشم راهنمایی کنید .یک کنسول PS4 دارم که ورژنش 4.70هستش .شنیدم که میشه هکش کرد.بهترین ورژن برای هک کردن که کنسولم را بهش ارتقا بدم کدومه؟و اگه راهنمایی دیگه ای هست ممنون میشم راهنمایی کنید
اینجا سوال کنید
سوالات، مشکلات و بحث پیرامون هک PS4

در ضمن بعدها می خوام همین هارد رو با بازی هاش به پلی استیشن ۵ وصل کنم؛ باز هم باید بکاپ بگیرم واسه اینکار یا همینکه روی هارد هستن ps5 می شناسه بازیا رو؟
سلام ببخشید من هم هارد اکسترنال 4 میخوام به نظرت مدل های دسکتاپ خوبه برای ps4؟ فرقی با پرتابل نداره؟

سلام ببخشید من هم هارد اکسترنال 4 میخوام به نظرت مدل های دسکتاپ خوبه برای ps4؟ فرقی با پرتابل نداره؟
Ps5 معلوم نیس هنوز که ساپورت کنه هارد های معمولی رو احتمالا ssd فقط

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
من مدل دستکتاپ هم دارم حتی رسیور براحتی نمی شناسه هارد رو. بهتره پرتابل استفاده کنید

Ps5 معلوم نیس هنوز که ساپورت کنه هارد های معمولی رو احتمالا ssd فقط
نه اعلام شده برای بازی های ps4 ساپورت می کنه

سلام
یه سوالی داشتم این که یه کنسول برای یکیی از اعضای خانواده خریدم و اکانت ترکیبی روش بود. براش یه اکانت ترکیبی گرفتم و بازی کرد بعد دو روز پشیمون شدیم چرا کلا بازی اورجینال نگرفتم.این مدت هم چند بار انلاین شدم بازی های ترکیبی رو با کنسول دانلود کردم. دیشب کنسول رو تماما همه اکانت ها و بازی ها رو delete کردم و بازی از psn خریداری کردم. احتمالش هست در اینده بخاطر استفاده اکانت هکی که دیگه پاک کردم بن بشه؟یا طرف چندروز دیگه ریپورت کنه و بن بشه کنسول؟

• Like
سلام اگه کنسول توی منو باشه هوای داغ بده بیرون مشکل داره.
اگه فن خنک کننده بخرم مشکل حل میشه
کنسول مدل فت هست ۵ سالی میشه دارمش تا حالا داخلشو تمیز نکردم ممکنه با خاطر خاک کرفتگی باشه

سلام
یه سوالی داشتم این که یه کنسول برای یکیی از اعضای خانواده خریدم و اکانت ترکیبی روش بود. براش یه اکانت ترکیبی گرفتم و بازی کرد بعد دو روز پشیمون شدیم چرا کلا بازی اورجینال نگرفتم.این مدت هم چند بار انلاین شدم بازی های ترکیبی رو با کنسول دانلود کردم. دیشب کنسول رو تماما همه اکانت ها و بازی ها رو delete کردم و بازی از psn خریداری کردم. احتمالش هست در اینده بخاطر استفاده اکانت هکی که دیگه پاک کردم بن بشه؟یا طرف چندروز دیگه ریپورت کنه و بن بشه کنسول؟
اصلا دلیلی برای بن نیست مگر اینکه اکانت چنج ایمیل یا پسورد شده باشه یا بالانس شده باشه باید از جاهای معتبر خرید کنی

اصلا دلیلی برای بن نیست مگر اینکه اکانت چنج ایمیل یا پسورد شده باشه یا بالانس شده باشه باید از جاهای معتبر خرید کنی
عزیز اگر چنج شده باشه احتمال داره با اینکه بازی رو پاک کردم و اکانت رو پاک کردم در اینده بن بشم؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or