هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
یک ماهه ps4 اسلیم گرفتم . هیچی نشده کلید های جهتی ( بالا و پایین) دسته ای که با خود ps4 بوده یه جورایی خراب شده ؟!!!
یعنی یه ساعت کار می کنه و یه ساعت چه تو منو اصلی و چه تو بازی کار نمی کنه . والا نه ضربه خورده نه بچه هستم که بدجوری باهاش کار کرده باشم نه زیاد بازی می کنم ( تهش روزی 3 ساعت فیفا)
یعنی دسته چینی ها برای پی سی کارکردشون از این بیشتره
الان تو نت سرچ کردم گفتن شاید از ریبون لیاط زیر ذغال دسته باشه که خراب شده .

می دونم که این کنسول ها چون سونی نمایندگی نداره بعد خوردن تعرفه گمرکی وارد می کنن ، الان رو جعبه خود ps4 که خریدم و ریجن دو هست زیر جعبه نوشته ساخت چین ؟ یعنی چی ؟

x5rk_۲۰۱۹۰۱۰۳_۲۲۵۰۴۲.jpg

yiw5_۲۰۱۹۰۱۰۳_۲۲۵۰۰۹.jpg

سلام
یک ماهه ps4 اسلیم گرفتم . هیچی نشده کلید های جهتی ( بالا و پایین) دسته ای که با خود ps4 بوده یه جورایی خراب شده ؟!!!
یعنی یه ساعت کار می کنه و یه ساعت چه تو منو اصلی و چه تو بازی کار نمی کنه . والا نه ضربه خورده نه بچه هستم که بدجوری باهاش کار کرده باشم نه زیاد بازی می کنم ( تهش روزی 3 ساعت فیفا)

می دونم که این کنسول ها چون سونی نمایندگی نداره بعد خوردن تعرفه گمرکی وارد می کنن ، الان رو جعبه خود ps4 که خریدم و ریجن دو هست زیر جعبه نوشته ساخت چین ؟ یعنی چی ؟

x5rk_۲۰۱۹۰۱۰۳_۲۲۵۰۴۲.jpg

yiw5_۲۰۱۹۰۱۰۳_۲۲۵۰۰۹.jpg

تمام کنسول ها ساخت چین هستند ربطی به ریجن نداره

• Like
Reactions: saeed_sg and zerio
سلام

x5rk_۲۰۱۹۰۱۰۳_۲۲۵۰۴۲.jpg

yiw5_۲۰۱۹۰۱۰۳_۲۲۵۰۰۹.jpg
شما هیچ قطعه الکترونیکی (از بزرگ ترین هاش گرفته مثل لپ تاپ و گوشی و کنسول تا کوچیکترین قطعه ش مثل مقاومت و ترانزیستور و...) پیدا نمی کنی که ساخت چین نباشه
هر چی بهت گفتن ساخت فلان کشوره مطمئن باش دروغ می گن می خوان گرون تر بفروشن

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

• Like
Reactions: saeed_sg and zerio
سلام دوستان
راستش الان چند روزه که من با بخش مسیج های پلی استیشن مشکل دارم. مسیج ها برام نشون داده نمیشن هیچی، ولی نوتیفیکیشن برام میاد که از فلان یوزر پیام داری ولی وقتی روش میزنم از بخش مسیج پرتم میکنه بیرون :D
با وی پی ان و app گوشی هم تست کردم ولی بازم همینطوری هست. امروز متوجه شدم که پیام هم اگه به کسی بفرستم براش فرستاده نمیشه. تنها راه ارتباطیم همون پارتیه فقط :D
نمیدونم کسی تاحالا این مشکل براش بوجود اومده ؟ ممنون میشم اگه پیشنهاد یا راهنمایی دارین بگین %%-

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
نمیدونم این سوال جاش اینجا هست یا نه ولی دوستان جی تی ای باز لطفا کمکم کنن.من تو ps3 دو بار تقریبا gta رو تموم کردم.میخواستم بدونم
ارزش داره برای ps4 هم بخرمش؟بخش آفلاینش فرقی داره با نسخه ی ps3?
سوال بعدیم اینه اگه بخوام بخرم توی استور چند تا گزینه دیدم.یکیش خود بازی بود که الان 15 دلار شده اون بخش آنلاین هم داره؟
یه دونه هم تو استور دیدم 40 دلار آنلاین پرمیمومه این چه فرقی داره با نسخه ی اصلی؟
در کل لطف میکنین اگه کمک کنین تو این زمینه

نمیدونم این سوال جاش اینجا هست یا نه ولی دوستان جی تی ای باز لطفا کمکم کنن.من تو ps3 دو بار تقریبا gta رو تموم کردم.میخواستم بدونم
ارزش داره برای ps4 هم بخرمش؟بخش آفلاینش فرقی داره با نسخه ی ps3?
سوال بعدیم اینه اگه بخوام بخرم توی استور چند تا گزینه دیدم.یکیش خود بازی بود که الان 15 دلار شده اون بخش آنلاین هم داره؟
یه دونه هم تو استور دیدم 40 دلار آنلاین پرمیمومه این چه فرقی داره با نسخه ی اصلی؟
در کل لطف میکنین اگه کمک کنین تو این زمینه
فک میکنم فقط از لحاظ گرافیکی تغییر داشته. هر دو نسخه یکی هست، فقط دومی یه سری پول و این جور چیزا هم داره برای آنلاین بازی کردن.

با سلام
می خواستم بدونم چه کارهایی باعث میشه که امکان هک شدن آیدی PS4 وجود داشته باشه؟ و چجوری میشه از هک شدن جلوگیری کرد ؟
و اینکه توی محیط های عمومی آیدی PS4 خودتون رو برای پیدا کردن همبازی در بازی های آنلاین بزارید خطری داره یا نه ؟
ممنون

با سلام
می خواستم بدونم چه کارهایی باعث میشه که امکان هک شدن آیدی PS4 وجود داشته باشه؟ و چجوری میشه از هک شدن جلوگیری کرد ؟
و اینکه توی محیط های عمومی آیدی PS4 خودتون رو برای پیدا کردن همبازی در بازی های آنلاین بزارید خطری داره یا نه ؟
ممنون
سلام.
یه رمز مناسب اگه بذارید احتمالش خیلی میاد پایین.
برای محکم کاری میتونید تایید دو مرحله ای شماره تلفن همراه رو فعال کنید که اینجوری همیشه باید اون سیم کارت رو دم دست داشته باشید.
به اشتراک گذاشتنش خطری نداره.

• Like
Reactions: dargon9090
با سلام
افا من یه ps4سری 1216فت میخوام بگیرم 3 تومن با یه دسته 2تام کنارش دسته هست عکس میزارم بگین کدوم بهتره بردارمش
بعد ورژنشم زیر 5 هستش هارد 1ترا
ارزش داره این قیمت؟
بعد یه سوالیم من اگه دیسک فیفا 18 بندازم دستگاه خودش اپدیت میشه به 5.05؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or