هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان 4k تو ps pro چقدر با ایکس باکس ایکس تفاوت داره ؟
خوب مسلما 4k کنسول XBOX ONE X قویتر و واقعی تر از PS4 Pro هست و قیمت بالاتری هم داره و اینم بگم که pro درسال ۲۰۱۶ عرضه شد با قدرت گرافیک ۴.۲ ترافلاپس و وان x سال ۲۰۱۷ لانچ شد با قدرت ۶ ترافلاپس که در حال حاضر قدرتمند ترین کنسول بازی جهان محسوب میشه میتونی تو نت سرچ کنی تفاوت بافت گرافیکی بین پرو و وان x رو ببینی پس مسلمه که قدرت بیشتری داره و کنسول گرونتری هم هست منتها کسایی که قصد خرید one x رو دارن باید از خیر بازی های انحصاری سونی بگذرند.که من خودم پرو رو ترجیح دادم.

دسته زرد و مشکی تو ایران میشه پیدا کرد؟
dualshock_4_controller_in_yellow.jpg

دوستان ps4 قابلیت مثل instant on ایکس باکس نداره؟ الان بازی رینبو را دارم آپدیت میکنم میترسم وسط دانلود کنسول خاموش بشه و آپدیت قطع بشه!
دانلودها در حالت sleep قطع نمیشن.

• Like
Reactions: voldmort and rezab
خودش اتوماتیک فعال هست یا باید فعالش کرد؟؟؟
یه نکته ای هست که کنسول وقتی در حالت رست مود باشه و شما تیک کانکت تو اینترنت رو هم زده باشین اگر دانلود داشته باشین قطع نمیشه. اگر هم دانلود پاز باشه ، رست مود بشه خودش ادامه دانلود رو شروع میکنه.

اقا مورتال ظرفيت سه ميشه تو اكانت خودمون زد؟
اکانت قانونى ظرفيت 3 بگير اگه فقط ميخواى انلاين بازى کنى بعد رو کنسول فعالش کن بعد گزينه active as primary رو بزنى رو اکانت خودتم فعال ميشه و ميتونى با اکانت خودت آنلاين بازى کنى

اکانت قانونى ظرفيت 3 بگير اگه فقط ميخواى انلاين بازى کنى بعد رو کنسول فعالش کن بعد گزينه active as primary رو بزنى رو اکانت خودتم فعال ميشه و ميتونى با اکانت خودت آنلاين بازى کنى

اون active as primary رو نميتونم بزنم اكانت رو switch كنم ميتونم توي اكانت خودم انلاين بزنم؟نت دارم افلاين نميخوام
برامن تو اكانت خودم switch كردن فقط همه ميتونم؟

اون active as primary رو نميتونم بزنم اكانت رو switch كنم ميتونم توي اكانت خودم انلاين بزنم؟نت دارم افلاين نميخوام
برامن تو اكانت خودم switch كردن فقط همه ميتونم؟
اگه اکانت رو نیتونی سوییچ کنی تنها راهش اینه با اکانت خودت تست کنی ببین آنلاین میشه بازی کرد یا نه

سلام
میخواستم ps4 pro بخرم ولی دو نوع 7016 و 7116 وجود داره.
یه تحقیق کردم دیدم میگن 70xx ها صدای فنشون بیشتره و 71xx ها هم مشکل کویل واین دارن...
حالا سوال من اینه که کدومشون بهتره و کدوم رو بخرم؟؟؟؟
تمام تفاوتشون همینه یا موارد دیگه ای هم هست؟؟؟
2- برای آنلاین بازی کردن division باید اکانت بخری یا نه؟؟؟
خیلی ممنون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or