هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

هیچ کدام . از طریق سایت شما
حساس بودن نیست . اطلاعات عمومیه. سوالیه که جوابشو نمیدونم
شاید بنده منظورم را اشتباه رساندم. منظور این بود که اگر ریسک بن شدن را دارید. از ماژول و یا موبایل هم می توانید اقدام کنید تا دسترسی به هیچ عنوان به کنسول ندهید.

شاید بنده منظورم را اشتباه رساندم. منظور این بود که اگر ریسک بن شدن را دارید. از ماژول و یا موبایل هم می توانید اقدام کنید تا دسترسی به هیچ عنوان به کنسول ندهید.
خواهش میکنم
والله از روزی که خریدم حدودا 2 هفته میگذره و از آن زمان تا حالا بصورت آدرس سایتی که گذاشتین استفاده میکنم. دیر شده یعنی ؟

خواهش میکنم
والله از روزی که خریدم حدودا 2 هفته میگذره و از آن زمان تا حالا بصورت آدرس سایتی که گذاشتین استفاده میکنم. دیر شده یعنی ؟

دوست عزیز دیر نشده ولی برای اینکه خاطر جمع بشین با روش al azif کپی خور کنید
دقیق میشه مثل استفاده کردن از ماژول

دوستان برای استفاده از vr باید کنسول آپدیت کرد یا 5.05 کفایت میکنه
میخوام از vr استفاده کنم تاحالا vr به کنسول وصل نشده
در کل امکان استفاده از vr در کنسول کپی خور هست؟

دوستان کنسول من ریجن 2 هست میخواستم فریمور جدید آپدیت کنم دانلود نمیشه فک کنم فیلتر باشه؟
چجور باید این فیلتر رو دور زد؟؟

2) لینک دانلود فریمور 5.05 ریجن 2 رو کسی داره؟؟

دوستان کنسول من ریجن 2 هست میخواستم فریمور جدید آپدیت کنم دانلود نمیشه فک کنم فیلتر باشه؟
چجور باید این فیلتر رو دور زد؟؟

2) لینک دانلود فریمور 5.05 ریجن 2 رو کسی داره؟؟
با پی سی دانلود کن و با psx منتقل کن
لینک آخرین آپدیت فکر کنم تو یکی دیگه از تاپیکا باشه.

دوست عزیز دیر نشده ولی برای اینکه خاطر جمع بشین با روش al azif کپی خور کنید
دقیق میشه مثل استفاده کردن از ماژول
من بار اول که هک خواستم کنم از روش اول استفاده کردم
به اینصورت که کنسول رو با لپتاپ وصل کردم و طبق روش پیش رفتم و در Setting user Gaide وارد شدم و پیلود ماریا و یا همون هن رو اجرا کردم و با موفقتی انجام شد
سپس آپدیت را هم بلاک کردم از همین طریق
و دیگه از اون روز به بعد از طریق سایتی که دوستان معرفی کردم میرم آدرس سایت رو باز میکنم و hen رو میزنم.
کافیه یا اینکه منظورتون چیزه دیگری بود ؟

من تازگي وارد نسل جديد شدم بعد از اينكه هك شد چيزي كه خيلي برام جالبه اينه كه از دور همه ميگن PS4 فلانه و بحمانه درحاليكه به نظرم اين نسل واقعا ضعيف ترين نسل كنسولها بوده
بازيها كه ٩٩درصد ريمستر هستن،يادمه نسل قبل ٣ تا انچارتد اومد ٢تا كيلزون اشتباه نكنم ٢ تا infamous
Resistance
Heavy rain
٢تا GOw
2تا GTA
LA NOIRE
Red dead remption
و.....
اين نسل چي واقعا؟ جز انچارتد ٤ و خداي جنك ٤ و رد ٢ و ويچر ٣ واقعا من بازي تاپي براش نميبينم
من بازي GTA V رو يادم نيست ٦-٥سال پيش رو PS3 بازي كردم هنوز ك هنوزه يكي از بهترين بازي هاي PS4 همون بازي ٦سال پيشه با همون گرافيك!!
من ك تازگي وارد اين نسل شدم و انتظاراتم ي چيزي مثل نسل قبل بود ولي كاملا نااميد شدم از اين نسل
فوق العاده ضعيفه اين نسل،بهبود گرافيكيش واقعا ب جز انچارتد ٤ و GOW 4 ملموس نيست و عملا عين PS3 ميمونه!
من ازم بپرس راجب بازياي خوب نسل قبل ميتونم تا فردا اسم ببرم درحاليكه از اين نسل فكر نميكنم به انگشتاي يه دست هم برسن!جالبه سال اينده هم كنسول جديد معرفي ميشه احتمالا!!

