بازیا دیگه زیاد ازین قابلیت پشتیبانی نمیکنن سری کالاف تا جایی که یادمه دو نفره افلاین داشت ولی خسته کننده میشهدرود. یک یه دو بازی شوتر خوب(حالا شوتر جنگی یا هیجانی سبک فارکری 3) که قابلیت دونفره آفلاین رو داشته باشه یعنی رو یک تلوزیون صفحه نصف بشه رو بشه بازی کرد لطفا معرفی کنید. آیا killing zone 4 همانند نسخه سومش چنین قابلیتی رو داره؟
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
یه نفر مجبوره فقط بصورت انلاین از اکانت استفاده کنه. بجز این مشکل خاصی نداره تاپیک شیر کردن هست توضیحاتشو اونجا میتونید بخونیدسلام دوستان یه سوالی . قبلا زمان ps3 من و یکی از دوستام یه اکانت داشتیم توش بازی میخریدیم و هر دوتامونم رو دستگاهمون بدون محدودیت راحت بازی میکردیم . الان رو ps4 هم شرایط همونطوره ؟ یعنی یه اکانت میشه درست کنم با دوستم و از توش بازی بخریم و هر دوتا هم راحت بازی ها رو دانلود کنیم و بازی کنیم ؟ رو هر دوتا فعال میمونه بازی ها ؟
A way out بدک نیستدرود. یک یه دو بازی شوتر خوب(حالا شوتر جنگی یا هیجانی سبک فارکری 3) که قابلیت دونفره آفلاین رو داشته باشه یعنی رو یک تلوزیون صفحه نصف بشه رو بشه بازی کرد لطفا معرفی کنید. آیا killing zone 4 همانند نسخه سومش چنین قابلیتی رو داره؟
اره فارکری 3 که میشه خیلی هم دونفرش خوبه کلا PS3 بازیهای خیلی خوبی داشت که بصورت دونفره آفلاین هم میشد بازی کرد. آنچارتد 3 کیل زون3 بهتر از همه رزیستنس۳ که عالی بود. اما این نسل نمیدونم چرا یادشون رفته!A way out بدک نیست
شوتر کمی داره اما خوبه
فارکرای 3 رو میشه آفاین دو نفره تلویزیون نصف میشه بازی کرد ؟
چند تا بازی بهم معرفی میکنی بهم ؟
اگه میخوای انلاین باشی روی دستگاه دوم دیگه نیازی به پرایمری کردن روی دستگاه دوم نداری. بدون پرایمری به صورت انلاین با لاگ این همه لایسنس ها فعال میشه.روی یک دستگاه اکانت دارم با پلاس و پرایمری کردم.اگه روی دستگاه دیگه بخام باز بازی کنم با همون اکانت و پلاس با فرض خاموش بودن دستگاه اولی چه باید کرد؟هر دفعه از دستگاه اول لاگ ات میکنم و پرایمری رو غیر فعال و بعد در دستگاه دوم لاگ این و پرایمری فعال.راه ساده تری هست؟
صاحب اكانت ظرفيت سه هست براي اجراي كليه بازيهايي كه توي اون اكانت دانلود كرديد بايد هميشه يا 45 min يه بار به psn وصل شيدآقا این که باید برای فلان ظرفیت همیشه آنلاین بود چطوریه ؟ یعنی وسط بازی اینترنت قطع و وصل بشه یا چیزی بشه از وسط بازی پرتت میکنه بیرون ؟ خیلی بده که ...
بعد ظرفیت 3 که میگن باید آفلاین بود باید کلا Network روی Ps4 قطع باشه یا تو اون اکانته که بازیو ازش داری نباید sign in شد ؟
اره برای ps4 چیزی نیستاره فارکری 3 که میشه خیلی هم دونفرش خوبه کلا PS3 بازیهای خیلی خوبی داشت که بصورت دونفره آفلاین هم میشد بازی کرد. آنچارتد 3 کیل زون3 بهتر از همه رزیستنس۳ که عالی بود. اما این نسل نمیدونم چرا یادشون رفته!
2)فک کنم اون آدرس هایی که تو مرحله 2 و 3 و 4 نوشته شده ، واسه ویندوز10 یه چیز دیگه باشه
وسایل مورد نیاز :
1- لپ تاپ
2- کابل شبکه
3- اینترنت Wireless
مراحل انجام کار (ویندوز 7) :
1- لپ تاپ رو به وسیله WIFI به اینترنت متصل کنید .
2- به Network > network and sharing center > change adapter settings بريد در این قسمت می تونید کانکشن شبکه بیسیم تونو ببینید . (Wireless Network Connection)
3- بر روی Wireless Network Connection کلیک راست و بر روی properties کلیک کنید .
4- به تب Sharing برید و تیک allow other network users to connect through this computer's internet connection بزنید و Ok کلیک کنید (اگه فقط یه دونه local area connection داشته باشید (معمولا واسه لپ تاپ ها یه دونس) به صورت اتوماتیک اینترنت برا اون share میشه اگه بیشتر بود به صورت دستی اونی که می خواید اینترنت براش Share بشه و قراره به وسیله کابل به PS4 متصل بشرو انتخاب کنید)
5- یه سر کابل شبکه رو به لپ تاپ و اون سرشم به PS4 وصل کنید .
6- کار تمام شد .
در حال حاضر شما یه ارتباط قوی از لحاظ انتقال DATA بین لپ تاپ - PS4 دارید و همچنین PS4 شما همزمان به اینترنت هم متصله .
بقیه مراحل طبق آموزش برنامه PSX DOWNLOAD HELPER
ميخورهسلام.
سیو بازی ریجن2 اروپا به ریجن2 عربی میخوره یا نمیخوره؟
فايرفال computer رو غيرفعال كن1)دوستان این psx منو بدبخت کرده
همون اول که وارد برنامه میشم و اون ایکون سبر زو میزنم ،
این ارور رو میده
value cannot be null
آنتی ویروس قطع کردم
run as admin کردم بازم همین ارور رو میده
ویندوز 10 هست
نت من هم همراه اول هست
چه کنم تا اجرا بشه؟؟؟؟
2)فک کنم اون آدرس هایی که تو مرحله 2 و 3 و 4 نوشته شده ، واسه ویندوز10 یه چیز دیگه باشه
میشه آدرسشون توی ویندوز 10 رو یه نفر لطف کنه؟؟
مصطفیميخوره
فايرفال computer رو غيرفعال كن