مرسی داداش ..هارد هارده دیگه
پرو و اسلیم و غیره نداره
هارد 2.5 اینچ لپ تاپی می خوره
Sent from my LG-H860 using Tapatalk
ولی هرچی گشتم پیدا نکردم شما سایتی معتبری نداری بهم بدی سفارش انترنتی بدم یعنی خرید کنم
مرسی داداش ..هارد هارده دیگه
پرو و اسلیم و غیره نداره
هارد 2.5 اینچ لپ تاپی می خوره
مرسی داداش ..
ولی هرچی گشتم پیدا نکردم شما سایتی معتبری نداری بهم بدی سفارش انترنتی بدم یعنی خرید کنم
باز مرسی داداش ولی ۲ تیرا ب بالا میخوامدیجی کالا چند مدل داره
این یکیش
https://app.adjust.com/i1j2fp_mk5b2y?deeplink=dkapp://www.digikala.com/productid=79010&fallback=https://www.digikala.com/Product/79010
2 ترا گیر میاد بعیده سایت و اینا داشته باشنباز مرسی داداش ولی ۲ تیرا ب بالا میخوام
شما یه بار پلاس رو استفاده کردی. دیگه الان فک نکنم با زدن یه پی پال دیگه بهت پلاس بده. و بن هم نمیشی. چون این جدید معتبره فیک نیست.آخرش یه نفر پیدا نشد سوال منو دقیق جواب بده!
من یه اکانت پی پال ساختم با ایمیل فیک(از این ایمیل موقتیا) که یه اکانت ریجن دو هم ساختم و با استفاده از لینک اکانت پی پال به اکانت جدید تونستم پی اس پلاس 14 روزه رایگان بگیرم.
حالا سوالم اینه که اگه یه اکانت پی پال با ایمیل معتبر با استفاده از وی پی ان بسازم میتونم اون اکانت پی پال رو به اکانت اصلیم وصل کنم؟کنسلو بن نمیشه؟این وصل کردن
اکانت پی پال و استفاده ازش در اکانت کلا 5 دقیقه طول میکشه و بعدش میشه اکانت پی پال رو از اکانت ریموو کرد.این روش میشه یا نمیشه؟چون برای خرید بازیهای رایگان یا تخفیف های پلاس باید پلاس رو خود اکانت باشه.
پلا رو یه اکانت دیگه گرفتم.الان میخوام رو اکانت اصلی خودم بگیرم که تا حالا روش نگرفتم و اکانت پی پال میخواد.شما یه بار پلاس رو استفاده کردی. دیگه الان فک نکنم با زدن یه پی پال دیگه بهت پلاس بده. و بن هم نمیشی. چون این جدید معتبره فیک نیست.
اگه اینطوریه که فک نکنم مشکلی پیش بیادپلا رو یه اکانت دیگه گرفتم.الان میخوام رو اکانت اصلی خودم بگیرم که تا حالا روش نگرفتم و اکانت پی پال میخواد.
هیچ جا نبر کار خودته خیلی هم راحته،احتمال زیاد اولی از جاش درومده دومی هم همینطور چون من کهps3داشتم R2منم همین مشکل براش پیش اومد باز کردم که دیدم بلهR2 ذغالش از جاش درومده،R2چون خیلی کم کاره فک نکنم ذغالش مشکلدار شده باشه،من یه سوال دارم دو تا دسته ps4 دارم که هر دو روی R2 مشکل پیدا کردند یکیش درست کار نمیکنه و میره داخل لق میزنه دومی خود به خود با تکون عمل میکنه. به نظرتون چی کار کنم کار خودم هست باز کنم درستش کنم یا بدم بیرون جایی؟ فکر میکنم ذغال توش مشکل پیدا کرده باشه. اگه جای مطمئن و منصف میشناسید بگید واقعا پول دسته جدید ندارم با این وضع گرونی.
خب میشه یه راهنمایی کنی چی کار کنم؟هیچ جا نبر کار خودته خیلی هم راحته،احتمال زیاد اولی از جاش درومده دومی هم همینطور چون من کهps3داشتم R2منم همین مشکل براش پیش اومد باز کردم که دیدم بلهR2 ذغالش از جاش درومده،R2چون خیلی کم کاره فک نکنم ذغالش مشکلدار شده باشه،
شما هر اکانت رو می تونی فقط و فقط روی 1 کنسول اکتیو کنیسلام خدمت دوستان عزیز
اگر یک اکانت psn عیر هکی داشته باشی و مثلا تعدادی بازی بخری و روی یک کنسول نصب کنی میشه همون اکانت رو وری کنسول دیگه هم همزان استفاده کرد به شرط عدم انلاین شدن مورد قبل؟ (منظورم شیرینگ اکانت نیست که ظاهرا خود سونی تا 3 تارو ازاد کرده)
اگر جواب مثبت هست در صورت خرید بازی جدید روی این اکانت میشه دوباره کنسول اول رو انلاین کرد بازی رو نصب کرد و رفت سراغ بعدی؟