هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

در حالت رست مود بازیهام دانلود میشه ولی دسته شارژ نمیشه یا اگه بشه هم خیلی کم شارژ میشه.مشکل از چیه؟
دسته در همه حال ، حداکثر 2 ساعت طول میکشه تا شارژ شه.
این قسمت هم باید تنظیم کنید که چندساعت درگاه usb فعال باشه ، شاید مشکل برطرف شد.
To charge while the system is in rest mode, select an option other than [Off] in
icon_settings.png
(Settings) > [Power Saving Settings] > [Set Features Available in Rest Mode] > [Supply Power to USB Ports].

• Like
Reactions: rabin88
دسته در همه حال ، حداکثر 2 ساعت طول میکشه تا شارژ شه.
این قسمت هم باید تنظیم کنید که چندساعت درگاه usb فعال باشه ، شاید مشکل برطرف شد.
To charge while the system is in rest mode, select an option other than [Off] in
icon_settings.png
(Settings) > [Power Saving Settings] > [Set Features Available in Rest Mode] > [Supply Power to USB Ports].
ممنون از شما.اون گزینه off بود که رفتم عوضش کردم و گذاشتم روی 3 ساعت

• Like
Reactions: saeed_sg
سلام دوستان
روی هر کنسول حداکثر چند تا اکانت میشه اکتیو کرد ؟ منظور تو اون اول کاری که کنسول رو روشن میکنی و باید یکی از اکانت ها رو انتخاب کنی و وارد صفحه اصلی کنسول بشی میخواستم بدونم چند تا میتونه اکانت باشه
قبلا شنیده بودم 14_15 تا اکانت میشه اکتیو کرد رو کنسول
فقط آیا اکانت خودمون هم حساب میشه بینشون یا حساب نیست ؟
ممنون

سلام دوستان
روی هر کنسول حداکثر چند تا اکانت میشه اکتیو کرد ؟ منظور تو اون اول کاری که کنسول رو روشن میکنی و باید یکی از اکانت ها رو انتخاب کنی و وارد صفحه اصلی کنسول بشی میخواستم بدونم چند تا میتونه اکانت باشه
قبلا شنیده بودم 14_15 تا اکانت میشه اکتیو کرد رو کنسول
فقط آیا اکانت خودمون هم حساب میشه بینشون یا حساب نیست ؟
ممنون

کلا با اکانت خودتون ۱۶ تا میشه ساخت

• Like
Reactions: saeed_sg
شما یه دونه اکانت قانونی اگه خودت بگیری می تونی روی 3 تا کنسول استفاده کنی همزمان
اولی فقط آفلاین(به اینترنت وصل شی بازی قفل می شه)
دومی هم آنلاین هم آفلاین
سومی فقط آنلاین (اینترنت نداشته باشی بازی ها باز نمی شه)

Sent from my LG-H860 using Tapatalk
ممنون دوست عزیز
حالا راهش چجوریه
من الان یدونه اکانت دارم روی اولی ودومی هست بدون مشکل چجوری باید 3 تاش کنم

ممنون دوست عزیز
حالا راهش چجوریه
من الان یدونه اکانت دارم روی اولی ودومی هست بدون مشکل چجوری باید 3 تاش کنم
شما اکانت A رو روی دستگاه 1 اکتیو میکنی. بازی رو میریزی. بعد دیگه اون دستگاه رو به اینترنت وصل نمیکنی. میری تو سایت سونی، از اونجا دستگاه 1 رو دی اکتیو میکنی. بعد اکانت A رو میریزی رو دستگاه 2 و اکتیو میکنی و بازی رو میریزی. بعد یه اکانت دیگه میسازی(B) رو همون دستگاه و بازی رو با اکانت B بازی میکنی. بعد دوباره اکانت A رو روی دستگاه 3 میریزی و بازی رو میریزی و همیشه توی خود همون اکانت A آنلاین بازی میکنی.

• Like
Reactions: saeed_sg and feed
شما اکانت A رو روی دستگاه 1 اکتیو میکنی. بازی رو میریزی. بعد دیگه اون دستگاه رو به اینترنت وصل نمیکنی. میری تو سایت سونی، از اونجا دستگاه 1 رو دی اکتیو میکنی. بعد اکانت A رو میریزی رو دستگاه 2 و اکتیو میکنی و بازی رو میریزی. بعد یه اکانت دیگه میسازی(B) رو همون دستگاه و بازی رو با اکانت B بازی میکنی. بعد دوباره اکانت A رو روی دستگاه 3 میریزی و بازی رو میریزی و همیشه توی خود همون اکانت A آنلاین بازی میکنی.
بسیار ممنون از شما ومثال خوبتون
اگر زمانی به اکانت a بازی اضافه کنم راهی داره که دوباره این مراحل رو برم و بازی جدید هم به دستگاه 1 اضافه بشه یا حد اقل باید 6 ماه بگزره ازین داستان تا بتونم این مراحل رو برم

