یکسلام
دوستان من ادرسم تو مشخصات(Residential Address )
California
Alaska
داده ام پس اکانتم رجین 1 هست؟ یا 2
یکسلام
دوستان من ادرسم تو مشخصات(Residential Address )
California
Alaska
داده ام پس اکانتم رجین 1 هست؟ یا 2
سلام من یه فیفا ۱۸ ریجن ۳ خریدم ولی دستگام ریجن ۲ هست
میتونم بازیو آپدیت کنم؟
میتونم التیمیت تیم بازی کنم؟
بله میتونه شارژ کنهبا سلام یه سوال داشتم یه مدل شارزر دسته PS4 و موو تو بازار هست جعبش ابیه که عکسش رو پایین قرار دادم میخواستم بدونم این مدل شارزر میتونه موو PS3 رو هم شارز کنه اخه موو PS3 و PS4 تفاوتایی با هم دارن انگار سوکتای شارزشون فرق میکنه یه مدل دیگه هم هست مثل این که جعبش قرمز و سفیده فرق این دو تا با هم چیه کدوم بهتره برای شارز موو PS3 ممنون میشم جواب بدید
خیلی ممنون از جواب شما دوست گرامی فقط یه سوال اخر مدلی از اینا وجود نداره که دو تا رابطش به دسته ps3 بخوره یا بشه یه جوری وصلشون کرد به دسته ps3؟بله میتونه شارژ کنه
همینو وقتی جعبشو باز کنی همون جعبه قرمز و سفیده داخلشه هیچ فرقی با هم ندارند اگه میخوای بخری همین جعبه آبی رو بخر داخلش هم دو تا رابط داره که میتونی دسته ps4هم باهاش شارژ کنی
نه نمیشه این فقط مخصوص موو هست که الان اومدن تو همین جعبه ابی دو تا رابط قرار دادند که بتونی دسته ps4 هم شارژ کنی تو همون عکسی که گذاشتی دوتا رابط روی شارژر سوار هستند که اونها در مییان بعد میتونی موو رو توش بگذاری که شارژ بشهخیلی ممنون از جواب شما دوست گرامی فقط یه سوال اخر مدلی از اینا وجود نداره که دو تا رابطش به دسته ps3 بخوره یا بشه یه جوری وصلشون کرد به دسته ps3؟
متودی برای psnow هست که البته رایگان نیستدوستان خرید و فروش 14روزه راه افتاده مثل اینکه
اینا چطوری میگیرن؟کسی روششو بلده؟
که یه اواتار ارزون بخری بعد بتونی تریالشو بگیری این متد رو میگی؟متودی برای psnow هست که البته رایگان نیست
ن باوکه یه اواتار ارزون بخری بعد بتونی تریالشو بگیری این متد رو میگی؟
عکسشو بزاردوستان من گیم پد رو دادم برای تعمیر امروز رفتم بگیرمش طرف نمیتونست دو قسمت گیم پدو رو هم سوار کنه یعنی کامل رو هم چفت نمیشه گفتم شاید اون نمیتونه عجله داشتم اوردمش خونه الان میبینم هر کار میکنم نمیشه خودم بالای بیست بار باز و بستش کردم همه چیزش بنظر درسته ولی کامل چفت نمیشه دسته
بنظرتون یه تیکش با یه دسته دیگه عوض نشده؟؟
انگار یه چیزی مانع هست مثلا باتری که نمیزاره درست بشه...عکسشو بزار