• Like
Reactions: Hosseinpashaei
من تازگي وارد نسل جديد شدم بعد از اينكه هك شد چيزي كه خيلي برام جالبه اينه كه از دور همه ميگن PS4 فلانه و بحمانه درحاليكه به نظرم اين نسل واقعا ضعيف ترين نسل كنسولها بوده
بازيها كه ٩٩درصد ريمستر هستن،يادمه نسل قبل ٣ تا انچارتد اومد ٢تا كيلزون اشتباه نكنم ٢ تا infamous
Resistance
Heavy rain
٢تا GOw
2تا GTA
LA NOIRE
Red dead remption
و.....
اين نسل چي واقعا؟ جز انچارتد ٤ و خداي جنك ٤ و رد ٢ و ويچر ٣ واقعا من بازي تاپي براش نميبينم
من بازي GTA V رو يادم نيست ٦-٥سال پيش رو PS3 بازي كردم هنوز ك هنوزه يكي از بهترين بازي هاي PS4 همون بازي ٦سال پيشه با همون گرافيك!!
من ك تازگي وارد اين نسل شدم و انتظاراتم ي چيزي مثل نسل قبل بود ولي كاملا نااميد شدم از اين نسل
فوق العاده ضعيفه اين نسل،بهبود گرافيكيش واقعا ب جز انچارتد ٤ و GOW 4 ملموس نيست و عملا عين PS3 ميمونه!
من ازم بپرس راجب بازياي خوب نسل قبل ميتونم تا فردا اسم ببرم درحاليكه از اين نسل فكر نميكنم به انگشتاي يه دست هم برسن!جالبه سال اينده هم كنسول جديد معرفي ميشه احتمالا!!
اره واقعا این نسل کمبود محتوا داشت!

نسل قبل ناتی داگ 4 تا عنوان کامل و عالی بیرون داد! 3 تا آنچارتد و یک tlou ولی این نسل کلا میشه 2 تا ونصفی! آنچارتد 4 و tlou2 که احتمالا در پایان نسل میاد اون نصفیه هم dlc آنچارتد4 هست
نسل قبل راکستار رد دد و gta iv و gta v و lanoir رو داد یعنی 4 عنوان ولی این نسل هنوز عنوان جدیدی نداده احتمالا هم تا تهش فقط همون رد دد2 رو میده
و....
فک کنم علتش این بود که کلا دو-سه سال اول نسل همه داشتن ریمستر میکردن!!
البته تا پایان نسل یعنی حدودا 2020 هنوز وقت کمی فرصت مونده...

• Like
Reactions: Hosseinpashaei
من بار اول که هک خواستم کنم از روش اول استفاده کردم
به اینصورت که کنسول رو با لپتاپ وصل کردم و طبق روش پیش رفتم و در Setting user Gaide وارد شدم و پیلود ماریا و یا همون هن رو اجرا کردم و با موفقتی انجام شد
سپس آپدیت را هم بلاک کردم از همین طریق
و دیگه از اون روز به بعد از طریق سایتی که دوستان معرفی کردم میرم آدرس سایت رو باز میکنم و hen رو میزنم.
کافیه یا اینکه منظورتون چیزه دیگری بود ؟

اگر مشکلی در خاموش شدن ناگهانی ندارین کار دیگه ای نکنین
درغیر اینصورت جدیدتری al azif بگیرین دوباره اجراش کنین و اینبار از user guide هک اجرا کنید
در هر صورت امکان بن شدن هست یا شما خطر بن باید قبول کنی و بازی ها را مجانی انجام بدی
یا اورجینال بازی کنی و پول بازی بدی

روی یک دستگاه اکانت دارم با پلاس و پرایمری کردم.اگه روی دستگاه دیگه بخام باز بازی کنم با همون اکانت و پلاس با فرض خاموش بودن دستگاه اولی چه باید کرد؟هر دفعه از دستگاه اول لاگ ات میکنم و پرایمری رو غیر فعال و بعد در دستگاه دوم لاگ این و پرایمری فعال.راه ساده تری هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or