kiarashsb
کاربر سایت
ممنون از پاسختون. بعد آیا همه بازی های پیش از 5.05 اجرا میشن یا فقط بازی های خاصی؟
لیست بازی هایی که برای فریمور 5.05 هک شدن موجوده
از سایت دانلود ها هم میتونین ببینین
ممنون از پاسختون. بعد آیا همه بازی های پیش از 5.05 اجرا میشن یا فقط بازی های خاصی؟
خیلی حساس هستید با ماژول ESP هک را ارسال کنید و یا روش ارسال از طریق گوشیالان کنسول من هکی هست و از روش پیلود هن هک میشه
بعدا که هارد رو فرمت کنم و فریم وور جدید بزنم بازم ممکنه بن بشه؟
هیچ کدام . از طریق سایت شماخیلی حساس هستید با ماژول ESP هک را ارسال کنید و یا روش ارسال از طریق گوشی
شاید بنده منظورم را اشتباه رساندم. منظور این بود که اگر ریسک بن شدن را دارید. از ماژول و یا موبایل هم می توانید اقدام کنید تا دسترسی به هیچ عنوان به کنسول ندهید.هیچ کدام . از طریق سایت شما
حساس بودن نیست . اطلاعات عمومیه. سوالیه که جوابشو نمیدونم
خواهش میکنمشاید بنده منظورم را اشتباه رساندم. منظور این بود که اگر ریسک بن شدن را دارید. از ماژول و یا موبایل هم می توانید اقدام کنید تا دسترسی به هیچ عنوان به کنسول ندهید.
خواهش میکنم
والله از روزی که خریدم حدودا 2 هفته میگذره و از آن زمان تا حالا بصورت آدرس سایتی که گذاشتین استفاده میکنم. دیر شده یعنی ؟
بله دوست عزیز مشکلی ندارد.دوستان برای استفاده از vr باید کنسول آپدیت کرد یا 5.05 کفایت میکنه
میخوام از vr استفاده کنم تاحالا vr به کنسول وصل نشده
در کل امکان استفاده از vr در کنسول کپی خور هست؟
با پی سی دانلود کن و با psx منتقل کندوستان کنسول من ریجن 2 هست میخواستم فریمور جدید آپدیت کنم دانلود نمیشه فک کنم فیلتر باشه؟
چجور باید این فیلتر رو دور زد؟؟
2) لینک دانلود فریمور 5.05 ریجن 2 رو کسی داره؟؟
من بار اول که هک خواستم کنم از روش اول استفاده کردمدوست عزیز دیر نشده ولی برای اینکه خاطر جمع بشین با روش al azif کپی خور کنید
دقیق میشه مثل استفاده کردن از ماژول
اره واقعا این نسل کمبود محتوا داشت!من تازگي وارد نسل جديد شدم بعد از اينكه هك شد چيزي كه خيلي برام جالبه اينه كه از دور همه ميگن PS4 فلانه و بحمانه درحاليكه به نظرم اين نسل واقعا ضعيف ترين نسل كنسولها بوده
بازيها كه ٩٩درصد ريمستر هستن،يادمه نسل قبل ٣ تا انچارتد اومد ٢تا كيلزون اشتباه نكنم ٢ تا infamous
Resistance
Heavy rain
٢تا GOw
2تا GTA
LA NOIRE
Red dead remption
و.....
اين نسل چي واقعا؟ جز انچارتد ٤ و خداي جنك ٤ و رد ٢ و ويچر ٣ واقعا من بازي تاپي براش نميبينم
من بازي GTA V رو يادم نيست ٦-٥سال پيش رو PS3 بازي كردم هنوز ك هنوزه يكي از بهترين بازي هاي PS4 همون بازي ٦سال پيشه با همون گرافيك!!
من ك تازگي وارد اين نسل شدم و انتظاراتم ي چيزي مثل نسل قبل بود ولي كاملا نااميد شدم از اين نسل
فوق العاده ضعيفه اين نسل،بهبود گرافيكيش واقعا ب جز انچارتد ٤ و GOW 4 ملموس نيست و عملا عين PS3 ميمونه!
من ازم بپرس راجب بازياي خوب نسل قبل ميتونم تا فردا اسم ببرم درحاليكه از اين نسل فكر نميكنم به انگشتاي يه دست هم برسن!جالبه سال اينده هم كنسول جديد معرفي ميشه احتمالا!!
من بار اول که هک خواستم کنم از روش اول استفاده کردم
به اینصورت که کنسول رو با لپتاپ وصل کردم و طبق روش پیش رفتم و در Setting user Gaide وارد شدم و پیلود ماریا و یا همون هن رو اجرا کردم و با موفقتی انجام شد
سپس آپدیت را هم بلاک کردم از همین طریق
و دیگه از اون روز به بعد از طریق سایتی که دوستان معرفی کردم میرم آدرس سایت رو باز میکنم و hen رو میزنم.
کافیه یا اینکه منظورتون چیزه دیگری بود ؟