در مورد انتقال دیتای بازی ها بهترین گزینه کدومه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: EL-BARTO
سل
اگر زمانی به اکانت a بازی اضافه کنم راهی داره که دوباره این مراحل رو برم و بازی جدید هم به دستگاه 1 اضافه بشه یا حد اقل باید 6 ماه بگزره ازین داستان تا بتونم این مراحل رو برم

سلام
بهترین راه اینه که هر چی که میخوای روی دستگاه 1 بریزی رو بریزی و حتما هم قبل دی اکتیو از سایت دیتارو انتقال بده که بعد به مشکل بر نخوری

• Like
Reactions: feed
همین طور که دوستمون گفتن بهترین راه انتقال همه بازی ها قبل اینکه آفلاین بشی هست.
اما حالا شاید در آینده یه بازی جدید بیاد و شما بخوای اضافه اش کنی به اکانت که کار یکم سختیه. شما باید با اکانت A که روی دستگاه 3 هست بازی رو بخری و دانلود کنی. بازی خود به خود به لیست دانلود دستگاه 2 هم اضافه میشه. اما دستگاه 1 نمیتونه استفاده کنه چون آفلاینه. حالا شما اگه بخوای این بازی رو روی دستگاه 1 هم داشته باشی باید اکانت رو روی دستگاه 2 دی اکتیو کنی. بری روی دستگاه 1 اکتیو کنی بازی رو به لیست دانلود اضافه کنی و دانلودش کنی و بعد دوباره افلاین بشی. بری توی سایت و دستگاه 1 رو دی اکتیو کنی. که هر 6 ماه امکان پذیر هست فک کنم.
در مورد انتقال دیتا هم به نظر من بهترین گزینه PSX Download Helper هس که اموزشش توی انجمنه. دیتاشو خودت میتونی با کامپیوتر دانلود کنی یا بری بعضی مغازه ها برات بریزن روی هارد. من مشهد هستم و از فروشگاه پیکسل تهیه میکنم که بسیار خوب کار میکنن تو این زمینه. البته میتونی بسته شبانه همراه اول هم بگیری و با اون دانلود کنی که خیلی سرعت دانلودش بالاس.

• Like
Reactions: feed
همین طور که دوستمون گفتن بهترین راه انتقال همه بازی ها قبل اینکه آفلاین بشی هست.
اما حالا شاید در آینده یه بازی جدید بیاد و شما بخوای اضافه اش کنی به اکانت که کار یکم سختیه. شما باید با اکانت A که روی دستگاه 3 هست بازی رو بخری و دانلود کنی. بازی خود به خود به لیست دانلود دستگاه 2 هم اضافه میشه. اما دستگاه 1 نمیتونه استفاده کنه چون آفلاینه. حالا شما اگه بخوای این بازی رو روی دستگاه 1 هم داشته باشی باید اکانت رو روی دستگاه 2 دی اکتیو کنی. بری روی دستگاه 1 اکتیو کنی بازی رو به لیست دانلود اضافه کنی و دانلودش کنی و بعد دوباره افلاین بشی. بری توی سایت و دستگاه 1 رو دی اکتیو کنی. که هر 6 ماه امکان پذیر هست فک کنم.
در مورد انتقال دیتا هم به نظر من بهترین گزینه PSX Download Helper هس که اموزشش توی انجمنه. دیتاشو خودت میتونی با کامپیوتر دانلود کنی یا بری بعضی مغازه ها برات بریزن روی هارد. من مشهد هستم و از فروشگاه پیکسل تهیه میکنم که بسیار خوب کار میکنن تو این زمینه. البته میتونی بسته شبانه همراه اول هم بگیری و با اون دانلود کنی که خیلی سرعت دانلودش بالاس.
تشکر مجدد از پاسخ خوبتون
مسئله اکانت رو کاملا متوجه شدم
برای دیتا الان روی یک و 2 دیتا هستش از روی خود کنسول میتونم کپی کنم روی هارد اکسترنال بعد بریزم روی 3 و ادامه ماجرا؟

• Like
Reactions: EL-BARTO
سلام اقا ما دستگاه رو بعده شیش ماه روشن کردیم و بشینیم یکم بازی کنیم ولی مسله اینکه صدا هلیکوپتر میده وقتی میرم تو بازیها! مشکل چیه ؟ چه راه حلی دارین؟
کنسول رو ایستاده بذارم جریان هوا بهتر نمیشه ؟

سلام اقا ما دستگاه رو بعده شیش ماه روشن کردیم و بشینیم یکم بازی کنیم ولی مسله اینکه صدا هلیکوپتر میده وقتی میرم تو بازیها! مشکل چیه ؟ چه راه حلی دارین؟
کنسول رو ایستاده بذارم جریان هوا بهتر نمیشه ؟
احتمال زیاد چون مدت زیادی خاموش بوده تو کنسول گرد و خاک رفته
اگه خودت بلدی که هیچ اگر نه ببر بیرون برات تمیزش کنن

• Like
Reactions: Ali Venom

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or