هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان آپدیت فیفا رو گرفتم اجازه نصب نمیده میگه باید اول کنسول رو به5.55 آپدیت کنی راهی نداره بدون آپدیت کنسول آپدیت بازیها رو نصب کنیم ؟ تیک آپدیت اتوماتیک کنسول رو هم تو تنظیمات برداشته بودم.
رو آخرین نسخه نباشید اصلا اجازه اتصال به psn ندارید
باید آپدیت کنید
سلام
دوستان بطور خلاصه میشه بگید وضعیت هک کنسول به چه تریتبی هست ؟
تاپیک های دیگه دارن درباره روش های مختلف میگن ولی اول میخام ببینم تو چه مرحله ای هست کلا بدون در نظر گرفتن فریمویر
و اینکه پرو یا معمولی بودن که تاثیری روی هک نداره ؟یا اجرای بازی ها
توی همون تاپیکا بپرسید جواب دقیق‌تر میدن
آخرین فریمور هک شده 5.05 هست. تا جایی هم که اطلاع دارم امکان اجرای بازیای جدیدو روش ندارید مگر اینکه فریمور بالاتری هک بشه
اگه بازیای جدیدو میخواید بازی کنید بهتره بیخیال هک بشید و همون اورجینال بازی کنید
سلام دوستان کنسول من slim هست موقع بازی هیچ صدایی ازش درنمیاد اصلا صدای فن نمیاد عادی هست اخه شنیده بودم صدای فن کنسول بلند . و اینکه تا چند ساعت می شه یکسره بازی کرد که به کنسول هم فشار زیاد نیاد
تو بازیای سنگین مثل horizon یا gow صدای فن بالا میره در حالت عادی معمولا اینطور نیست
کنسول برای بازیه با یکسره بازی کردن چیزیش نمیشه

• Like
Reactions: rejhna
توی همون تاپیکا بپرسید جواب دقیق‌تر میدن
آخرین فریمور هک شده 5.05 هست. تا جایی هم که اطلاع دارم امکان اجرای بازیای جدیدو روش ندارید مگر اینکه فریمور بالاتری هک بشه
اگه بازیای جدیدو میخواید بازی کنید بهتره بیخیال هک بشید و همون اورجینال بازی کنید
خب این بازیهای قدیمی رو میشه اجرا کرد ؟
و اینکه تو یه سری از سایتها میزنه فلان بازی ps4 هک شده اینا برا چیه ؟خب حتما هک شده که اینارو میشه روش اجرا کرد

خب این بازیهای قدیمی رو میشه اجرا کرد ؟
و اینکه تو یه سری از سایتها میزنه فلان بازی ps4 هک شده اینا برا چیه ؟خب حتما هک شده که اینارو میشه روش اجرا کرد
بازیایی که فریمور 5.05 یا کمتر لازم دارن اجرا میشن
درمورد سوال دومم زیاد اطلاع ندارم تو تاپیکایی که براش هست بپرسید جواب بدن
فقط در همین حد میدونم که بازیایی که رو کنسول جیلبریک شده اجرا میشن فایلاشون متفاوته

سلام و درود
بنده قصد خرید ps4 slim دارم ولی فروشندگان اکثرا بدون ضمانت و گارانتی کنسول رو میفروشن
میخاستم بدونم واقعا بدون گارانتیه ؟ یا اینا اینکارو میکنن یا کلا چیجوریه؟
سلام جوابتون رو آقا پرهام دادن دیگه
من که اسلیم دارم صدای فن توی بازی های سنگین زیاد میشه چه برسه به pro که قوی تر هم هست
مشکلی نداره به نظرم
ببخشید ندیده بودم.
اما من پرو دیگه دیده بودم که حتی تو تست وی ار صدای کمی ازش بلند میشد. پس نگران نباشم طبیعیه؟ ممنون دوستان

ببخشید ندیده بودم.
اما من پرو دیگه دیده بودم که حتی تو تست وی ار صدای کمی ازش بلند میشد. پس نگران نباشم طبیعیه؟ ممنون دوستان
البته من نمیدونم منظور شما از صدای زیاد چقدره
اما در کل منم تازه پی اس 4 اسلیم خریدم
وقتی اولین بار بازی سنگین اجرا کردم صدای فن خییییییلی بیشتر از حالت عادیش بود
واسه همین به دوستم که خیلی وقته کنسول داره گفتم
گفت مشکلی نداره و طبیعیه واسه همه میشه

البته من نمیدونم منظور شما از صدای زیاد چقدره
اما در کل منم تازه پی اس 4 اسلیم خریدم
وقتی اولین بار بازی سنگین اجرا کردم صدای فن خییییییلی بیشتر از حالت عادیش بود
واسه همین به دوستم که خیلی وقته کنسول داره گفتم
گفت مشکلی نداره و طبیعیه واسه همه میشه

من خودم اولین سری رو دارم همون موقه که اومد گرفتم این برای دوستمه که تازه خریده . بنظر من صداش غیر طبیعیه و اینکه فن تو همه بازیا اینجوزی نیست گیج کنندس . اما صداش انقد بلنده که واقعا کلافه میکنه اگه هدفون تو گوش نباشی بیخیال بازی میشی

من خودم اولین سری رو دارم همون موقه که اومد گرفتم این برای دوستمه که تازه خریده . بنظر من صداش غیر طبیعیه و اینکه فن تو همه بازیا اینجوزی نیست گیج کنندس . اما صداش انقد بلنده که واقعا کلافه میکنه اگه هدفون تو گوش نباشی بیخیال بازی میشی
پس با این تفاسیر مشکل داره چون دیگه در این حد هم نیست که آدم رو اذیت کنه !
مخصوصا این که تازه هم خریده و هنوز گرد و خاک داخل سیستم تهویه ش جمع نشده
باید ببره از همونجا که خریده نشون بده بهشون

• Like
Reactions: imanasgharpour
سلام یه سوالی میخواستم بپرسم ممنون میشم اگه کسی جواب بده .
من الان یه PS4 دارم (نسخه قدیمیش) رو یه مانیتور 1440 بازی میکنم حالا میخواستم پرو بگیرم میخوام بدونم کلا پرو میتونه رو همین رزولیشن 1080 یه فریم استیبل بده؟ یا همش میخواد Upscale کنه چون PS4 معمولی همش دراپ فریم میکنه . ارزش داره پرو ؟

پس با این تفاسیر مشکل داره چون دیگه در این حد هم نیست که آدم رو اذیت کنه !
مخصوصا این که تازه هم خریده و هنوز گرد و خاک داخل سیستم تهویه ش جمع نشده
باید ببره از همونجا که خریده نشون بده بهشون
امروز تماس گرفتم گفتن طبیعی هستش که تو بازیای سنگین صدای فنش.
اما واقعا بنظر من پسرفت هست این صدا . من واقعا حاضر نیستم فت خودمو با پرو عوض کنم. چون اکثرا شب بازی میکنم و این صدا دیونه کنندس

• Like
Reactions: AhmadGr
بچها میشه بگید اختلاف معمولی با پرو تو‌ بازی ها چقدر هستش ؟ یعنی دوتاشو بزاری کنارهم معلومه ؟
و اینکه نسل بعد کی میاد تو بازار الان بکیریم کنسول تا کی راحتیم ؟

سلام دوستان من یک مانیتور 2K خریداری کردم (Asus ROG PG279Q)
ولی متاسفانه وقتی PS4 Pro رو بهش وصل میکنم اصلا رزولوشنش (1440p) رو نمیشناسه !!
یعنی جدا هیچ راه حلی نداره ؟ :|

سلام دوستان من یک مانیتور 2K خریداری کردم (Asus ROG PG279Q)
ولی متاسفانه وقتی PS4 Pro رو بهش وصل میکنم اصلا رزولوشنش (1440p) رو نمیشناسه !!
یعنی جدا هیچ راه حلی نداره ؟ :|
سلام
رزولوشن 1440 رو ساپورت نمیکنه
اتوماتیک میذاره روی 1080

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or