هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

انگار یه چیزی مانع هست مثلا باتری که نمیزاره درست بشه...
همرو قطعات خالی کن دوتا قاب خالی رو هم ببند ببین چفت میشه اگر شد قاب درسته بقیه از اول بچین باطری نگاه کن باد نکرده باشه از یوتوبم کمک بگیر باز بسته کردن دسته

همرو قطعات خالی کن دوتا قاب خالی رو هم ببند ببین چفت میشه اگر شد قاب درسته بقیه از اول بچین باطری نگاه کن باد نکرده باشه از یوتوبم کمک بگیر باز بسته کردن دسته
نه نشد بردم دادمش با زور پیچگوشتی برقی چفت کردش بعد l2 r2 از کار افتاد که اونم بعد از یک ساعت درستش کرده پولشو از من میگیره :D
خرابترش میکنن بعد پول درست کردنشو ازت میگیرن
من بعد از 7 سال یه بار بردم تعمیرکار از این به بعد دیگه نمیبرم هرچی بود خودم عوض میکنم خداییش کار خودم بهتر بود تا این (:|
ممنون دوست عزیز

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
سلام من از سایت p30day بازی shadow of tomb raider رو دانلود کردم ولی از حجم شبانه پیشگامان که 140 گیگ هست تنها 120 گیگ باقی مونده و بازی 34 گیگش دانلود شده ولی باید یک سوم کم میشد اگر تعرفه داخلی به حساب بیاد برای شما هم اینجوری ؟ اصلا این سایت سرورش داخلی و شما بازی های هکی رو بیشتر از کدوم سایت دانلود میکنید و آیا تعرفه نیم بها یا یک سوم به حساب میاد ؟

• Like
دوستانی که دسته هاشون به مشکل رایج L2 و R2 میخوره یا شوک دسته برای خودش جهت میده خوب گوش کنند
تعمیرکار پول اضافه میگیره عیب میزاره و بهانه می‌کنه دسته بمونه بعدا بیا اما خودتون میتونید تعمیر کنید
۹۹ درصد مشکلات بالا اول برمیگرده به ریبون فلت دسته و دوم ذغال دسته
شما همیشه ریبون و ذغال اضافه داشته باشید بعد که به مشکل خوردید راحت عوض کنید پول مفت به تعمیرکار ندید
زیاد هم باز و بسته نکنید که جای پیچ ها هرز بشه
موفق باشید

ps4 رو ببرم بیرون توش بازی بریزن ..اون بازی ها خطر بن شدن دستگاه رو دارن؟
بیرون که بدی واست هکی میزنن الان با این قیمتا کسی ظرفیت 1 نمیزنه فقط هکی میزنن هکی هم خب شاید اکانت بالانسی یا چنج ایمیل بزنن که باعث میشه بن شه کنسولت

پیشنهادم اینه ک در اولویت کپی خور کن اگر فریمور کنسولت مناسب برای اکسپلویت هست اگر نیست از دیسک استفاده کن اگر نمیتونی خب اکانت قانونی بزن اگر قیمتش زیاده هکی بزن ولی خودت اکانتو بخر از جای مطمئن و وارد کنسول کن و بعد بده بازیاشو بنصبن واست یعنی دیتاشون رو اینجوری خطری هم نداره علاوه بر این ارزون تر هم میشه موفق باشی

• Like
Reactions: Young Tiger
اکانت پلی استیشن پلاس هفت روزه رو از کجا میشه تهیه بکنم خودم؟
بعضی از سایتها میفروشن خطری نیست اخه قیمتش کمه
تو اکانتم خود سونی زده رایگانه ولی بعد ازم پرداخت میخواد

• Like
اکانت پلی استیشن پلاس هفت روزه رو از کجا میشه تهیه بکنم خودم؟
بعضی از سایتها میفروشن خطری نیست اخه قیمتش کمه
تو اکانتم خود سونی زده رایگانه ولی بعد ازم پرداخت میخواد
پلاس هفت روزه نداریم اصلا 14 رگزه هست که الان دیگه ننیشه ساخت باید یکماهه سه ماهه یا یکساله بگیرید

• Like
Reactions: Young Tiger
پلاس هفت روزه نداریم اصلا 14 رگزه هست که الان دیگه ننیشه ساخت باید یکماهه سه ماهه یا یکساله بگیرید
شرمنده playstaison now رو میگم
تست شده کسی ببینه سرعت بازی کردن انلاین بازی های ps3 چطوریه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
شرمنده playstaison now رو میگم
تست شده کسی ببینه سرعت بازی کردن انلاین بازی های ps3 چطوریه؟
با اینترنتای توی ایران نمیشه فیبر نوری اگر داشته باشی شاید با لگ و افت فریم بتونی دسترسی داشته باشی ولی برای بازی های دانلودی سرویس خوبی هست به نسبت

سلام دوستان
بنده در مورد کنسول کمی تازه کار هستم
میشه یه اطلاعاتی در مورد انواع روش های ریختن بازی تو PS4 به بنده بدین و این که کدوم یکیشون از همه بهتر و گرون تره و میشه بازی رو راحت اپدیت کرد و بی دردسر بازی کرد با تمام DLC هاش

سلام دوستان
بنده در مورد کنسول کمی تازه کار هستم
میشه یه اطلاعاتی در مورد انواع روش های ریختن بازی تو PS4 به بنده بدین و این که کدوم یکیشون از همه بهتر و گرون تره و میشه بازی رو راحت اپدیت کرد و بی دردسر بازی کرد با تمام DLC هاش
هر روش خوبی ها و بدی هایی داره انواع روش هارو با مزیت هاش برات میگم

اولین راه اینه که کنسولت رو کپی خور کنی کاملا رایگان هست ولی باید فریمور کنسولت 6.72 ب پایین باشه و البته آنلاین هم نمیتونی بازی بکنی ولی خب یه عالمه بازی به صورت رایگان در دسترست هست

روش دوم دیسک هست که خیلی ساده هست میزاری و آنلاین و آفلاین بازی میکنی ولی خب قیمتش گرونه

روش سوم اکانت قانونی هست که قیمتش از دیسک کمتره و قانونی هست ولی خب یکم گرونه

روش چهارم اکانت هکی هست که ارزونه و باید آفلاین بازی کنی البته احتمال بن کنسولت هم هست اگر بدی به مغازه دار اکانتو بزنن ولی اگه خودت اکانتو از جای مطمئن بگیری و بعد بدی مغازه دار نصب کنه هم ارزونتر و هم مطمئن تر هست

موفق باشی

• Like
Reactions: LOTR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or