هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با سلام
افا من یه ps4سری 1216فت میخوام بگیرم 3 تومن با یه دسته 2تام کنارش دسته هست عکس میزارم بگین کدوم بهتره بردارمش
بعد ورژنشم زیر 5 هستش هارد 1ترا
ارزش داره این قیمت؟
بعد یه سوالیم من اگه دیسک فیفا 18 بندازم دستگاه خودش اپدیت میشه به 5.05؟
فت 3 تومن یکم زیاده بنظرم...
بله تو خود دیسک بازی ها آپدیت مد نظر وجود داره.

فت 3 تومن یکم زیاده بنظرم...
بله تو خود دیسک بازی ها آپدیت مد نظر وجود داره.
۱.چند باشه خوبه؟
۲.بعد سری جدید فت همون ۱۲ اینا که مشکلی ندارن؟
۳.اسلیم خیلی بهتر از فته؟ بعد ارزش داره برای پرو هزینه کنیم؟
۴.اپدیت ۵.۰۵ جدا گرفتم یه بازی ۱۸ گرفتم برای تست دامپ با دیسک اپدیت کنم یا جدا!؟
۵.توش چنتا بازی اکانتی داره من چنتا اکانتو پاکیدم تمیزش کنم بازیا قفل شد خلاصه چنتا دیگش موندن اگه اپدیت بعد هک کنم میمونن بازی ها؟

Attachments

• IMG_20190112_144138.jpg
    IMG_20190112_144138.jpg
    244.7 KB · مشاهده: 22
  • IMG_20190112_144203.jpg
    IMG_20190112_144203.jpg
    243.2 KB · مشاهده: 22
دوستان گیرم بین بلادبورن و ویچر کدوم بهتره بازیش؟
من بیشتر بازیهای اوپن ورد و فیفا و جنگی بازی کردم.این سبکی بازی نکردم.یه توضیح بدین ممنون میشم.

۳.اسلیم خیلی بهتر از فته؟ بعد ارزش داره برای پرو هزینه کنیم؟
۴.اپدیت ۵.۰۵ جدا گرفتم یه بازی ۱۸ گرفتم برای تست دامپ با دیسک اپدیت کنم یا جدا!؟
۵.توش چنتا بازی اکانتی داره من چنتا اکانتو پاکیدم تمیزش کنم بازیا قفل شد خلاصه چنتا دیگش موندن اگه اپدیت بعد هک کنم میمونن بازی ها؟
سلام.
سوالات مربوط به هک 5.05 رو تو موضوعات مربوطه بپرسید تا کمک بگیرید:
این اولیه تاپیک شلوغ تریه.
آموزش هک PS4 Jailbreak
سوالات، مشکلات و بحث پیرامون هک PS4
پرسش و پاسخ جلبریک PS4
موفق باشید.

• Like
Reactions: Mehrdad092000
دوستان گیرم بین بلادبورن و ویچر کدوم بهتره بازیش؟
من بیشتر بازیهای اوپن ورد و فیفا و جنگی بازی کردم.این سبکی بازی نکردم.یه توضیح بدین ممنون میشم.
بلادبورن واقعاً سخته. اگر سری سولز رو بازی کرده باشی میدونی چی میگم. اگر از سختی و تکرار کردن مثلاً یه مرحله حداقل 50 60 بار (اینو به خاطر این گفتم که گفتی این سبکی بازی نکردی وگرنه ممکنه کمتر هم طول بکشه) لذت میبری و مشکلی باهاش نداری، قطعاً بلادبورن بگیر.
از طرف دیگه اگر از یه داستان سر راست و مفهومی و درگیر کننده، محیط‎های متنوع و روشن، جهان خیلی خیلی بزرگ و دیگر ویژگی‎های یه بازی نقش آفرینی بیشتر از سختیش خوشت میاد، قطعاً ویچر رو انتخاب کن.
اگر ویچر رو انتخاب کردی، حتماً نسخه کامل بگیر چون بسته‎های الحاقیش خیلی عالین و حیفه از دست بدی. گرچه اولد هانترز از بلادبورن هم خیلی خوبه پیشنهاد میدم اگر هر کدوم رو گرفتی، نسخه کامل بگیری.

سلام چند ماه هست که ps4 وسط بازی خاموش میشه مثل وقتی که از برق میکشی کابل برقشو عوض کنم مشکل حل میشه؟
(مدل fat هست)
داداش خیلی سوال کلی ای پرسیدی
مثه اینه بگی ماشینم خوب حرکت نمی کنه؛ لاستیکشو عوض کنم مشکل حل می شه!؟ (اگه مشکلش پنچری باشه حل می شه)
کابل هم همینجوره باید ببینی مشکل از کجاست
رو هوا که نمی شهگفت کابلو عوض کن درست می شه

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

• Like
Reactions: Moji12375
داداش خیلی سوال کلی ای پرسیدی
مثه اینه بگی ماشینم خوب حرکت نمی کنه؛ لاستیکشو عوض کنم مشکل حل می شه!؟ (اگه مشکلش پنچری باشه حل می شه)
کابل هم همینجوره باید ببینی مشکل از کجاست
رو هوا که نمی شهگفت کابلو عوض کن درست می شه

Sent from my LG-H860 using Tapatalk
مشکلو حالا چجوری پیدا کنم؟

سلام.دوستان یه سوال داشتم میشه راهنماییم کنید.من نسخه هکی بازی horizon comlete edition نصب کردم و تا اخر رفتم.الان dlc frozen wild هرچی میگردم نیست.تو قسمت extra هم نیست.مگه تو این نسخه بازی dlc frozen wild موجود نیست.یا نسخه هکی بازی که من ریختم مشکل داره؟

سلام.دوستان یه سوال داشتم میشه راهنماییم کنید.من نسخه هکی بازی horizon comlete edition نصب کردم و تا اخر رفتم.الان dlc frozen wild هرچی میگردم نیست.تو قسمت extra هم نیست.مگه تو این نسخه بازی dlc frozen wild موجود نیست.یا نسخه هکی بازی که من ریختم مشکل داره؟
سلام . من اینو بازی نکردم ، امکان داره در نسخه complete بصورت یکجا بازی و dlc رو همزمان بازی کرده باشید ، مپ نسخه عادی و دی ال سی رو تو اینترنت سرچ کنید یا درخت skill رو سرچ کنید معلوم میشه.
-
مسایل مربوط به هک 5.05 باید تو تاپیک های خودش بپرسید که بهتر نتیجه بگیرید.
آموزش هک PS4 Jailbreak
سوالات، مشکلات و بحث پیرامون هک PS4
پرسش و پاسخ جلبریک PS4
موفق باشید.

• Like
Reactions: vivaz360
سلام

آی دی PSN یکی از دوستام هک شده، بعد اومدن پسورد و عوض کردن، با ساپورت سونی که صحبت کرده گفتن حتما باید با پشتیبانی تلفنی صحبت کنید برای رفع این مشکل! راه دیگه ای نداره برای درست شدنش؟

سلام

آی دی PSN یکی از دوستام هک شده، بعد اومدن پسورد و عوض کردن، با ساپورت سونی که صحبت کرده گفتن حتما باید با پشتیبانی تلفنی صحبت کنید برای رفع این مشکل! راه دیگه ای نداره برای درست شدنش؟
بهترین راهنمایی رو خود بخش پشتیبانی سونی بهت کرده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or