هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام و درود خدمت عزیزان جان
بنده باز هم میخاستم سوال قبلی مو اینجا تکرار کنم ک
ایا کنسول ps4 slim در سال جاری احتمال شکستن قیمتش هست
خاهش میکنم کسی ن ک اطلاعاتی در این مورد دارن بگن تا منم از بلاتکلیفی در بیام
دمتون گرم
تشکر از پرهام

دمتون گرم
تشکر از پرهام
قیمت دلار داره بالا میره منتزر شکست قیمتین :|

خیر کم نمیشه که هیچ بیشتر هم میشه

• Poker Face
Reactions: River Phoenix
سلام و خسته نباشید
ببخشید من چگونه می تونم با ساپورت سونی صحبت کنم چون اکانت قانونی مال خودم رو هک کردن و کل اصلاعات رو دارم فقط می خوام بدونم چگونه میتونم با سونی صحبت کنم
لطفا سریع جواب بدین ممنون میشم چون الان اکانت من هک شده و میخوام هرچه سریع تر با ساپورت سونی صحبت کنم ممنون هر چه زود تر جواب بدین ممنون میشم چون ااان اکانتم دستم نیست

آخرین ویرایش:
سلام دوستان اين اپديت جام جهاني FIFA 18 چيه داستانش ؟
من ميخوام بگيرم الان نسخه جام جهاني چه فرقي با نسخه عادي داره ؟ و اينكه نسخه عادي اپديت نميشه ؟

داستان خاصی نداره...ea حدود دو هفت پیش یه آپدیت 5 گیگی داد که مود جام جهانی به بازی اضافه شد...

شما هم هر نسخه از فیفا رو بگیری با یه آپدیت ساده اون مود به بازی اضافه میشه و میتونی بری بازیش کنی...

البته پریروز هم یه آپدیت دیگه داد که لیست بازیکنای تیما و یه سری چیزای دیگه رو تکمیل کرد...

دمتون گرم
تشکر از پرهام

تنها توصیه ای که من به همه میکنم همیشه همینه با این وضعیت دلار و الباقی چیزهایی که میدونید خودتون همین فردا خریدن بهتر از هفته دیگه اس....باز خود دانید//

سلام یه سوال داشتم از اونایی که پرو دارن.
چن روز پیش با پروروستم بازی میکردم از یه چیزی خیلی تعجب کردم کنسول رو بازی های سنگین صدای فنش خیلی بالاس بینهایت بالا انقد که رو اعصابه صداش و فقط کافیه بازی رو ببندی بسرعت صدای فن قطمیشه جوری که فک میکنی کنسول خاموش شده اینو گفتم که ینی فن درس کار میکنه. حالا سوال اینه که این صوا طبیعیه یا نه بازی هایی هم که تست کردم گاد و هورایزن بود. ممنون میشم کمک کنید

سلام دوستان آپدیت فیفا رو گرفتم اجازه نصب نمیده میگه باید اول کنسول رو به5.55 آپدیت کنی راهی نداره بدون آپدیت کنسول آپدیت بازیها رو نصب کنیم ؟ تیک آپدیت اتوماتیک کنسول رو هم تو تنظیمات برداشته بودم.

سلام
دوستان بطور خلاصه میشه بگید وضعیت هک کنسول به چه تریتبی هست ؟
تاپیک های دیگه دارن درباره روش های مختلف میگن ولی اول میخام ببینم تو چه مرحله ای هست کلا بدون در نظر گرفتن فریمویر
و اینکه پرو یا معمولی بودن که تاثیری روی هک نداره ؟یا اجرای بازی ها

سلام دوستان کنسول من slim هست موقع بازی هیچ صدایی ازش درنمیاد اصلا صدای فن نمیاد عادی هست اخه شنیده بودم صدای فن کنسول بلند . و اینکه تا چند ساعت می شه یکسره بازی کرد که به کنسول هم فشار زیاد نیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or