Blood Brothers
کاربر سایت
والا بستگی به نوع کنسول دارهموقع اجرای اسپایدرمن فنش روشن بشه طبیعی نیست ؟
برای خود من که آخرین مدل Fat ـه کلا تو هیچ بازی ـی فنش صدای زیادی نمیده
والا بستگی به نوع کنسول دارهموقع اجرای اسپایدرمن فنش روشن بشه طبیعی نیست ؟
دورد بر شمادرود
دوستان دسته های غیررسمی سونی ک شرکت های مختلف برای ps4 منتشر کردند میشه بعنوان دسته اصلی استفاده کرد؟
سلام
یک ماهه ps4 اسلیم گرفتم . هیچی نشده کلید های جهتی ( بالا و پایین) دسته ای که با خود ps4 بوده یه جورایی خراب شده ؟!!!
یعنی یه ساعت کار می کنه و یه ساعت چه تو منو اصلی و چه تو بازی کار نمی کنه . والا نه ضربه خورده نه بچه هستم که بدجوری باهاش کار کرده باشم نه زیاد بازی می کنم ( تهش روزی 3 ساعت فیفا)
یعنی دسته چینی ها برای پی سی کارکردشون از این بیشتره
الان تو نت سرچ کردم گفتن شاید از ریبون لیاط زیر ذغال دسته باشه که خراب شده .
می دونم که این کنسول ها چون سونی نمایندگی نداره بعد خوردن تعرفه گمرکی وارد می کنن ، الان رو جعبه خود ps4 که خریدم و ریجن دو هست زیر جعبه نوشته ساخت چین ؟ یعنی چی ؟
شما هیچ قطعه الکترونیکی (از بزرگ ترین هاش گرفته مثل لپ تاپ و گوشی و کنسول تا کوچیکترین قطعه ش مثل مقاومت و ترانزیستور و...) پیدا نمی کنی که ساخت چین نباشهسلام
یک ماهه ps4 اسلیم گرفتم . هیچی نشده کلید های جهتی ( بالا و پایین) دسته ای که با خود ps4 بوده یه جورایی خراب شده ؟!!!
یعنی یه ساعت کار می کنه و یه ساعت چه تو منو اصلی و چه تو بازی کار نمی کنه . والا نه ضربه خورده نه بچه هستم که بدجوری باهاش کار کرده باشم نه زیاد بازی می کنم ( تهش روزی 3 ساعت فیفا)
یعنی دسته چینی ها برای پی سی کارکردشون از این بیشتره
الان تو نت سرچ کردم گفتن شاید از ریبون لیاط زیر ذغال دسته باشه که خراب شده .
می دونم که این کنسول ها چون سونی نمایندگی نداره بعد خوردن تعرفه گمرکی وارد می کنن ، الان رو جعبه خود ps4 که خریدم و ریجن دو هست زیر جعبه نوشته ساخت چین ؟ یعنی چی ؟
سلام دوستان....من چند تا بازی برای ps4 ظرفیتی(ظرفیت 1)گرفتم...راهی هست که بازی ها رو بدون این که قفل بشن آپدیت کنم؟؟؟؟
سلام دوستان....من چند تا بازی برای ps4 ظرفیتی(ظرفیت 1)گرفتم...راهی هست که بازی ها رو بدون این که قفل بشن آپدیت کنم؟؟؟؟
فک میکنم فقط از لحاظ گرافیکی تغییر داشته. هر دو نسخه یکی هست، فقط دومی یه سری پول و این جور چیزا هم داره برای آنلاین بازی کردن.نمیدونم این سوال جاش اینجا هست یا نه ولی دوستان جی تی ای باز لطفا کمکم کنن.من تو ps3 دو بار تقریبا gta رو تموم کردم.میخواستم بدونم
ارزش داره برای ps4 هم بخرمش؟بخش آفلاینش فرقی داره با نسخه ی ps3?
سوال بعدیم اینه اگه بخوام بخرم توی استور چند تا گزینه دیدم.یکیش خود بازی بود که الان 15 دلار شده اون بخش آنلاین هم داره؟
یه دونه هم تو استور دیدم 40 دلار آنلاین پرمیمومه این چه فرقی داره با نسخه ی اصلی؟
در کل لطف میکنین اگه کمک کنین تو این زمینه
سلام.با سلام
می خواستم بدونم چه کارهایی باعث میشه که امکان هک شدن آیدی PS4 وجود داشته باشه؟ و چجوری میشه از هک شدن جلوگیری کرد ؟
و اینکه توی محیط های عمومی آیدی PS4 خودتون رو برای پیدا کردن همبازی در بازی های آنلاین بزارید خطری داره یا نه ؟
ممنون