Young Tiger
کاربر سایت
تو تلوزیون مشکلی نداره..عکس یکم کم کیفیتهعکس از مبدل HDMI به VGA بزار چون مدلهاش فرق میکنه وقتی عکس رو بزاری میشه تشخیص داد مشکل از کنسوله یا مشکل از مبدل ولی الان معلوم نمیشه
تو تلوزیون مشکلی نداره..عکس یکم کم کیفیتهعکس از مبدل HDMI به VGA بزار چون مدلهاش فرق میکنه وقتی عکس رو بزاری میشه تشخیص داد مشکل از کنسوله یا مشکل از مبدل ولی الان معلوم نمیشه
مال تبدیل هست منم میخواستم بگیرم بعد به مغازه داری که آشنامون هست تبدیلو نشون دادم گفت نه این مدل نه که کار نکنه کار میکنه ولی برای ps4 کار نمیکنه اگر چیز دیگه ای بخوای وصل کنی جواب میده ولی کنسول نه باید یه مدل تبدیل بگیری که آداپتور دارن دقت کن آداپتور داشته باشن نه کابل usbتو تلوزیون مشکلی نداره..عکس یکم کم کیفیته
میشه یه مدل خوبشو معرفی کنی؟مال تبدیل هست منم میخواستم بگیرم بعد به مغازه داری که آشنامون هست تبدیلو نشون دادم گفت نه این مدل نه که کار نکنه کار میکنه ولی برای ps4 کار نمیکنه اگر چیز دیگه ای بخوای وصل کنی جواب میده ولی کنسول نه باید یه مدل تبدیل بگیری که آداپتور دارن دقت کن آداپتور داشته باشن نه کابل usb
یه دفعه عیب نداره ولی به هیچ وجه اینکارو تکرار نکنمن وقتی کابل hdmi رو زدم به کنسول رنگ کنسول ابی شد وقتی هم خواستم خاموشش کنم با دکمه power دستگاه بیپ متوالی داد مجبور شدم کابل رو بکشم
برای دستگاه مشکلی پیش نیاد تازه خریدمش؟?
حتما باید اپدیت بشهسلام...
من یه کنسول ورژن 5.05 دارم که هک جیلبریک داره...
میخواستم ببینم اگه دیسک فیزیکی بازی اویل 3 رو بخرم اجرا میکنه یا حتما باید اپدیت کنم دستگاه رو...
ممنون میشم پاسخ بدید
اگه دستگاه هنگام اجرای بازیها بدون ایراد کار میکنه یعنی خاموشي ناگهاني یا ارور و این چیزها نداره یعنی فن داره خوب کار میکنه.از کجا بفهمم فن دستگاه خوب و درست کار میکنه؟
اگر ps4 رو میخوای به مانیتوری که vga خور هست وصل کنی باید تبدیلی بگیری که کابل تغذیه داشته باشه.یدونه یو اس بی جدا واسه تغذیه دارن که به کنسول وصل میکنی.تبدیلای hdmi به vga معمولی جواب نمیده و 1 دقیقه یکبار قطع و وصل میشه.از مغازه هایی که کارشون پی اس هست بخری اونا میدونن چی بهت بدن.البته اینو بگم اکثر تبدیلا جنس خوبی ندارن و من تو 3 سال دو تا عوض کردم.دوستان وقتی میخوام ps4 رو با مبدل vga به hdmi وصل کنم تو مانیتور تصویر نمیاد...وقتی میرم تو ریست مود و میزنم تو تنظیمات ریست رزولیشن بعد این که دستگاه ریست میشه دیگه تصویر بالا نمیاد چه کار کنم؟
تا اون مرحله تصویر میاد بعد گزینه ی دومی که میزنم و ریست میشه دیگه تصویر نمیاد ممنون میشم کمک بکنین
مانیتورم یکم قدیمیه نمیدونم ج بده یا ناگر ps4 رو میخوای به مانیتوری که vga خور هست وصل کنی باید تبدیلی بگیری که کابل تغذیه داشته باشه.یدونه یو اس بی جدا واسه تغذیه دارن که به کنسول وصل میکنی.تبدیلای hdmi به vga معمولی جواب نمیده و 1 دقیقه یکبار قطع و وصل میشه.از مغازه هایی که کارشون پی اس هست بخری اونا میدونن چی بهت بدن.البته اینو بگم اکثر تبدیلا جنس خوبی ندارن و من تو 3 سال دو تا عوض کردم.
اینم نمونه هاش:
مبدل HDMI به VGA ای پی لینک مدل Power-2
مبدل HDMI به VGA و AUDIO مدل MINI
معمولا اگر بازی دمو باشه اینجوری میشه حالا نمیدونم این بازی دمو داره یا نهسلام دوستان من اکانت قانونی ظرفیت دوم بازی کال آف دیوتی مدرن وار فار خریداری کردم تا ۲ روز پیش خوب هم آفلاین بازی میکردم و هم آنلاین الان وقتی به سرور وصل میشه میخوای آنلاین بازی کنی پیعام خرید بازی میاد آفلاین هم همینطور ممنون میشم راهنمایی کنید
معمولا اگر بازی دمو باشه اینجوری میشه حالا نمیدونم این بازی دمو داره یا نه
برو تو استور ببین اعتبار دلارری 0 هست یا نه حتی اگر 0.01 هم باشه پس بازی خرید شده حالا بازم مطمئن نیستم
شما میگی ظرفیتی از جایی خریدی خب اعتبار اکانت رو از داخل پلی استیشن استور چک کن ببین چقدر اعتبار مونده؟بازی فول خریداری کردم حالا میگه باید خریداری کنی