هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من تازه دستگاهم رو خریدم
میخوام اکانت ظرفیت دو بخرم..چندتا سوال داشتم.
.اینجور اکانت ها خطر بن شدن کنسول رو داره؟تا کی میشه ازش استفاده کرد؟میشه تو یوزرهای دیگه کنسول ازش استفاده کرد؟چطوری میشه دانلود کرد با این سرعت داغون نت؟
سلام خطر بن نداره
تا ابد :D
تو همه یوزرا میشه بجز یوزری که میخری
رایتل سرعتش بالا هست

سلام دوستان من اکانت قانونی ظرفیت دوم بازی کال آف دیوتی مدرن وار فار خریداری کردم تا ۲ روز پیش خوب هم آفلاین بازی میکردم و هم آنلاین الان وقتی به سرور وصل میشه میخوای آنلاین بازی کنی پیعام خرید بازی میاد آفلاین هم همینطور ممنون میشم راهنمایی کنید
برو توی اکانتی ازش دانلود زدی active as primary کن

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
اکانت هکی چنج ایمیل بن میکنه ولی اکانت چنج پسورد چی اونم بن میکنه؟

چونکه اکانت از دسترس صاحب اکانت خارج میشه ولی یه ریست پسورد میزنه برمیگرده ولی ایمیل اگه عوض بشه میره سونی شکایت میکنه

لطفا بگید

چرا هر دو دسته نمیتونم کانکت کنم به کنسول؟تا یک دسته دیگه متصل میکنم این یکی از کار می افته خاموش میشود

خ
برای وصل هارد اکسترنال به کنسول ..کنسول خودش هارد رو فرمت میکنه؟؟؟
اگر فرمت کرد میشه تو کامپیوتر استفاده کرد هارد رو؟
خیر عزیزم

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
سلام دوستان لطفا من را در مورد این سوال راهنمایی کنید
من حدود 2 سال بازی the witcher 3 را بازی کردم بعد اکانت من حک شد و مجبور شدم رمز را عوض کنم تا به اکانت دسترسی پیدا کنم ولی بعد از ورود متوجه شدم تمام سیو های من پاک شده و حتی در حافظه دستگاه هم نبود و من هم متاسفانه سیو ها را روی فلش کپی نکرده بودم آیا راهی هست که بشه سیو ها را برگرداند؟
با قسمت ساپورت سونی مطرح کنم میتوانند به من کمک کنند؟میشه خود کنسول را به لب تاب وصل کرد و یا هارد آن را و با برنامه های ریکاوری هارد سیو های از دست رفته را برگرداند؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان لطفا من را در مورد این سوال راهنمایی کنید
من حدود 2 سال بازی the witcher 3 را بازی کردم بعد اکانت من حک شد و مجبور شدم رمز را عوض کنم تا به اکانت دسترسی پیدا کنم ولی بعد از ورود متوجه شدم تمام سیو های من پاک شده و حتی در حافظه دستگاه هم نبود و من هم متاسفانه سیو ها را روی فلش کپی نکرده بودم آیا راهی هست که بشه سیو ها را برگرداند؟
با قسمت ساپورت سونی مطرح کنم میتوانند به من کمک کنند؟میشه خود کنسول را به لب تاب وصل کرد و یا هارد آن را و با برنامه های ریکاوری هارد سیو های از دست رفته را برگرداند؟
پلاس داشتی؟ اگه داشتی یه نگاه بکن ببین رو کلود ذخیره نشده.
اگه نیست فکر نکنم راه دیگه ای باشه تا جایی که میدونم

سلام دوستان برای ps4 هارد 4 ترابایت مدل دسکتاپ بهتره یا قابل حمل؟ممنون میشم جواب بدین?
دسکتاپ اگه منظورت اونایی که از برق جدا استفاده میکنن که بهتره استفاده نکنی. پرتابل یا همون قابل حمل بهتره

سلام، من قبلا هارد پلی استیشن رو به ٢ ترا ارتقا دادم. الان هارد اکسترنال ۴ ترا گرفتم و میخوام دوباره هارد ۵٠٠ گیگ قبلی رو بزارم داخل کنسول. دوباره باید از همه بازی ها روی هارد اکسترنال بکاپ بگیرم و هارد رو عوض کنم یا کپی بازی ها روی هارد اکسترنال کفایت می کنه؟ الان حدود ٢/۵ ترابایت بازی دارم و هارد دیگه ای ندارم که روش بکاپ بگیرمً چجوری با همین امکاناتی که گفتم میشه هارد رو تعویض کرد؟

• Like
Reactions: Keyvan_OvO

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or