هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

عکس از مبدل HDMI به VGA بزار چون مدلهاش فرق میکنه وقتی عکس رو بزاری میشه تشخیص داد مشکل از کنسوله یا مشکل از مبدل ولی الان معلوم نمیشه
تو تلوزیون مشکلی نداره..عکس یکم کم کیفیته

Attachments

• 123329971_181301136907534_2917975266585086864_n.jpg
    123329971_181301136907534_2917975266585086864_n.jpg
    26.7 KB · مشاهده: 11
  • Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
تو تلوزیون مشکلی نداره..عکس یکم کم کیفیته
مال تبدیل هست منم میخواستم بگیرم بعد به مغازه داری که آشنامون هست تبدیلو نشون دادم گفت نه این مدل نه که کار نکنه کار میکنه ولی برای ps4 کار نمیکنه اگر چیز دیگه ای بخوای وصل کنی جواب میده ولی کنسول نه باید یه مدل تبدیل بگیری که آداپتور دارن دقت کن آداپتور داشته باشن نه کابل usb

مال تبدیل هست منم میخواستم بگیرم بعد به مغازه داری که آشنامون هست تبدیلو نشون دادم گفت نه این مدل نه که کار نکنه کار میکنه ولی برای ps4 کار نمیکنه اگر چیز دیگه ای بخوای وصل کنی جواب میده ولی کنسول نه باید یه مدل تبدیل بگیری که آداپتور دارن دقت کن آداپتور داشته باشن نه کابل usb
میشه یه مدل خوبشو معرفی کنی؟

یکی دیگه گرفتم تست کردم کلا تصویر نیومد

• Like
من وقتی کابل hdmi رو زدم به کنسول رنگ کنسول ابی شد وقتی هم خواستم خاموشش کنم با دکمه power دستگاه بیپ متوالی داد مجبور شدم کابل رو بکشم

برای دستگاه مشکلی پیش نیاد تازه خریدمش؟?

• Like
من وقتی کابل hdmi رو زدم به کنسول رنگ کنسول ابی شد وقتی هم خواستم خاموشش کنم با دکمه power دستگاه بیپ متوالی داد مجبور شدم کابل رو بکشم

برای دستگاه مشکلی پیش نیاد تازه خریدمش؟?
یه دفعه عیب نداره ولی به هیچ وجه اینکارو تکرار نکن

• Like
Reactions: Young Tiger
سلام...
من یه کنسول ورژن 5.05 دارم که هک جیلبریک داره...
میخواستم ببینم اگه دیسک فیزیکی بازی اویل 3 رو بخرم اجرا میکنه یا حتما باید اپدیت کنم دستگاه رو...
ممنون میشم پاسخ بدید :)
حتما باید اپدیت بشه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

از کجا بفهمم فن دستگاه خوب و درست کار میکنه؟
اگه دستگاه هنگام اجرای بازیها بدون ایراد کار میکنه یعنی خاموشي ناگهاني یا ارور و این چیزها نداره یعنی فن داره خوب کار میکنه.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

من با نت گوشی به اینترنت کامپیوتر وصل میشم ...سرعت دانلود بالای یک مگ هست
ولی وقتی میخوام با وای فای گوشی اپدیت بازی از دستگاه دانلود کنم خیلی طول خیلی سرعتش کمه ..چطوری میشه سرعت دانلود وای فای تو کنسول رو برد بالا

دوستان وقتی میخوام ps4 رو با مبدل vga به hdmi وصل کنم تو مانیتور تصویر نمیاد...وقتی میرم تو ریست مود و میزنم تو تنظیمات ریست رزولیشن بعد این که دستگاه ریست میشه دیگه تصویر بالا نمیاد چه کار کنم؟
تا اون مرحله تصویر میاد بعد گزینه ی دومی که میزنم و ریست میشه دیگه تصویر نمیاد ممنون میشم کمک بکنین
اگر ps4 رو میخوای به مانیتوری که vga خور هست وصل کنی باید تبدیلی بگیری که کابل تغذیه داشته باشه.یدونه یو اس بی جدا واسه تغذیه دارن که به کنسول وصل میکنی.تبدیلای hdmi به vga معمولی جواب نمیده و 1 دقیقه یکبار قطع و وصل میشه.از مغازه هایی که کارشون پی اس هست بخری اونا میدونن چی بهت بدن.البته اینو بگم اکثر تبدیلا جنس خوبی ندارن و من تو 3 سال دو تا عوض کردم.
اینم نمونه هاش:
https://www.digikala.com/product/dkp-916791/مبدل-hdmi-به-vga-ای-پی-لینک-مدل-power-2

https://www.digikala.com/product/dkp-378853/مبدل-hdmi-به-vga-و-audio-مدل-mini

اگر ps4 رو میخوای به مانیتوری که vga خور هست وصل کنی باید تبدیلی بگیری که کابل تغذیه داشته باشه.یدونه یو اس بی جدا واسه تغذیه دارن که به کنسول وصل میکنی.تبدیلای hdmi به vga معمولی جواب نمیده و 1 دقیقه یکبار قطع و وصل میشه.از مغازه هایی که کارشون پی اس هست بخری اونا میدونن چی بهت بدن.البته اینو بگم اکثر تبدیلا جنس خوبی ندارن و من تو 3 سال دو تا عوض کردم.
اینم نمونه هاش:
مبدل HDMI به VGA ای پی لینک مدل Power-2

مبدل HDMI به VGA و AUDIO مدل MINI
مانیتورم یکم قدیمیه نمیدونم ج بده یا ن
flatron e1940

• Like
سلام دوستان من اکانت قانونی ظرفیت دوم بازی کال آف دیوتی مدرن وار فار خریداری کردم تا ۲ روز پیش خوب هم آفلاین بازی میکردم و هم آنلاین الان وقتی به سرور وصل میشه میخوای آنلاین بازی کنی پیعام خرید بازی میاد آفلاین هم همینطور ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان من اکانت قانونی ظرفیت دوم بازی کال آف دیوتی مدرن وار فار خریداری کردم تا ۲ روز پیش خوب هم آفلاین بازی میکردم و هم آنلاین الان وقتی به سرور وصل میشه میخوای آنلاین بازی کنی پیعام خرید بازی میاد آفلاین هم همینطور ممنون میشم راهنمایی کنید
معمولا اگر بازی دمو باشه اینجوری میشه حالا نمیدونم این بازی دمو داره یا نه
برو تو استور ببین اعتبار دلارری 0 هست یا نه حتی اگر 0.01 هم باشه پس بازی خرید شده حالا بازم مطمئن نیستم

معمولا اگر بازی دمو باشه اینجوری میشه حالا نمیدونم این بازی دمو داره یا نه
برو تو استور ببین اعتبار دلارری 0 هست یا نه حتی اگر 0.01 هم باشه پس بازی خرید شده حالا بازم مطمئن نیستم

بازی فول خریداری کردم حالا میگه باید خریداری کنی

• Like
من تازه دستگاهم رو خریدم
میخوام اکانت ظرفیت دو بخرم..چندتا سوال داشتم.
.اینجور اکانت ها خطر بن شدن کنسول رو داره؟تا کی میشه ازش استفاده کرد؟میشه تو یوزرهای دیگه کنسول ازش استفاده کرد؟چطوری میشه دانلود کرد با این سرعت داغون نت؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or