زبانشو نمیدونم ولی هر ریجنی بگیری شیر میشه، قیمت چنده؟دوستان پلاس 1 و 3 و 12 ماهه روسیه بگیرم و اکتیو بکنم رو همه اکانتها شیر میشه دیگه؟
زبان بازی های پلاس روسی میشه یا انگلیسیه؟
چه مدته میخوای؟زبانشو نمیدونم ولی هر ریجنی بگیری شیر میشه، قیمت چنده؟
سلام. آرامش خودتو حفظ کنبچه ها چرا یکی نیست یه جواب درستو حسابی بده
الان به فرض دیتای بازیو از نت دانلود کردیم اکانت ظرفیت 1 اون بازیو اکتیو کردیم و آفلاین کردیم
مثلا 2 هفته بعد بخاییم یه بازی ظرفیت 1 دیگه اضافه کنیم اون بازیه قبلی از کار میفته؟
یکی میگه میفته یکی میگه نه گیج شدم
بنظرم بخر چون واقعا سونی انحصاریهایی خوبی داره وقرار تا 4سال دیگه کنسول رو ساپورت کنهدوستان برا منی ک تو این نسل کنسول نداشتم و با توجه به اومدن چند ماه دیگه کنسولهای جدید خریدنps4 عاقلانه هستش ؟
وضعیت هک و بازی هاش چجوری هستش و اینکه قیمت دسته دوم کنسول چقدر هستش
و بطور کلی فرق مدل معمولی با پرو تو چی هستش و ارزش خرید داره اصلا مدل پرو ؟چه امکاناتی باخودش داره
اره قفل میشه.تنها راهش اینه که همه ظرفیت 1 هارو یکجا بریزی بعد نتو قطع کنیبچه ها چرا یکی نیست یه جواب درستو حسابی بده
الان به فرض دیتای بازیو از نت دانلود کردیم اکانت ظرفیت 1 اون بازیو اکتیو کردیم و آفلاین کردیم
مثلا 2 هفته بعد بخاییم یه بازی ظرفیت 1 دیگه اضافه کنیم اون بازیه قبلی از کار میفته؟
یکی میگه میفته یکی میگه نه گیج شدم
جفتشو با هم دیتا بزن و بعدش نتو قطع کن.ولی دیگه کنسول نباید به نت قطع بشه وگرنه اون ظرفیت یکه قفل میشهسلام
دوستان می شود هم بازی ها را به صورت ظریفیت 1و 2 نصب کرد مثلا می خواهم بازهی های Red Dead Redemption 2 و fifa21 به صورت ظرفیت 2 باشه و چندتا بازی دیگه به صورت ظرفیت 1
ممنون کسی از دوستان یک جای مطمن برای خرید اکانت ظرفیت 1و 2 تو شیراز نمی شناسه؟جفتشو با هم دیتا بزن و بعدش نتو قطع کن.ولی دیگه کنسول نباید به نت قطع بشه وگرنه اون ظرفیت یکه قفل میشه
از سایت یا کانال بگیر مغازه برای اک قانونی نرو فقط بر همی برو دوستم مغازه رفت هکی ب عنوان قانونی بش دادنممنون کسی از دوستان یک جای مطمن برای خرید اکانت ظرفیت 1و 2 تو شیراز نمی شناسه؟
من والا توقف ندیدم با همراه اول سرعت پایینه ولی توقف نداره من رایتل میزنم عالیه بهتون پیشنهاد میکنمدوستان سرعت دانلود من از استور کم هستش یا برای همه اینجوریه؟ علاوه بر سرعت پایین هر 20 یا 30 مگ یک توقفی داره کلا... اینترنت آسیاتک دارم از وقتی نت گرفتم دانلود پلی استیشن اذیت میکنه