هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

عجب داستانی
اصلا باورم‌ نمیشه
منم کلی سرچ کردم همه جا همینو نوشته بودن
بعد بازم شک کردم به توییتر ساپورت پلی استیشن پیام دادم گفتم میخوام مانیتور بخرم رزولوشنش اینه ساپورت میکنه ؟
گفت نه خودش روی 1080 تنظیم میکنه برات !

منم کلی سرچ کردم همه جا همینو نوشته بودن
بعد بازم شک کردم به توییتر ساپورت پلی استیشن پیام دادم گفتم میخوام مانیتور بخرم رزولوشنش اینه ساپورت میکنه ؟
گفت نه خودش روی 1080 تنظیم میکنه برات !

خیلی عجیبه واقعا
رزولوشن 2K یکی از طبیعی ترین رزولوشن های مانیتور تو دنیاست ولی انگار کلا کنسول واسه TV ساخته شده
کلا به رزولوشنی بین FHD و 4K اعتقادی ندارن :دی

بچها میشه بگید اختلاف معمولی با پرو تو‌ بازی ها چقدر هستش ؟ یعنی دوتاشو بزاری کنارهم معلومه ؟
و اینکه نسل بعد کی میاد تو بازار الان بکیریم کنسول تا کی راحتیم ؟
اختلاف چندانی ندارند اما پرو تو بعضی بازی ها حتی تو پنل های Full HD هم روشنتر و هم گرافیک روانتری داره تو بعضی محیط های شلوغ بازی و انفجار ها پرو بهتر عمل میکنه تو مولتی پلیرها مثل بلاد بورن که خودم تست کردم پرو کندی کمتری داره به غیر از این موارد تفاوت چندانی ندارند
تا سال ۲۰۲۰ هم کنسول جدید سونی رونمایی نمیشه و تا بیاد بازار و قیمت بالای لانچ اولیه کنسول و ایراداتی که سری اولیه کنسول های لانچ شده داره مثل سری 10XX کنسولPS4 که ایراداتی داشت پس فعلا نسل هشتم در جریانه مخصوصا با عرضه کنسول های میان نسلی ps4pro سونی و xbox one xماکروسافت و نینتندو سوییچ کمپانی نینتندو

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: qwerty2
اختلاف چندانی ندارند اما پرو تو بعضی بازی ها حتی تو پنل های Full HD هم روشنتر و هم گرافیک روانتری داره تو بعضی محیط های شلوغ بازی و انفجار ها پرو بهتر عمل میکنه تو مولتی پلیرها مثل بلاد بورن که خودم تست کردم پرو کندی کمتری داره به غیر از این موارد تفاوت چندانی ندارند
تا سال ۲۰۲۰ هم کنسول جدید سونی رونمایی نمیشه و تا بیاد بازار و قیمت بالای لانچ اولیه کنسول و ایراداتی که سری اولیه کنسول های لانچ شده داره مثل سری 10XX کنسولPS4 که ایراداتی داشت پس فعلا نسل هشتم در جریانه مخصوصا با عرضه کنسول های میان نسلی ps4pro سونی و xbox one xماکروسافت و نینتندو سوییچ کمپانی نینتندو
این بهتر بودنه خیلی تابلوعه ؟
در کل پیشنهاد میشه برای خرید ؟

دوستان یه سوال در مورد بازی دیجیتالی داشتم. بر فرض من یه بازی دیجیتالی قانونی خریدم و روی دستگاه خودم بازی میکنم. همزمان این اکانت رو به دوستمم دادم و اونم روی کنسول خودش بازی میکنه. اگه دوستم از اکانت من خارج بشه امکانش هست این بازی رو روی یه کنسول دیگه بزارم؟

دوستان یه سوال در مورد بازی دیجیتالی داشتم. بر فرض من یه بازی دیجیتالی قانونی خریدم و روی دستگاه خودم بازی میکنم. همزمان این اکانت رو به دوستمم دادم و اونم روی کنسول خودش بازی میکنه. اگه دوستم از اکانت من خارج بشه امکانش هست این بازی رو روی یه کنسول دیگه بزارم؟

سلام
اصلا لازم نیست دوستتون با اکانت شما بازی کنه !
کافیه دوستتون یک بار وارد اکانت شما بشه ، بازی رو از طریق Library و قسمت Purchased ، بذاره تو دانلود ، اکانت شما رو Active as Primary کنه و بعد میتونه از اکانت شما خارج بشه وارد اکانت خودش بشه و بازی رو به صورت کامل دانلود کنه و با اکانت خودش ( نه اکانت شما ) بازی رو انجام بده.
این کار روی هر تعداد کنسولی قابل اجراست

سلام دوستان کنسول من slim هست موقع بازی هیچ صدایی ازش درنمیاد اصلا صدای فن نمیاد عادی هست اخه شنیده بودم صدای فن کنسول بلند . و اینکه تا چند ساعت می شه یکسره بازی کرد که به کنسول هم فشار زیاد نیاد

من 14 ساعت هم یکسره بازی کردم.... :D:D خبری نیست...

بازی کن لذتشو ببر... :-bd:-bd

• Like
Reactions: rezab
خب این بازیهای قدیمی رو میشه اجرا کرد ؟
و اینکه تو یه سری از سایتها میزنه فلان بازی ps4 هک شده اینا برا چیه ؟خب حتما هک شده که اینارو میشه روش اجرا کرد

پیشنهاد میکنم زیاد توی جو هک و این چیزا قرار نگیری...

نمیدونم اوضاع کنسول بدون اینترنت چجوریه ولی به شخصه فکر نکنم کنسول رو هک کنم چون بازی انلاین یه چیز دیگست...

