هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
اصلا لازم نیست دوستتون با اکانت شما بازی کنه !
کافیه دوستتون یک بار وارد اکانت شما بشه ، بازی رو از طریق Library و قسمت Purchased ، بذاره تو دانلود ، اکانت شما رو Active as Primary کنه و بعد میتونه از اکانت شما خارج بشه وارد اکانت خودش بشه و بازی رو به صورت کامل دانلود کنه و با اکانت خودش ( نه اکانت شما ) بازی رو انجام بده.
این کار روی هر تعداد کنسولی قابل اجراست
مگه نمیگن هر بازی دیجیتالی فقط روی دو کنسول جواب میده؟ پس چجوری میفرمایید روی هر تعداد کنسولی میتونه!

1-از کجا باید چندتا بازی پیدا کنم که بتونم با دوربین ps4 بازی کنم اونم دو نفره . مثلا بوکس

2- در بازی گاد آف وار 2018 چرا تمام صفحه اجرا نمیشه؟ تی وی ما الجی 49 اینج 4k hdr هست . اما بازی در کادری کوچکتر تقریبا 46 ایمچی بالا میاد و بقیه کادر مشکیه.

3- مورد بعد اینکه وقتی تی وی میفهمه بازی HDR ساپورت میکنه میره رو حالت HDR اما کیفیت تصویر کم میشه. انگار تاریک میشه. راه حلی داره ؟

مگه نمیگن هر بازی دیجیتالی فقط روی دو کنسول جواب میده؟ پس چجوری میفرمایید روی هر تعداد کنسولی میتونه!
3 تا ظرفیت داره هر اکانت
سه نفر میتونن استفاده کنن بعدم ظرفیتای 2و3 قابیت فروش مجدد دارن. بعد از اینکه طرف بازیو تموم کرد و لازمش نداشت میتونه بفروشه. نفر بعدم باز میتونه بفروشه و...

محض اطلاع شما هم گاد آف وار رو کنسول هک شده کلا اجرا نمیشه چون فریمور بالاتری میخواد
بعدم شما اون قیمتشو میبینی اینم در نظر بگیر که میشه دوباره فروختش
من ظرفیت 2 گاد آف وارو 120 خریدم پلاتش کردم 120 فروختم
دیسکم وضعیتش همینه الان 230 میشه خریدش بعدم همون مقدار یا بخواید زیاد نگهش دارید با یکم ضرر میفروشیدش
اكانتهارو از كجا ميخري ميشه خصوصي كني؟

اكانتهارو از كجا ميخري ميشه خصوصي كني؟
من معمولا اکانت نمیگیرم بازیایی که ارزش دارنو رو اکانت خودم میگیرم اوناییم که آنچنان مهم نیستنو دیسک میگیرم اینم توی انجمن دیگه گذاشتن برای فروش گرفتمش برای همین جای خاصیو نمیشناسم برای خرید.
یکی دوتا کانال هست که اونا هم چیز خاصی نیستن قیمتای جالبی هم ندارن
بین بقیه کاربرا شاید کسی جای خوبی رو بشناسه براتون بفرسته

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
دوستان من الان دو شبه اپدیت انچارتد 4 رو میخوام دانلود کنم تا به 3 گیگ اخر میرسه پیغام canot dowload رو نمایش میده!!!!.هر چی resum میکنم فایده نداره.الان مشکل چیه دقیقا؟؟

سلام دوستان. میشه بپرسم اوضاع هک الان چجوریه؟ کنسول با چه فریموری باید بخرم که بتونم هک کنم؟ آیا لیستی از بازی های هک شده وجود داره؟
ممنونم.

مستقیم با کنسول دانلود کردم

چک کن ببین هارد کنسولت جا داره یا نه

بعد یه Dns عمومی خوب مثل گوگل ( 8.8.8.8 , 8.8.4.4 ) رو اینترنت کانکشن کنسولت ست کن

البته خیلی از لینکای سونی بعد از قضیه فیلتراسیون تلگرام فیلتر شدند.
احتمال زیاد مشکل اینه که لینک دانلود آخرین پارت دیتا فیلتره
اگه این کارا رو کردی جواب نگرفتی ، دیتا رو با PC دانلود کن با PSX انتقال بده به کنسولت

• Like
Reactions: mohsen2012
چک کن ببین هارد کنسولت جا داره یا نه

بعد یه Dns عمومی خوب مثل گوگل ( 8.8.8.8 , 8.8.4.4 ) رو اینترنت کانکشن کنسولت ست کن

البته خیلی از لینکای سونی بعد از قضیه فیلتراسیون تلگرام فیلتر شدند.
احتمال زیاد مشکل اینه که لینک دانلود آخرین پارت دیتا فیلتره
اگه این کارا رو کردی جواب نگرفتی ، دیتا رو با PC دانلود کن با PSX انتقال بده به کنسولت
اخه god و the last راحت اپدیت هاش دانلود شد.ولی این نمیدونم چرا بازی در میاره.
من با اینترنت همرا اول شیر کردم روی کنسول ممکنه با ایرنسل مشکل نداشته باشه؟؟؟
خداییش همراع اول سرعتش عالیه رو کنسول.تو 3 ساعت 13 گیگ دانلود کردم

• Like
Reactions: kiarashsb
اخه god و the last راحت اپدیت هاش دانلود شد.ولی این نمیدونم چرا بازی در میاره.
من با اینترنت همرا اول شیر کردم روی کنسول ممکنه با ایرنسل مشکل نداشته باشه؟؟؟
خداییش همراع اول سرعتش عالیه رو کنسول.تو 3 ساعت 13 گیگ دانلود کردم

بعضی لینکای سونی فیلترن و بعضی دیگه نیستن
میتونی با ایرانسلم تست کنی ولی فک نکنم فرقی داشته باشه
مطمئن راه اینه که با سیستم دیتا را دانلود کنی و بریزی رو کنسول
آره همراه اول خیلی جیگره
من تو 1 هفته 900 گیگ دیتا بازی دانلود کردم ( اکانت هکی حریده بودم ) XD

• Like
Reactions: mohsen2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن