هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با سلام یه سوال داشتم یه مدل شارزر دسته PS4 و موو تو بازار هست جعبش ابیه که عکسش رو پایین قرار دادم میخواستم بدونم این مدل شارزر میتونه موو PS3 رو هم شارز کنه اخه موو PS3 و PS4 تفاوتایی با هم دارن انگار سوکتای شارزشون فرق میکنه یه مدل دیگه هم هست مثل این که جعبش قرمز و سفیده فرق این دو تا با هم چیه کدوم بهتره برای شارز موو PS3 ممنون میشم جواب بدید

Attachments

• 120032470.jpg
    120032470.jpg
    76.3 KB · مشاهده: 7
سلام من یه فیفا ۱۸ ریجن ۳ خریدم ولی دستگام ریجن ۲ هست
میتونم بازیو آپدیت کنم؟
میتونم التیمیت تیم بازی کنم؟

سلام. بله میشه بازی کرد (ریجن دستگاه مهم نیست). هم آبدیت میتونی انجام بدی هم انلاین فقط برای بازی انلاین نیاز به پلاس داری (آبدیت نیازی به پلاس نداره).

با سلام یه سوال داشتم یه مدل شارزر دسته PS4 و موو تو بازار هست جعبش ابیه که عکسش رو پایین قرار دادم میخواستم بدونم این مدل شارزر میتونه موو PS3 رو هم شارز کنه اخه موو PS3 و PS4 تفاوتایی با هم دارن انگار سوکتای شارزشون فرق میکنه یه مدل دیگه هم هست مثل این که جعبش قرمز و سفیده فرق این دو تا با هم چیه کدوم بهتره برای شارز موو PS3 ممنون میشم جواب بدید
بله میتونه شارژ کنه
همینو وقتی جعبشو باز کنی همون جعبه قرمز و سفیده داخلشه هیچ فرقی با هم ندارند اگه میخوای بخری همین جعبه آبی رو بخر داخلش هم دو تا رابط داره که میتونی دسته ps4هم باهاش شارژ کنی

• Like
Reactions: Aperture
بله میتونه شارژ کنه
همینو وقتی جعبشو باز کنی همون جعبه قرمز و سفیده داخلشه هیچ فرقی با هم ندارند اگه میخوای بخری همین جعبه آبی رو بخر داخلش هم دو تا رابط داره که میتونی دسته ps4هم باهاش شارژ کنی
خیلی ممنون از جواب شما دوست گرامی فقط یه سوال اخر مدلی از اینا وجود نداره که دو تا رابطش به دسته ps3 بخوره یا بشه یه جوری وصلشون کرد به دسته ps3؟

خیلی ممنون از جواب شما دوست گرامی فقط یه سوال اخر مدلی از اینا وجود نداره که دو تا رابطش به دسته ps3 بخوره یا بشه یه جوری وصلشون کرد به دسته ps3؟
نه نمیشه این فقط مخصوص موو هست که الان اومدن تو همین جعبه ابی دو تا رابط قرار دادند که بتونی دسته ps4 هم شارژ کنی تو همون عکسی که گذاشتی دوتا رابط روی شارژر سوار هستند که اونها در مییان بعد میتونی موو رو توش بگذاری که شارژ بشه

• Like
Reactions: Aperture
میخوام اکانت ترکیبی بگیرم بعد ک وارد کنسول کردم میدونم نباید آنلاین شم و اگر هم بشم باید dns آفلاین بزنم میشه همون موقع که dns زدم لینک بازی هارو با psx اجرا کنم؟

درود

دوستان راهی هست که بشه دسته ای که داخل کارتون بوده رو از میون دسته های دیگه با سریال نامبرش تشخیص داد ؟چند تا دسته یه جا بوده و حالا یکی ادعا داره که دسته کنسول من متعلق به اون هست - راهی هست که ثابت کنم با سریال نامبر و ...
کنسول ps4 pro
ممنون

دوستان من گیم پد رو دادم برای تعمیر امروز رفتم بگیرمش طرف نمیتونست دو قسمت گیم پدو رو هم سوار کنه یعنی کامل رو هم چفت نمیشه گفتم شاید اون نمیتونه عجله داشتم اوردمش خونه الان میبینم هر کار میکنم نمیشه خودم بالای بیست بار باز و بستش کردم همه چیزش بنظر درسته ولی کامل چفت نمیشه دسته
بنظرتون یه تیکش با یه دسته دیگه عوض نشده؟؟

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
دوستان من گیم پد رو دادم برای تعمیر امروز رفتم بگیرمش طرف نمیتونست دو قسمت گیم پدو رو هم سوار کنه یعنی کامل رو هم چفت نمیشه گفتم شاید اون نمیتونه عجله داشتم اوردمش خونه الان میبینم هر کار میکنم نمیشه خودم بالای بیست بار باز و بستش کردم همه چیزش بنظر درسته ولی کامل چفت نمیشه دسته
بنظرتون یه تیکش با یه دسته دیگه عوض نشده؟؟
عکسشو بزار

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG

Attachments

• IMG_20201019_235053.jpg
    IMG_20201019_235053.jpg
    357.2 KB · مشاهده: 19
  • IMG_20201019_235045.jpg
    IMG_20201019_235045.jpg
    303.4 KB · مشاهده: 19
  • IMG_20201019_235039.jpg
    IMG_20201019_235039.jpg