• Like
Reactions: rezab and AhmadGr
ینی واقعا کنسول رو بدون گارانتی میفروشن . ضمن اینک من قصد خرید اینترنت ندارم

آقا گارانتی رو میخوای چیکار خدایی ؟؟

اگه بدونی من کنسولمو چجوری گرفتم دیگه حرف گارانت و این چیزا نمیکنی...

من پولو ریختم به حساب اون بنده خدایی که کنسول رو میفروخت...بعدش اون بنده خدا اومد سر راه بین دوتا شهرستان داد به داییم که داشت از محل کارش بر میگشت خونه...وسط راه ازش گرفت آورد کنسولو...

توی کشور ما گارانتی معنی نداره به نظرم... هر چی بخری گارانتی رو شامل یه چیزایی و یه مشکلاتی میکنن که عمرا سر اون محصول بیاد... =))=))

بخر بازی کن لذتشو ببر... :-bd:-bd

• Like
Reactions: rezab
پیشنهاد میکنم زیاد توی جو هک و این چیزا قرار نگیری...

نمیدونم اوضاع کنسول بدون اینترنت چجوریه ولی به شخصه فکر نکنم کنسول رو هک کنم چون بازی انلاین یه چیز دیگست...
خب ولی من دقیقا به هک فک میکنم چون با این وضع دلار و شرایط کار اصلا به صرفه نیس که بخام دیسک بخرم و قضیه هک رو هم به ناچارم مجبورم دنبال کنم و دعا کنم هک کامل بشه
فقط محض اطلاع الان برو ببینن گاد او وار چنده واقعا میصرفه ؟

خب ولی من دقیقا به هک فک میکنم چون با این وضع دلار و شرایط کار اصلا به صرفه نیس که بخام دیسک بخرم و قضیه هک رو هم به ناچارم مجبورم دنبال کنم و دعا کنم هک کامل بشه

منم مثل خیلیا که مشکل هزینه برا بازی رو دارن....دارم...

چرا شریکی بازیا رو نمیگیری ؟؟

یکی از بچه توی شهرشون 5-6 نفری نفری 20 تومن ...30 تومن میزارن بازیو میخرن همشونم بازی میکنن بعدشم بازیو میفروشن...

لازم نیست بازی تا اومد بخری بازی کنی که....بزار یکم قیمتش اومد پایین بخر بازی کن..بعدشم بفروشش...

من اون اوایل همین کارم بود...بازی میخریدم بازیش که میکردم 10 تومن ...20 تومن کمتر میدادمش میرفت...روالشم همینجوریه...البته بازی هم بوده که 10 تومن 20 تومن هم بیشتر از اونی که خریدم فروش رفته :D:-??

کلا لذتشو ببر... من یه فیفا خریدم دیجیتالی 230 تومن پارسال...از همون فیفا 1 میلیون تومن درآمد داشتم... :D:D

پول خودشو که درآوردم هیچ پول فیفای بعدی و بعدیشم درآوردم... :D:D

محض اطلاع شما هم گاد آف وار رو کنسول هک شده کلا اجرا نمیشه چون فریمور بالاتری میخواد
بعدم شما اون قیمتشو میبینی اینم در نظر بگیر که میشه دوباره فروختش
من ظرفیت 2 گاد آف وارو 120 خریدم پلاتش کردم 120 فروختم
دیسکم وضعیتش همینه الان 230 میشه خریدش بعدم همون مقدار یا بخواید زیاد نگهش دارید با یکم ضرر میفروشیدش

دوستمون راست میگن غیر از اینکه انلاینو از دست میدی باید منتظر باشی تا ورژن جدید هک شه (اگه هک شه) که بازیای جدیدتر بازی کنی
راه زیاد هست
اکانت هکی
اکانت شیرینگ
دیسک
منم مثل خیلیا که مشکل هزینه برا بازی رو دارن....دارم...

چرا شریکی بازیا رو نمیگیری ؟؟

یکی از بچه توی شهرشون 5-6 نفری نفری 20 تومن ...30 تومن میزارن بازیو میخرن همشونم بازی میکنن بعدشم بازیو میفروشن...

لازم نیست بازی تا اومد بخری بازی کنی که....بزار یکم قیمتش اومد پایین بخر بازی کن..بعدشم بفروشش...

من اون اوایل همین کارم بود...بازی میخریدم بازیش که میکردم 10 تومن ...20 تومن کمتر میدادمش میرفت...روالشم همینجوریه...البته بازی هم بوده که 10 تومن 20 تومن هم بیشتر از اونی که خریدم فروش رفته :D:-??

کلا لذتشو ببر... من یه فیفا خریدم دیجیتالی 230 تومن پارسال...از همون فیفا 1 میلیون تومن درآمد داشتم... :D:D

پول خودشو که درآوردم هیچ پول فیفای بعدی و بعدیشم درآوردم... :D:D
چطوری؟
کوین شو فروختی؟:D
محض اطلاع شما هم گاد آف وار رو کنسول هک شده کلا اجرا نمیشه چون فریمور بالاتری میخواد
بعدم شما اون قیمتشو میبینی اینم در نظر بگیر که میشه دوباره فروختش
من ظرفیت 2 گاد آف وارو 120 خریدم پلاتش کردم 120 فروختم
دیسکم وضعیتش همینه الان 230 میشه خریدش بعدم همون مقدار یا بخواید زیاد نگهش دارید با یکم ضرر میفروشیدش
گاد هک شده اجرا میشه تو تاپیکش گفتن فقط فک کنم اپدیتش ورژن بالاتر میخواد

• Like
Reactions: 947947

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or