هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
یه سایت معتبر برای خرید گیفت کارت میشه بهم معرفی کنید ؟
همینجا تو قسمت فروش بازارچه انجمن میتونی پیدا کنی.
مثلا : فروش گیفت کارت های پلی استیشن، اکس باکس و نینتندو به بهترین قیمت ممکن | کاهش قیمت ۲۹ آذر
به اعتبار بازارچه بازیسنتر و کامنت کاربرا میگم فقط ، چون هنوز خودم خرید نکردم ازشون.

من اینترنت نامحدود ایریک میگیریم هرماه بعد از یه مقدار حدودا شاید ۱۰۰ گیگ دانلود اینترنت وصله ولی دیگه به psn متصل نمیشه و ارور میده isp هم رفتم‌میگن هرچقدر دانلود کنی ما محدودیت و چیز خاصی نزاشتیم اصلا نمیدونن قضیه چیه موندم :-??

من اینترنت نامحدود ایریک میگیریم هرماه بعد از یه مقدار حدودا شاید ۱۰۰ گیگ دانلود اینترنت وصله ولی دیگه به psn متصل نمیشه و ارور میده isp هم رفتم‌میگن هرچقدر دانلود کنی ما محدودیت و چیز خاصی نزاشتیم اصلا نمیدونن قضیه چیه موندم :-??

از کجا گرفتین اینترنت رو؟

دوستان من اسکین دسته هارو دراوردم جای چسب اسکین ها رو دسته ها مونده بود که تمیز کردم الان یکی از دسته ها کامل تمیز و بی مشکل هستش فقط یکی ازدسته ها تمیز شده ولی خود به خود روشن میشه دسته مشکل ازکجاست؟

دوستان من اسکین دسته هارو دراوردم جای چسب اسکین ها رو دسته ها مونده بود که تمیز کردم الان یکی از دسته ها کامل تمیز و بی مشکل هستش فقط یکی ازدسته ها تمیز شده ولی خود به خود روشن میشه دسته مشکل ازکجاست؟
با آب تمیز کردی؟

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

احتمالش هست اب تو دسته رفته باشه؟ با بازکردن دسته درست بشه؟
احتمالا آب رفته.اول با سشوار چند دقیقه دکمه هارو بگیر اگر درست نشد از یوتیوب ویدیو باز کردن کنترل رو ببین تا درست بتونی بازش کنی.بعد با الکل تمیز کن درست میشه به احتمال زیاد

نه نه سشوار نگیری یه وقت
آقا من شنیدم سشوار بگیری ممکنه بسوزه
دسته رو نمیدونم اما گوشی داداشم افتاد تو آب
سرچ کردیم تو اینترنت نوشته بود نباید سشوار بگیرید
حالا نمیدونم واسه دسته هم اینطوره یا نه

نه نه سشوار نگیری یه وقت
آقا من شنیدم سشوار بگیری ممکنه بسوزه
دسته رو نمیدونم اما گوشی داداشم افتاد تو آب
سرچ کردیم تو اینترنت نوشته بود نباید سشوار بگیرید
حالا نمیدونم واسه دسته هم اینطوره یا نه
سشوار فقط رو حالت فن باید باشه نه گرمکن. دسته هم خاموش باشه مشکلی ایجاد نمیکنه

• Like
Reactions: AhmadGr
fifa 18 فریمور کمتر از 5.05 جواب میده؟

12023628_1506642625265_620x620.jpg

میخوام کنسولم یه مدت قرض بدم به کسی که عشق فیفا داره ولی چیزی از هک و اینا سرش نمیشه برا همین نگرانم یه وقت کنسولم از هک بیافته و کلا با وصل کردن به اینترنت بهمش بریزه، ولی اگه نسخه فیزیکی بازی رو تهیه کنم خیالم راحت میشه فقط نمیدونم چه آپدیتی میخواد

سلام
من دو ماه پیش ps4 خریدم با یه دسته اضافه.
الان فهمیدم اون دسته اضافه که خریدم فیکه.
دلیلم اینه که اولا وقتی pes بازی میکنم، گاهی جهتا اشتباه میره. مثلا پاس میدم به جلو، پاسم میره رو به بالا.
دلیل دوم اینکه تو سایت Fix & Replace | PlayStation Support | Sony PlayStation سریالشو زدم invalid شد.
عکس دستمم آپلود کردم
حالا با این شرایط به نظرتون چی کار کنم؟ آیا فروشنده موظفه که پس بگیره دسته رو؟ چه طور توجیهش کنم؟

Attachments

• 15458944643717166934739850899903.jpg
    15458944643717166934739850899903.jpg
    276.2 KB · مشاهده: 26
سلام
من دو ماه پیش ps4 خریدم با یه دسته اضافه.
الان فهمیدم اون دسته اضافه که خریدم فیکه.
دلیلم اینه که اولا وقتی pes بازی میکنم، گاهی جهتا اشتباه میره. مثلا پاس میدم به جلو، پاسم میره رو به بالا.
دلیل دوم اینکه تو سایت Fix & Replace | PlayStation Support | Sony PlayStation سریالشو زدم invalid شد.
عکس دستمم آپلود کردم
حالا با این شرایط به نظرتون چی کار کنم؟ آیا فروشنده موظفه که پس بگیره دسته رو؟ چه طور توجیهش کنم؟
فک نکنم طرف بعد دو ماه زیر بار بره. به خودت بستگی داره چطور بتونی قانعش کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or