هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود. یک یه دو بازی شوتر خوب(حالا شوتر جنگی یا هیجانی سبک فارکری 3) که قابلیت دونفره آفلاین رو داشته باشه یعنی رو یک تلوزیون صفحه نصف بشه رو بشه بازی کرد لطفا معرفی کنید. آیا killing zone 4 همانند نسخه سومش چنین قابلیتی رو داره؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

سلام دوستان یه سوالی . قبلا زمان ps3 من و یکی از دوستام یه اکانت داشتیم توش بازی میخریدیم و هر دوتامونم رو دستگاهمون بدون محدودیت راحت بازی میکردیم . الان رو ps4 هم شرایط همونطوره ؟ یعنی یه اکانت میشه درست کنم با دوستم و از توش بازی بخریم و هر دوتا هم راحت بازی ها رو دانلود کنیم و بازی کنیم ؟ رو هر دوتا فعال میمونه بازی ها ؟

درود. یک یه دو بازی شوتر خوب(حالا شوتر جنگی یا هیجانی سبک فارکری 3) که قابلیت دونفره آفلاین رو داشته باشه یعنی رو یک تلوزیون صفحه نصف بشه رو بشه بازی کرد لطفا معرفی کنید. آیا killing zone 4 همانند نسخه سومش چنین قابلیتی رو داره؟

بازیا دیگه زیاد ازین قابلیت پشتیبانی نمیکنن سری کالاف تا جایی که یادمه دو نفره افلاین داشت ولی خسته کننده میشه
اگه شوتر نبورنش مهم نیست a way out رو بگیرید کلا بازی بر مبنای local co-op ساخته شده برای همین دو نفره رفتنش خیلی سرگرم کنندس
سلام دوستان یه سوالی . قبلا زمان ps3 من و یکی از دوستام یه اکانت داشتیم توش بازی میخریدیم و هر دوتامونم رو دستگاهمون بدون محدودیت راحت بازی میکردیم . الان رو ps4 هم شرایط همونطوره ؟ یعنی یه اکانت میشه درست کنم با دوستم و از توش بازی بخریم و هر دوتا هم راحت بازی ها رو دانلود کنیم و بازی کنیم ؟ رو هر دوتا فعال میمونه بازی ها ؟
یه نفر مجبوره فقط بصورت انلاین از اکانت استفاده کنه. بجز این مشکل خاصی نداره تاپیک شیر کردن هست توضیحاتشو اونجا میتونید بخونید

• Like
Reactions: Scαrface

A way out بدک نیست
شوتر کمی داره اما خوبه

فارکرای 3 رو میشه آفاین دو نفره تلویزیون نصف میشه بازی کرد ؟
چند تا بازی بهم معرفی میکنی بهم ؟

A way out بدک نیست
شوتر کمی داره اما خوبه

فارکرای 3 رو میشه آفاین دو نفره تلویزیون نصف میشه بازی کرد ؟
چند تا بازی بهم معرفی میکنی بهم ؟
اره فارکری 3 که میشه خیلی هم دونفر‌ش خوبه کلا PS3 بازیهای خیلی خوبی داشت که بصورت دونفره آفلاین هم میشد بازی کرد. آنچارتد 3 کیل زون3 بهتر از همه رزیستنس۳ که عالی بود. اما این نسل نمیدونم چرا یادشون رفته!

• Like
Reactions: R@OUF
روی یک دستگاه اکانت دارم با پلاس و پرایمری کردم.اگه روی دستگاه دیگه بخام باز بازی کنم با همون اکانت و پلاس با فرض خاموش بودن دستگاه اولی چه باید کرد؟هر دفعه از دستگاه اول لاگ ات میکنم و پرایمری رو غیر فعال و بعد در دستگاه دوم لاگ این و پرایمری فعال.راه ساده تری هست؟
اگه میخوای انلاین باشی روی دستگاه دوم دیگه نیازی به پرایمری کردن روی دستگاه دوم نداری. بدون پرایمری به صورت انلاین با لاگ این همه لایسنس ها فعال میشه.

• Like
Reactions: tirdad666
آقا این که باید برای فلان ظرفیت همیشه آنلاین بود چطوریه ؟ یعنی وسط بازی اینترنت قطع و وصل بشه یا چیزی بشه از وسط بازی پرتت میکنه بیرون ؟ خیلی بده که ...
بعد ظرفیت 3 که میگن باید آفلاین بود باید کلا Network روی Ps4 قطع باشه یا تو اون اکانته که بازیو ازش داری نباید sign in شد ؟

