هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان راهی برای تشخیص دادن اکانت ظرفیت یک و هکی هست؟
چون من کنسول ندارم میخاستم بدونم وقتی مثلا اکانت ظرفیت یک میخری اول بازیو میریزی تو هارد بعد به اکانت وصل میشی و آفلاین میکنی؟ بعدشم مثلا یه بازی دیگه بخای اضافه کنی اون بازی قبلیت که ظرفیت یک بود به محض انلاین شدن میپره؟

• Like
Reactions: Bizhanl
دوستان پلاس 1 و 3 و 12 ماهه روسیه بگیرم و اکتیو بکنم رو همه اکانتها شیر میشه دیگه؟
زبان بازی های پلاس روسی میشه یا انگلیسیه؟
زبانشو نمیدونم ولی هر ریجنی بگیری شیر میشه، قیمت چنده؟

• Like
Reactions: Bizhanl and ehsas1
دوستان یک هارد پر از دیتای بازی دارم می خوام دیتا ها رو کپی کنم روی هارد PS4 ولی فقط انتقال دیتای بازی داره و اگر بزنم کلا بازی رو از روی هارد اکسترنال میبره روی هارد اینترنال ( CUT میکنه )
من می خوام روی هر دو هارد داشته باشیم دیتای بازی رو ( یعنی دیتا رو کپی کنم نه کات )
راهنمایی میفرمایید

• Like
بچه ها چرا یکی نیست یه جواب درستو حسابی بده
الان به فرض دیتای بازیو از نت دانلود کردیم اکانت ظرفیت 1 اون بازیو اکتیو کردیم و آفلاین کردیم
مثلا 2 هفته بعد بخاییم یه بازی ظرفیت 1 دیگه اضافه کنیم اون بازیه قبلی از کار میفته؟
یکی میگه میفته یکی میگه نه گیج شدم

• Like
الان به فرض دیتای بازیو از نت دانلود کردیم اکانت ظرفیت 1 اون بازیو اکتیو کردیم و آفلاین کردیم
مثلا 2 هفته بعد بخاییم یه بازی ظرفیت 1 دیگه اضافه کنیم اون بازیه قبلی از کار میفته؟
سلام. آرامش خودتو حفظ کن :D
اگه ظرفیت 1 (آفلاین) میگیری نباید آنلاین شی، درجا قفل میشه.
اون حالت آنلاین شدن برای ظرفیت دو و سه مجازه.
==
سوال اولت تو پست قبلی با اینی که الان پرسیدی فرق داره. راه تشخیص ظرفیت1 از هکی رو نمیدونم. ولی کارکردشون :
اکانت های هکی از همون ظرفیت 2 ( آنلاین/آفلاین | همونی که دوستمون بالا توضیح داد) استفاده میکنند با این تفاوت که برخلاف اکانت قانونی اجازه صاحب اکانت رو نداری، بنابراین هرلحظه ممکنه از اکتیو شما خارج شده باشه و وقتی آنلاین بشی بپره.

• Like
Reactions: tokio_hotel
دوستان برا منی ک تو این نسل کنسول نداشتم و با توجه به اومدن چند ماه دیگه کنسولهای جدید خریدنps4 عاقلانه هستش ؟
وضعیت هک و بازی هاش چجوری هستش و اینکه قیمت دسته دوم کنسول چقدر هستش
و بطور کلی فرق مدل معمولی با پرو تو چی هستش و ارزش خرید داره اصلا مدل پرو ؟چه امکاناتی باخودش داره
بنظرم بخر چون واقعا سونی انحصاریهایی خوبی داره وقرار تا 4سال دیگه کنسول رو ساپورت کنه
اگه تلویزیون 4kداری مدل پرو رو بگیر بهتره

• Smile
اره قفل میشه.تنها راهش اینه که همه ظرفیت 1 هارو یکجا بریزی بعد نتو قطع کنی

سلام
دوستان می شود هم بازی ها را به صورت ظریفیت 1و 2 نصب کرد مثلا می خواهم بازهی های Red Dead Redemption 2 و fifa21 به صورت ظرفیت 2 باشه و چندتا بازی دیگه به صورت ظرفیت 1
جفتشو با هم دیتا بزن و بعدش نتو قطع کن.ولی دیگه کنسول نباید به نت قطع بشه وگرنه اون ظرفیت یکه قفل میشه

دوستان سرعت دانلود من از استور کم هستش یا برای همه اینجوریه؟ علاوه بر سرعت پایین هر 20 یا 30 مگ یک توقفی داره کلا... اینترنت آسیاتک دارم از وقتی نت گرفتم دانلود پلی استیشن اذیت میکنه

• Like
دوستان سرعت دانلود من از استور کم هستش یا برای همه اینجوریه؟ علاوه بر سرعت پایین هر 20 یا 30 مگ یک توقفی داره کلا... اینترنت آسیاتک دارم از وقتی نت گرفتم دانلود پلی استیشن اذیت میکنه
من والا توقف ندیدم با همراه اول سرعت پایینه ولی توقف نداره من رایتل میزنم عالیه بهتون پیشنهاد میکنم

• Like
Reactions: Vahid67

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or