آقا این که باید برای فلان ظرفیت همیشه آنلاین بود چطوریه ؟ یعنی وسط بازی اینترنت قطع و وصل بشه یا چیزی بشه از وسط بازی پرتت میکنه بیرون ؟ خیلی بده که ...
بعد ظرفیت 3 که میگن باید آفلاین بود باید کلا Network روی Ps4 قطع باشه یا تو اون اکانته که بازیو ازش داری نباید sign in شد ؟
صاحب اكانت ظرفيت سه هست براي اجراي كليه بازيهايي كه توي اون اكانت دانلود كرديد بايد هميشه يا 45 min يه بار به psn وصل شيد
وصل نشيد بازي رو ميبنده

• Like
Reactions: Scαrface
اره فارکری 3 که میشه خیلی هم دونفر‌ش خوبه کلا PS3 بازیهای خیلی خوبی داشت که بصورت دونفره آفلاین هم میشد بازی کرد. آنچارتد 3 کیل زون3 بهتر از همه رزیستنس۳ که عالی بود. اما این نسل نمیدونم چرا یادشون رفته!

اره برای ps4 چیزی نیست
پس فعلا فارکرای 3 دانلود میکنم. فقط من لینک دانلود نسخه هکی از چندتا سایت گشتم پیدا نشد. لینک دانلود داری ؟
چیزی پیدا کردی خبر بده
دمت گرم

• Like
Reactions: Arsinn
1)دوستان این psx منو بدبخت کرده
همون اول که وارد برنامه میشم و اون ایکون سبر زو میزنم ،
این ارور رو میده
value cannot be null

آنتی ویروس قطع کردم
run as admin کردم بازم همین ارور رو میده
ویندوز 10 هست
نت من هم همراه اول هست

چه کنم تا اجرا بشه؟؟؟؟

وسایل مورد نیاز :

1- لپ تاپ
2- کابل شبکه
3- اینترنت Wireless

مراحل انجام کار (ویندوز 7) :

1- لپ تاپ رو به وسیله WIFI به اینترنت متصل کنید .

2- به Network > network and sharing center > change adapter settings بريد در این قسمت می تونید کانکشن شبکه بیسیم تونو ببینید . (Wireless Network Connection)

3- بر روی Wireless Network Connection کلیک راست و بر روی properties کلیک کنید .

4- به تب Sharing برید و تیک allow other network users to connect through this computer's internet connection بزنید و Ok کلیک کنید (اگه فقط یه دونه local area connection داشته باشید (معمولا واسه لپ تاپ ها یه دونس) به صورت اتوماتیک اینترنت برا اون share میشه اگه بیشتر بود به صورت دستی اونی که می خواید اینترنت براش Share بشه و قراره به وسیله کابل به PS4 متصل بشرو انتخاب کنید)

5- یه سر کابل شبکه رو به لپ تاپ و اون سرشم به PS4 وصل کنید .

6- کار تمام شد .

در حال حاضر شما یه ارتباط قوی از لحاظ انتقال DATA بین لپ تاپ - PS4 دارید و همچنین PS4 شما همزمان به اینترنت هم متصله .

بقیه مراحل طبق آموزش برنامه PSX DOWNLOAD HELPER

2)فک کنم اون آدرس هایی که تو مرحله 2 و 3 و 4 نوشته شده ، واسه ویندوز10 یه چیز دیگه باشه
میشه آدرسشون توی ویندوز 10 رو یه نفر لطف کنه؟؟

سلام.
سیو بازی ریجن2 اروپا به ریجن2 عربی میخوره یا نمیخوره؟
ميخوره

1)دوستان این psx منو بدبخت کرده
همون اول که وارد برنامه میشم و اون ایکون سبر زو میزنم ،
این ارور رو میده
value cannot be null

آنتی ویروس قطع کردم
run as admin کردم بازم همین ارور رو میده
ویندوز 10 هست
نت من هم همراه اول هست

چه کنم تا اجرا بشه؟؟؟؟

2)فک کنم اون آدرس هایی که تو مرحله 2 و 3 و 4 نوشته شده ، واسه ویندوز10 یه چیز دیگه باشه
میشه آدرسشون توی ویندوز 10 رو یه نفر لطف کنه؟؟
فايرفال computer رو غيرفعال كن

Last edited by a moderator:
اقا من سر اپدیت انچارتد 4 دقیقا 328 KB مونده ارور the data is corrupted یا همون CE-36244-9 میده با چنتا هات اسپات دیگه موبایلم امتحان کردم پراکسیم عوض کردم درست نشد~X(~X(

• Like
Reactions: PRINCE.OF.IRAN
سلام تورو خدا کمکم کنید پسورد اکانت پی اس انم یادم رفت و تاریخ تولدی هم که داده بودم هم یادم رفت و بدجوری درمونده شدم چطوری میتونم بهشون ایمیل بزنم که پسوردم رو بدن؟ چه متنی باید بنویسم؟
اون ایمیلی که چنج پسورد برام میاد رو دارم اما برای چنج پسورد اولش تاریخ تولد میخاد که نمیدونم چی دادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or